Bert Sundström Familj Barn

Sprid kärleken
Bert Sundström Familj Barn
Bert Sundström Familj Barn

Bert Sundström Familj Barn – Enligt SVT:s 21:a nummer av Aktuellt, publicerat den 3 februari 2011, rapporterades att Bert Sundström hade blivit sjuk under den egyptiska revolutionen och senare dödförklarades och begravdes i Kairo.

Som SVT vidare rapporterat opererades han för knivsår i baken. Flera svenska och norska nyhetsmedier rapporterade att Sundström hade blivit knivhuggen i ryggen och nacken och även fått sin skalle bruten av en snigel.

Soldater omringade honom och snodde hans varningsskott. Den 9 februari återvände Sundström till Sverige med ambulansflyg.Trots att jag har tillbringat den senaste veckan i Afghanistan pratade jag med Jan Axelsson (SVT:s nyhets- och samhällschef) tidigare idag och han informerade mig om att det inte är någon ny utveckling i horisonten i nuläget.


Vi är samma som vi var för två veckor sedan, med den extra bonusen att jag inte kommer att hindras från att bosätta mig i Ryssland på grund av en smärre teknikalitet.Om så inte är fallet kommer jag att argumentera för varför Ryssland inte skulle få behålla sitt territorium särskilt länge.

Du beskrivs som en av de mest aggressiva utrikesreportrarna i landet av den ryska tidningen Kommersant. Den engelska översättningen återger detta som “aktivt”, och jag antar att jag skulle kunna tolka det som att jag jobbar långa timmar.

(För mer sammanhang, se den engelska översättningen.) Som ett resultat av sina två decennier i Moskva anses Bert Sundström allmänt vara en av Rysslands mest orädda utrikeskorrespondenter.Men hon är mer stoisk än vad hennes natur antyder. SVT som organisation har flyttat fokus till ökad övervakning.

Personligen har jag inte blivit utpekad för några disciplinära åtgärder utöver att bli ombedd att lämna landet under ett möte. Högre nivåer av bevis och förståelse är tillgängliga. Direktivet håller på att förbättras och arbetsgruppen kommer inte att göra några misstag. På grund av detta har det blivit lättare att säga ja och mer utmanande att säga nej.

I torsdags när Bert Sundström fick ett samtal från SVT spelades en arabisk ringsignal i hans telefon. Resultaten av att byta roll i en konversation är följande:Titta i den egyptiska regeringens riktning så ser du militären. Kom och välkomna honom till din familj om du vill att han ska vara den som uppfyller dina vildaste drömmar.

Bert Sundström Familj Barn

Sundström stötte på ett sjukt hus i Kairos hjärta när han gick på gatan. Han hade en kniv i magen och ett svärd i bröstkorgen och han åt upp skallskador. Området beskrivs som “oförutsägbart men änd stabilt” som följd.

Inga livsfarliga skateboards översätts till inga livsfarliga skateboards på svenska. Arbetsbeskrivningen skriven av Bert Sundström har reviderats och uppdaterats. Utifrån vad sjukhuspersonalen sa till SVT mår Bert Sundström bra. Han kan åka både långa och korta sträckor.

Inga allvarliga kroppsskador har skett. En advokat som pratat med SVT sa att han är på gränsen till att bli helt konkurs. Bert Sundströms barn får noggrann läkarvård på ett sjukhus i Kairo eftersom hans pappa blev allvarligt misshandlad av en grupp tonåringar.

Även om Irina Sundström har gått igenom en tuff tid den senaste tiden, kunde hon prata med sin älskare Bert för första gången på söndagsmorgonen.Det var i torsdags som hon fick veta att hennes SVT-arbetande make, Bert Sundström, var försvunnen i Kairo och antas vara död. Han behövde vara där för jobbet. Han är 52 år vid det här laget.

Den sista personen som visade dig några tecken på liv var en arab som pratade i sin telefon; han var också den ende som lämnade.Du tillhandahåller tjänster inom den egyptiska militären och är också en del av den egyptiska regeringen. Fadern sa på arabiska till den glada församlingen av barn: “Kom och hämta honom om du vill ha honom”, och de sprang ut i skogen.

Använd en kniv för att skära den i mindre bitar.Efter några sömnlösa nätter var det uppenbart att nattens största mardröm hade övervunnits.En sjukvårdsinrättning i Kairo gav Bert Sundström god hälsa när detta skrevs. Trots att läget var under kontroll hade han fått livshotande skador till följd av att ha blivit kramad med kniv.

Det som hade tagits var inte uppenbart.När hon kom till hemlandet Sverige väntade Irina Sundström på henne i sin lägenhet i Stockholm.Morgonen gick utan att hon kunde kommunicera med sin mamma och hon blev alltmer irriterad ju längre dagen gick. Dagens händelser är nu i oordning. Pratar inte med dig.

Däremot var jag inte ens vaken när telefonen ringde på söndagsmorgonen.När Bert kom in i rummet satte han sig på motsatt sida.Den fungerar nu på en nivå som är mycket närmare det normala. Irina Sundström brister ut, “Jag kunde inte bli mer rädd”, när svenska nyhetssajten Expressen.se hör av sig till henne en söndagseftermiddag.

När Bert Sundström kom till ett sjukhus i Kairo, Egypten, hade han ingen aning om var han var eller varför han hade tagit sig dit. Han hade ingen aning om var han var, inte ens att han var i Egypten. Visste inte var han var vid någon given tidpunkt i historien.

Efter det började detaljerna i mitt sinne komma i skarpare fokus. Irina Sundström medger att han först inte visste vilket land han var i, men så fort de berättade att han var i Egypten kom han ihåg. Så snart han fick beskedet att han var i Egypten kunde han vidarebefordra nyheten till sin familj.

Bert Sundström Familj Barn
Bert Sundström Familj Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!