Steven Hawking Sjukdom

Sprid kärleken
Steven Hawking Sjukdom
Steven Hawking Sjukdom

Steven Hawking Sjukdom – Stephen Hawking, en känd brittisk fysiker, har dött. Kanske inträffade det genom ett kosmiskt maskhål in i nästa parallella verklighet han studerade. Hawking, som dog vid 76 års ålder, hade kämpat mot als i 55 år. Den fråga som forskarna är mest intresserade av att svara på är vad, om något, med Hawkings gener som bromsat utvecklingen av sjukdomen så länge. För drygt två år sedan höll han ett föredrag i Stockholm och Neuro var med.

Den brittiske fysikern Stephen Hawking fyllde nyligen 76 år och han blev också känd för att vara den person som överlevt längst med en form av den neurologiska sjukdomen als, amyotrofisk lateralskleros. Sedan 1963, eller för 55 år sedan, hade han vetat att han hade sjukdomen.

Mer än tre tusen människor, inklusive Sveriges hittills enda astronaut, Christer Fuglesang, trängdes i den stora föreläsningssalen på Stockholm Water Front Congress Center för att höra Stephen Hawking tala.

Carol Folt, kansler vid University of North Carolina i Chapel Hill, inledde ceremonin med att hälsa alla närvarande varmt välkomna. Hon hänvisade till Stephen Hawkings prestationer inom vetenskap. Sedan hans arbete med svarta hål och rymdresor har fått så mycket uppmärksamhet, har olika TV-program hyllat honom på sina unika sätt. Dessutom har många ungdomar numera utvecklat ett stort intresse för forskning som ett resultat av detta.

Skådespelaren Jim Parsons gjorde sedan sin stora filmdebut efter det. Han spelar den mycket roliga Jim Parsons som Dr. Sheldon Cooper i den mycket populära TV-serien “The Big Bang Theory” introducerade Stephen Hawking i en videohälsning. Många i publiken skrattade högt när Sheldon Cooper, som ser upp till Stephen Hawking i tv-programmet, dök upp på storbildsskärmen i den inspelade videohälsningen.

Han introducerade Stephen Hawking ganska arrogant i sitt TV-program.Diskussionen av Hawking varade i 50 minuter, och det var inte lätt att förstå hans komplexa idéer. Till följd av sin sjukdom har han varit förlamad under en mycket lång period och använder nu ögonstyrd teknik för att mata in text i en dator.

Han “talar” genom en tidig sorts datorstyrd talsyntes, därför är hans röst omärklig och robotisk. Trots detta har han bestämt sig för att bevara robotrösten eftersom han har blivit identifierad med den.Hans sinne för humor, som verkar vara ganska bra, är särskilt tydlig när Stephen Hawking, 73 år gammal, är känd för sina bidrag till vetenskapen, men han tros också ha överlevt längre än någon annan med en form. av amyotrofisk lateralskleros (als), ett degenerativt neurologiskt tillstånd.

Mer än 3 000 ivriga åhörare trängdes i den stora föreläsningssalen på Stockholm Water Front Congress Center för att se Stephen Hawking. När han intog scenen möttes han med ihållande stående ovationer. Hans presentation av sina åsikter är engagerande och tankeväckande (foto: Hkan Sjunnesson / Neuro).

Efter evenemanget uttryckte flera deltagare tacksamhet för möjligheten att personligen bevittna den globala superstjärnan.Stephen Hawking grymtade humoristiskt när han avslutade sin vältaliga föreläsning. Nya dimensioner av verkligheten diskuteras, tillsammans med energin som omger svarta hål.

De kan ta oss bortom vår nuvarande förståelse och in i parallella universum. Han hävdar dock att det är omöjligt att undkomma ett svart hål när man väl har kommit in i det. Så han vill inte heller bli astronaut, för det finns alltid en chans att hans rymdskepp skulle dras in i ett svart hål.Som en metafor för att sjunka in i sorg, hävdar han också att “svarta hål är inte så svarta som de vanligtvis visas i bilder och svarta hål är inte det sista fängelset som vi tidigare föreställt oss.”

Steven Hawking Sjukdom

Av den enkla anledningen att det alltid finns en exitstrategi! “Stephen Hawking tröstades av gruppen. Det finns två viktiga upptäckter inom samtida fysik som Hawking hjälpte till att göra. Både om den allmänna relativitetsteorin som föreslagits av Albert Einstein är giltig, och om svarta hål är kapabla att sända ut energi i form av Hawking-strålning.

Forskningskonferensen i augusti 2015 vid Kungliga Tekniska Högskolan i Sverige som tar Stephen Hawking till landet syftar till att svara på några av de svåraste och mest förbryllande frågorna inom modern fysik, inklusive huruvida gravitationssingulariteter i svarta hål existerar eller inte Hawkingstrålning har någon relevans för förekomsten av svarta hål.

Både en dokumentärserie om kosmos som Hawking var värd för på Discovery Channel och en biografi om hans liv, båda släpptes 2015, har gjort Hawking i allmänhetens ögon. En sådan film är “The Theory of Everything”, som är aktuell för en Oscar.

Steven Hawking Sjukdom
Steven Hawking Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!