Biancas Pojkvän

Sprid kärleken
Biancas Pojkvän
Biancas Pojkvän

Biancas Pojkvän – Bianca Ingrosso har släppt antydningar sedan en tid tillbaka om att hon träffar någon, och hon har nyligen inlett ett nytt förhållande. Som utlovat avslöjar hon identiteten på den inhemska mördaren i dagens avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A för du säga B.

I januari avslöjade Bianca Ingrosso att hennes förhållande med pojkvännen Phillipe Cohen officiellt var över, vilket gav fansen en glimt av en förkrossad Bianca.Vi gjorde båda slut på saker, men det var han som verkligen gjorde det, som Bianca förklarar i sin podcast “Alice & Bianca.” Har du sagt “A” före “B”. Men Bianca valde singellivet i ett försök att upptäcka sig själv, och hon tror nu att hennes tid förutom relationer bara har gjort henne gott.

Jag började älska mitt liv igen, jag började älska mig själv igen, och jag fann en glädje i att leva som jag inte hade känt på väldigt länge. Innan jag kom in i ett förhållande igen, säger Bianca Ingrosso i podden, innan hon avslöjar vem den nya pojkvännen är.

När jag sitter och har en korlektion får jag ett långt sms från… Phillipe.Under all min tid jag kände honom har jag aldrig sett honom så orolig. Jag har aldrig varit så målinriktad på något i mitt liv, och allt jag vill göra är att visa dig hur mycket jag älskar dig och få dig att

Instagram-communityt gick vilda över Bianca Ingrossos senaste foto, som visar sångerskan med en kattunge. Med hjälp av Nyheter24 vet vi nu vem den här mystiske mannen är… och det är inte så många som har missat uppbrottsryktena om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Under årens lopp har förhållandet fluktuerat som en berg och dal, med kanske ett dussin hicka. Nu har följare tagit sina profilers närhet på sociala medier som ett bevis på att klyftan mellan uppfattning och verklighet äntligen har minskat för åttonde gången.Läs mer om Bianca Ingrossos Instagram-diss av Phillipe Cohen här.

Biancas Pojkvän

Bianca Ingrosso är för närvarande bosatt i Göteborg, där hon tillbringar sina dagar och nätter med att festa på musikfestivalen Way out West.Hon har setts festa med sådana som Alice Stenlöf, Emilio Araya och den gamle flörten Oliver Strige, som alla medverkade i dokumentären Paradise Hotel.

Hon och Oliver ska ha haft lite ungdomlig stygghet under Biancas och Phillipes senaste uppbrott, och det är inte många tittare som har glömt att realitystjärnans profil har visats framträdande i hennes kommentarsfält ända sedan ryktena om en ny skandal började. att cirkulera.

Läs mer om brevet som Oliver Strige skrev till Bianca Ingrosso här.Här är bilden som får många att tro att Bianca Ingrosso har en ny pojkvän.Det har gått rykten om att Bianca Ingrosso har anslutit till en annan “mystery man”, trots att hon nyligen firade sin födelsedag med sin gamla låga Oliver Strige.

Bianca lägger upp en bild på sig själv och sin pojkvän med bildtexten “Han och jag” på Instagram. Istället har hon ändrat bildtexten till “My bitch is queer”, men den ursprungliga bildbeskrivningen gick förlorad för de efterföljande läsarna.

Det fanns förmodligen några förfrågningar i kommentarsfältet om huruvida personen på bilden var Biancas nya kärleksintresse.Följande är spåret som fansen tror är Bianca Ingrossos nya singel.Och vem är den mystiske mannen på bilden som fansen antar att Bianca Ingrosso delat med dem? Jo, det är verkligen inte mindre än Ludvig Tungrden. Som bror till den inflytelserika personen Petra Tungrden ses Ludvig ofta i sällskap med andra inflytelserika personer och bloggare.

Bianca Ingrosso och Ludvig Tungrden delade tidigare en kyss på en kräftskiva, medan Bianca och Phillipe fortfarande var tillsammans. Bianca Ingrosso och Ludvig Tungrden har dejtat tidigare, och deras relation verkar vara stark.

Situationen är dock inte särskilt dramatisk, och de följare som satte sitt hopp till en nyvunnen kärlek till sina influenser skulle tyvärr bli besvikna. Det finns inget annat än en vänskaplig relation mellan Bianca Ingrosso och Ludvig Tungrden, som kan vara söt vid andra tillfällen också.

Bianca berättade tidigare för Hänt att en av hennes bästa killkompisar är gay; detta var efter att de delade en kyss på kräftskivan.Bianca Ingrossos “heta tjejsommar” fortsätter, eftersom hon och hennes vänner nu har anlänt till musikfestivalen Way out West.

Men, begravd djupt inne i de suddiga festbilderna, avslöjar Bianca ett hjärtevärmande foto av sig själv som håller i sitt nyfödda barn. Följare undrar nu om influencers har skaffat sig en ny kärlek. Få har fattat det faktum att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut igen.

Det har funnits flera steniga fläckar i förhållandet, och följare har tagit den senaste närheten till de två profilerna på sociala medier som ett bevis på att de två äntligen är förenade. Varken Bianca Ingrosso eller Phillipe Cohen har offentligt bekräftat sina gåvor, men Phillipes Instagram-följare talar sitt tydliga språk.

Hans följare är, rent ut sagt, nu en före detta filmkompis till hans korta… Efter en lång sommar borta har Bianca också övergett Phillipe och hans restauranger. Att Phillipe inte var välkommen till Palma, där Bianca hade hyrt ett hem åt sina nära vänner och familj, kan vara strået som knäckte kamelens rygg.

Biancas Pojkvän
Biancas Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!