Anton Körbergs Mamma

Sprid kärleken
Anton Körbergs Mamma
Anton Körbergs Mamma

Anton Körbergs Mamma – Född den 19 september 1977 i Stockholm, Sverige, Dan Anton Fabian Körberg är en svensk programmerare, musiker och skateboardåkare. Aviciis halvbror, Tommy Körberg, är hans pappa. Han spelade Adam Frick i tv-serien Vita lögner (1997–1998) och var producent för Pussel och Kanal Lokal STHLMs Pussel och Pussel. Tim Bergling, mer känd som Avicii, var Anton Körbergs halvbror.

“Boots On” och Alice Cooper- och Electric Angels-gitarristen Ryan Roxes band Roxie 77 anställer gitarristen Körberg (tidigare Happypill).Mellan 2009 och 2015 var han programledare för Rockklassikers morgonprogram Morronrock. 2011 fungerade han som showens exekutiva producent. TV6:s Karatefylla spelade honom också.

Under sin tid som roostskimmer utförde Körberg den svenska roosten på Viking Snor-Per i Draktränaren och P.H. i filmen Hopp.I filmen Space Jam: A New Legacy skapade Körberg den svenska rösten för Snurre Sprätt.Han är DJ på Star FM:s 107,8 MHZ-frekvens.

Dan Anton Fabian Körberg, en svensk tv-värd, musiker och skådespelare, föddes den 19 september 1977.Tommy Körberg och Anki Lidén hade honom som barn.Aviciis halvbror är också DJ. Vita lögner (1997–1998), där hans karaktär Adam Frick spelades av TV3; “Pussel”, där han var TV4-programledare; och “All världens reklam”, en SVT11 komedi klippshow.Karatefylla, en tv-serie som gick i TV6, var en annan roll för honom.

Förutom sitt arbete med Boots On och Roxie 77, spelar Ryan Roxie, som har spelat med Alice Cooper, Slash och Electric Angels, också trummor för bandet “Happy Pill”.Han var värd för morgonprogrammet Morronrock på Rockklassikers radiostation från 2009 till 2015.Han gav de svenska rösterna till karaktärerna Spitelout Jorgenson i How to Train Your Dragon (2010) och P.H. i filmen Hop (2011).

Anton Körberg berättar om efterdyningarna av Tim Berglings död för första gången på nästan fyra år.. Tommy och Anton Körberg är tillsammans med Annika Mankell och hennes dotter Happy gäster i TV4:s “Renees Brygga” i barnhörnan.

Tim Berglings mamma, Skdespelaren Anki Lidén, är Antons mormor. En artist känd som Avicii, Bergling dog 2018 – en tragedi som skakade musikvärlden. Efter Tim Berglings avgång pratade jag med Anton Körberg om familjens sorgearbete.

“Det är mycket svårare än det verkar.” Enligt mig är det värsta du kan göra i en sådan här situation att känna dig som en skuld. Om vi ​​inte hade gjort mer, fanns det något annat vi kunde ha gjort? Trots att vi har pratat om allt i familjen och alla är väldigt duktiga så finns det inga skulder och jag tycker att det är väldigt roligt. I showen säger han: “Jag tror att jag är otroligt lätt att förstå.” NÖJE Han var Anton Körbergs inspirationskälla efter Aviciis avgång.

Anton Körbergs Mamma: Anki Lidén

Anton Körberg berättar om efterdyningarna av Tim Berglings död för första gången på nästan fyra år. Tommy och Anton Körberg är tillsammans med Annika Mankell och hennes dotter Happy gäster i TV4:s “Renees Brygga” i barnhörnan.

Tim Berglings mamma, Skdespelaren Anki Lidén, är Antons mormor. En artist känd som Avicii, Bergling dog 2018 – en tragedi som skakade musikvärlden. Efter Tim Berglings avgång pratade jag med Anton Körberg om familjens sorgearbete.

Anton Körbergs Mamma

“Det är mycket svårare än det verkar.” Enligt mig är det värsta du kan göra i en sådan här situation att känna dig som en skuld. Om vi ​​inte hade gjort mer, fanns det något annat vi kunde ha gjort? Trots att vi har pratat om allt i familjen och alla är väldigt duktiga så finns det inga skulder och jag tycker att det är väldigt roligt.

Anton Körberg hänvisar också till “Tim Berglings stiftelse” som Klas Bergling och Anki Lidén med familj startade efter Tim Berglings bortgång. Stiftelsen syftar bland annat till att ta bort stigmatiseringen av självmord och psykiatrisk ohälsa.Det sägs att han lägger in mycket pengar för att hjälpa människor. “

På en fråga om han kan tänka tillbaka på de minnen han hade med sin bror svarar Anton: “Det är ju det man gör, tak och kärlek.” Mitt i allt som har hänt i världen har det också varit hårt arbete. Han var min bror, så jag har inte riktigt tänkt på det.

Tommy Körbergs tre barn, Anton, Erlend och Elvira, har alla hamnat i trubbel.Tommy Körberg har tre barn med tre olika kvinnor, Anton, Erlend och Elvira.Tre generationer av Tommy Körbergs familj är pappa. Elvira Nilsson, 12, och henne.

Anton Körbergs Mamma
Anton Körbergs Mamma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!