Josefine Caarle Pojkvän

Sprid kärleken
Josefine Caarle Pojkvän
Josefine Caarle Pojkvän

Josefine Caarle Pojkvän – Som man kan förvänta sig utvecklas Josefine Caarles liv smidigt. Hon väljer att vara mycket uppriktig på sin YouTube-kanal och delar intima detaljer om sitt liv med sina tittare, till exempel hennes hemförbättringsprojekt, sociala sammankomster och en-mot-en-samtal. Å andra sidan är hennes fans särskilt intresserade av att lära sig mer om hennes romantiska relationer.

En stilig brunhårig man med en hund som heter Bosse har gjort ofta uppträdanden på Caarles sociala mediekonton. Josefine har inte sagt så mycket om människans upprepade uppträdanden på hennes kanal utöver det faktum att “de hänger runt.” Hon och den unge mannen ringde också under det nya året tillsammans.

Men hon åstadkom det äntligen i sin senaste video. För närvarande är bosatt i Mathias Berghs företag Mathias Bergh, en toppmodell, är den ifrågavarande mannen. Bergh har dykt upp i annonskampanjer för sådana märken som Gucci och har kallats “en av världens mest framgångsrika modeller.” Idag fokuserar han mindre på projekt utanför Sverige och mer på sådana som kan göras hemma.

För några månader sedan lanserade han och modeeksperten Emilia de Poret online -modeverksamheten Ksting. Tjänsten kommer att göra livet enklare för dem inom modesektorn och öka deras potential för framgång. Josefine och Mathias träffades genom Bianca Ingrosso och har daterat stadigt under de senaste 12 månaderna. I sin senaste video behandlar hon det här problemet.

Enligt Josefine, “Jag beundrar verkligen den här personen eftersom han är så otroligt artig för mig, alla andra och till och med hans hund.” Under sina 25-åriga år hade YouTube-stjärnan Josefine Caarle en ganska smidig åktur. Hon är för närvarande nedsänkt i sina studier och är entusiastiskt välkomnande försommar och de lossade begränsningarna.

Hon tillåter sina prenumeranter att följa med sitt dagliga liv, inklusive flera hemreparationer, sociala sammankomster, restaurangbesök och intima samtal, på hennes YouTube -kanal, där hon har beslutat att vara mycket transparent och ärlig. De senaste inspelningarna har antydt en manlig besökare till sin nya pad. Det som har väckt de troende intresse.

Josefine har tidigare medgett att ha tillbringat tid med Bianca Ingrossos farbror, Linus Wahlgren, men har alltid hävdat att deras förhållande var platonisk. Flera av mina kamrater och jag hängde på Linus plats. För att vara specifik är det en manlig skådespelare kompis. Med andra ord, ja, du tänker förmodligen på Linus Wahlgren.

Josefine Caarle Pojkvän

Efteråt fick jag en kopia av hans manus och bestämde mig för att ge skådespel. Efter några öl kände jag mig mer lugn och släppte min vakt. Han komplimangerade mig till och med hur bra jag gjorde. Fram till idag tror jag att han skulle vara uppriktig med mig och låta mig veta om det fanns ett bättre sätt att uppnå ett mål.

Men, sa hon, jag var ganska glad på den tiden. Josefin kan ha hittat ett nytt kärleksintresse i Bianca, som verkar ha en hand i att sätta upp dem. I sin senaste video ses hon och flera kamrater med en resuatrang i hjärtat av Stockholm, och hon diskuterar just detta ämne. Bianca stannade över för att se hur jag mår och frågar om mannen som bara var på min plats.

Vi träffade tack vare henne, hävdar Josefine. Carolina Gynings ex, modellen Mathias Bergh, visas också i samma video, även om Caarle ännu inte har avslöjat identiteten på sin nya låga. Oliver Ingrosso och hans festflicka, Josefine Caarle, från Paradise Hotel hade en galen tid. När det gäller hans personliga liv är Oliver Ingrosso notoriskt tätt.

Han var tidigare kopplad till profilen för Josefine Caarle på Paradise Hotel, men paret har sedan dess upptäckts tillsammans. Däri är mysteriet med anslutningen. Hon fick över hundra tusen Instagram -följare och mer än nittio tusen YouTube -abonnenter efter att hon blev vinnare av en väl såg reality -show. Hennes kanaler har innehåll i hennes dagliga liv, som inkluderar evenemang som fester, klädtréer och semester.

Linus Wahlgren och Josefine Caarle kanske eller inte är relaterade. Det är allmänt kunskap att Josefine är nära med Bianca Ingrosso och Lovisa Worge, eftersom de tre ofta upptäcks offentligt tillsammans i hela sociala medier. Josefine och Biancas farbror, skådespelaren Linus Wahlgren, har upptäckts tillsammans ganska mycket nyligen.

För att ta reda på mer om Josefines mystiska anslutning till skådespelaren, titta på hennes video på YouTube. En sak jag kommer att säga är detta. Flera av mina kamrater och jag hängde på Linus plats. Jag är säker på att du vet om Linus, min skådespelarevän. Så vitt jag är medveten är Linus Wahlgren den enda skådespelaren som någonsin har spelat rollen. Enligt hennes kommentarer i klippet “Damn Legend” är hon.

