Bonn Ulving Föräldrar

Sprid kärleken
Bonn Ulving Föräldrar
Bonn Ulving Föräldrar

Bonn Ulving Föräldrar – Efter att Sune ljugit för sin familj och berättat att blixterna bjudit in dem på semester åkte paret Andersson och blixtarna på en skidresa tillsammans.Eftersom Santos är introvert har hon svårt att få igång samtal med andra kvinnor.

Tidigt den 1 september kontaktade berörda parter upprepade gånger SOS Alarm för att rapportera händelsen. Lidingöborna och Bagarmossen knorrade över de höga decibelnivåerna som kunde höras på säkert avstånd.

Den massiva förstörelsen orsakades av en explosion som tog sig in i ett flerfamiljshus på Gyllenstiernsgatan i centrala Stockholm. Explosionen skadade en fälla och sprutade skräp på flera parkerade lastbilar längs gatan.Polisen bröt upp ett hus som hade klämts in mellan två luckor och spridit salt på vägen.

Situationerna nedan är väldigt enkla. Polisens presstalesperson Eva Nilsson hävdar att bombröjningsexperter finns där i Stockholmsområdet och kommer att finnas på plats hela dagen.I efterdyningarna av explosionen skadades ingen.I sin redogörelse beskriver han ljuden från sirenerna och märkesvakterna när de gick ner genom den dammtäckta falluckan.

Han nämner också att andra larm också började vagga.När Kassel började falla drog han fram sin mobiltelefon och började filma kaoset.Det kom som en chock för alla inblandade. Det fanns också en del saker som hade skadats.Bombningen av stermalm fångades på film här.

De två vuxna och två barn i familjen Ulving var tvungna att sålla igenom skräp, damm och dörrar för att nå vägen.Kassel Ulving, 12, säger: “Vi kände att vi måste härifrån.”Sprängningen vid stermalm kunde kännas milsvidt.

Portar på båda sidor om vägbanan, som leder till innergården och gatan, krossades till marken av tryckvågen.Sa Ulving, 49, minns att man kunde se hela vägen ner i källaren och var tvungen att gå runt den för att lämna.Kassel Ulving, hennes son, minns hur det skakande ljudet väckte honom runt klockan 01.00.

I mina öron lät det riktigt utmanande. Jag sprang för att kolla upp mina nära och kära och se till att de var okej. Sedan bytte vi hastigt om till vad vi kunde få tag i och gick hastigt.Han beskriver hur många sirener började ljuda när de gick ner för den dammiga trappan. Det fanns skräp, trasiga väggar och tak och bullriga lägenhetsdörrar i trappan.

Väldigt oväntat. Det har inte kommit några besked om när familjen kan åka tillbaka till sin lägenhet. Under tiden kommer hotellrummen att behöva göra.I Stockholm har åtta kriminella gäng pekats ut som de farligaste och polisen jobbar hårt för att ställa dem inför rätta. Enligt Sveriges Radio har över hundra personer gripits i år.

De misstänkta tros vara inblandade i en mängd olika kriminella aktiviteter, inklusive handel med illegala droger, illegal användning av vapen och till och med mord. Myndigheterna säger att de har häktat flera av nätverkens högsta ledare. Husby-, Rinkeby-, Vrby-, Södertälje- och Märstagängen gör alla framträdanden.

Vi har kunnat spåra de farligaste grupperna och människorna som använder vår teknik. Robert Karlsson, Stockholmsområdets biträdande direktör, säger till Sveriges Radio att oppositionens “toppledare och de närmaste är med” efter att regionen gått emot etableringen.

Bonn Ulving Föräldrar

På tisdagen genomförde polisen en razzia i närheten av Vrby, där de avslöjade ett enormt lager av vapen och sprängämnen. Det gjordes två arresteringar på platsen, vilket innebär att det totala antalet personer i förvar i samband med sonden till tjugo.

Fler personer sköts i Stockholmsområdet i år än tidigare. Enligt Robert Karlsson kan ett ökat våld åtfölja polisrazzior som leder till gripanden och beslag av narkotika och skjutvapen.Någon måste stå för räkningen för drogerna som poliser stal och vapnen de använde. Han säger till SR att nya skulder och spänningar växer när polisen är så offensiv och att det är en möjlig orsak till att det har varit fler skottlossningar i Stockholm den senaste tiden än tidigare.

Enligt Ulving har gruppen inte fått tillstånd att återvända till platsen och hämta sina tillhörigheter.Vid en presskonferens som hölls tidigare på måndagen sa polisen att händelsen har betecknats som en “särskild händelse”, vilket gör att ytterligare arbetskraft kan allokeras till sonden. Polisen har tagit hjälp av Säpos, även om de inte tror att det finns någon form av terrorkoppling.

– Vi tittar på en massa olika scenarier, vare sig det är något om tidigare händelser i närområdet eller nationellt som kan leda oss till vem som kan ligga bakom det här, säger Erik Widstrand, chef för polisområde stad i Stockholm.

Dök upp först den 13 januari 2020 klockan 01:21 och ändrades den 14 januari klockan 09:04Bevittna explosionens efterdyningar i stermalm från bekvämligheten av ditt eget hem. Kolla in dessa bilder tagna inne i det förstörda trapphuset.

Bullret på Gyllenstiernsgatan i stermalm väckte 41-årige Niklas Gustafsson och hans familj.Hyreshuset på Gyllenstiernsgatan i stermalm där explosionen inträffade fick allvarliga skador. Flera fordon på vägbanan skadades och en trappa sprängdes ut.

Polisen spärrade av vägbanan och evakuerade boende från två trappor.Det är mycket is på situationen. Enligt Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, befinner sig bombtekniker och tekniker just nu på platsen och kommer att vara kvar där under överskådlig tid.Explosionen hade inga negativa effekter på någon i närheten.

Bonn Ulving Föräldrar
Bonn Ulving Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!