Ewert Ljusberg Olycka

Sprid kärleken
Ewert Ljusberg Olycka
Ewert Ljusberg Olycka

Ewert Ljusberg Olycka – Det verkar som att Ewert Ljusberg har varit sjuk. Sångaren råkade ut för en fordonsolycka förra året och håller på att bli frisk. Han säger till Aftonbladet Nöje att det är riktigt otäckt. Sedan 1989 har han varit president i Jämtland. Men 75-åriga Ewert Ljusberg är också en känd singer-songwriter. Några av de anmärkningsvärda personer han har arbetat med är Sid Jansson, Cornelis Vreeswijk och Billey Shamrock.

Efter att ha varit med om en bilolycka i december förra året skrev han på Facebook att han var “nära att kasta in handduken”.Jag har varit redo att kasta in handduken i drygt åtta månader nu. Men jag kan berätta för mina sanna vänner att det går åt rätt håll, om än långsamt.

Jag använder inte längre en rollator för korta sträckor. Som sagt, vem kan säga säkert. Jag går dock till detta mycket försiktigt. Det verkar som om vi förlorade. Varken händerna eller rösten vill ta tag i ackorden. Det här albumet var mitt sista”, avslutar han. Som rapporterats av Aftonbladet Nöje har Ewert Ljusberg haft några jobbiga dagar.

Det är faktiskt ganska hemskt. Jag står i alla fall på egna ben. Att prata är lite tufft och jag känner att jag inte har någon energi att fortsätta. Han hävdar att det inte är resultatet av exponering för ett virus utan snarare resultatet av skadan.

Flera dagar, eller veckor, efter att ha blivit påkörd bakifrån kom jag på mig själv att arbeta på intensiven. Mitt första minne av att jag var vaken var på en intensivvårdsavdelning. På sin Facebook-sida beklagar han att musikaliskt sett är “Carry me in your heart” sannolikt hans sista album, men han har viss optimism.

Ja, det verkar vara det. Om jag kommer tillbaka, då. Saker och ting rör sig långsamt. Inte för att jag kan lova något, men jag skulle vilja bli bättre och återvända. Jack Vreeswijk, 56, är bara en av många personer som har uttryckt sitt stöd för honom, med flera hundra personer som har svarat i kommentarsfältet.

Jag har hört många stödjarop och jag vet att många människor håller tummarna för mig just nu. Med hans ord, “det känns bra.” Ewert Ljusberg, även känd som presidenten för den påhittade republiken Jämtland, levde till en mogen ålder av 76 år.

“En pappa, en make, en vän, en psalmsångare, en tänkare, ett levande bibliotek, en sökare, en berättare, en frihetlig socialist och en president har nu lämnat oss”, säger dottern Tora Ljusberg på sin Facebooksida.

1945 föddes Ewert Ljusberg i Hede, Härjedalen, Jämtlands län. Den jämtländska frasen som betyder “älskling” eller “älskling”, “Goknul”, var hans första inspelning, som släpptes 1972. På 1970-talet delade han scen och arbetade tillsammans med legender som Sid Jansson, Fred Kerström och Cornelis Vreeswijk. Genom sina framträdanden i SVT:s vita program fick han ett stort erkännande. Han höll ett tal på Storsjöyran varje år vid midnatt på lördagen som Jämtlands tredje president sedan utnämningen 1989.

Ewert Ljusberg Olycka

Medmänsklighet, rättvisa och framtidsoptimism hedrades i Ewert Ljusbergs presidenttal. Storsjöyran skrev i ett nyhetsmeddelande angående hans död, “Med fantastisk komedi, knivskarpa texter och storslagna entréer charmade han publiken och gav en upplevelse som inte liknar något annat.”

Adressen han gav 2019 var hans sista eftersom han skadades i en bilolycka på väg hem efter ett framträdande. Det var ett lugnt dödsfall den 1 oktober, enligt Tora Ljusberg. I torsdags, över 30 år efter sin första debut, gjorde “Riket exodus” världspremiär på filmfestivalen i Venedig.

GP har samlat ett axplock av tidiga utländska kommentarer till Lars von Triers kultseries tredje säsong. “Riket exodus” är namnet på den tredje säsongen av den dansk-svenska kultserien “Riket”, som debuterade 1994.

Miniserieformat för nästa säsong. Serien inleds med att Karen (Bodil Jrgensen), en sömngångare, tittar på DVD:n från slutet av säsong två av “Riket” och klagar över upplösningen och de obundna lösa trådarna. Säsong 3 är också tillåten av regissören Lars von Trier att utspela sig i det hemsökta Rigshospitalet.

På torsdagen hade serien premiär på filmfestivalen i Venedig och svaren var snabba. Det rapporterades av olika utländska publikationer att det visar sig att “The Kingdom Exodus” är förvånansvärt rolig, enligt Variety. Den mörkt komiska, anarkiska tonen som gjorde originalserien så älskad på 90-talet finns där.

Det finns dolda dörrar, spöken, magiska pussel, tvivelaktiga provokationer (inklusive kommentarer om regionens nazistiska arv) och händelser som hotar interdimensionell förödelse genom hela serien. Vackra passager, som påminner om något ur en Andrei Tarkovsky-film, formas av Willem Dafoes elaka upptåg och “den minnesvärda bilden” av Udo Kiers enorma huvud som drunknar i sina egna tårar.

Genom hela serien finns det flera anspelningar på Bibeln och andra litterära verk. Tanken att Lars von Trier är skyldig till allt löjligt som händer i föreställningen kommer tillbaka, “även om det är uppenbart att filmskaparen inte har för avsikt att spela Gud lika mycket som Satan, med humor förstås.”

Ewert Ljusberg Olycka
Ewert Ljusberg Olycka

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!