Hon hävdar också att hon använde ett av hans skript när hon bestämde sig för att spela en roll för övningen. Hon fick till och med tävla mot Linus själv, som berömde henne efteråt. De har upptäckts tillsammans flera gånger efter det. De två är också Instagram -vänner som alltid kommenterar och gillar varandras foton. Det visar sigAtt Josefine är också goda vänner med Oliver Ingrosso, den äldsta av Wahlgren/Ingrosso -syskon, förutom Bianca och Linus.

Ett fotoalbum av Josefine Caarle och Oliver Ingrossos romantik Josefine var en av flera som efriades den 29 september när Corona -begränsningarna lyftes. På fredagar tycktes hon släppa ut ansgolvet med DJ och Oliver, som är en stjärna, och de tycktes ha en vild utekväll. Hon publicerade ett foto av sig själv som stod bakom Oliver i DJ -monter till sin Instagram -berättelse och taggade honom med namnet och en röd hjärtaemoji.

Hon är helt i sin plugg just nu, samtidigt som hon tänker på sommaren och de lätta gränserna hon satt för sig själv med bravur.På sin YouTube-kanal, där hon har valt att vara väldigt öppen och personlig, låter hon sina följare följa med på sin dag, som inkluderar en hälsosam dos av hemmingwayism, firande, restaurangrecensioner och intima samtal.

I sina senaste filmer har hon anspelat på ett besök av en räv i sina nya utgrävningar. Det måste vara något som följarna har varit väldigt nyfikna på. Medan Josefine tidigare har avslöjat att hon hade ett möte med Bianca Ingrossos bror Linus Wahlgren, har hon alltid hävdat att deras interaktion var rent platoniskt.

Jag var hemma hos Linus med några vänner. Det finns en mördare kobold som spelar saxofon. Eller kanske du vet vem det är Linus Wahlgren, det är jag säker på. Och så fick jag tag i hans hand och bestämde mig för att leka med lite skdespela. Jag hade skrivit ut några glas och tänkte på en god tupplur efteråt. Men han sa att jag gjorde ett riktigt bra jobb med det själv. Men jag tror att han var snäll och skulle berätta för mig om det var något jag kunde göra bättre. Jag blev ganska glad, sa hon.

Men ärligt talat har Bianca haft ett finger med i saker när det kommer till den nya lågan Josefin upptäckt. I sin senaste video åker hon och några vänner på en resuatrang i hjärtat av Stockholm och hon beskriver upplevelsen.Bianca kom precis förbi och frågade hur det gick med den nya kattungen som bodde hos mig. Det var den som verkligen drev ihop oss, säger Josefine.

I filmen medverkar även Carolina Gynnings ex-pojkvän, modellen Mathias Bergh, men Gynning vill inte avslöja vem hennes nuvarande låga är. I sin senaste video berättar Josefin Caarle om tiden hon och hennes vänner nyligen tillbringade hemma hos Linus Wahlgren. Han hade redan sagt något som gjorde henne väldigt glad. För ett par dagar sedan släppte 25-åriga Josefine Caarle sin första video efter lite redigeringsarbete. Hon avslöjade att hon hade åkt till sjukhuset på grund av problem med hennes njura vid den tiden.

Jag har precis tagit mig igenom en riktigt utmanande patch. Först hela 2020 och nu… Jag har i alla fall tillbringat tre dagar på sjukhuset på grund av problem med mina lemmar.Det finns andra saker som är bättre att lämna privata. Jag känner mig ganska empatisk men det finns bara vissa saker som jag inte kan sätta ord på.

Det har hänt mycket, säger hon i videon innan hon bestämmer sig för att sluta. Dagen efter bestämde sig Josefin för att fortsätta sin video, där hon avslöjade att hon mådde mycket bättre och hade börjat ställa i ordning sin nya lägenhet.

Hon sa att pluggen var på väg att gå kaput och att hon borde anstränga sig mer för att träffa sina vänner. Och hon var så tagen av en mycket speciell kväll som hon och en annan känd person delade i hennes hus att hon inte kunde låta bli att ta reda på detaljer om den.

Jag var hemma hos Linus med några vänner. Det finns en mördare kobold som spelar saxofon. Eller kanske du vet vem det är – Linus Wahlgren, det är jag säker på. Och så fick jag tag i hans hand och bestämde mig för att leka med lite skdespela. Jag hade skrivit ut några glas och tänkte på en god tupplur efteråt.

Men han sa att jag gjorde ett riktigt bra jobb med det själv. Men jag tror att han var snäll och skulle berätta för mig om det var något jag kunde göra bättre. Ändå var jag överlycklig, som Josefin berättar. Du kan vara säker på att jag inte kommer att glömma för resten av mitt liv att han sa det till mig. Josefin funderade: “Jag undrar om det finns plats för en saxofonist här.”

Bianca Ingrosso, vars bror är Linus, räknar Josefin som en nära vän. YouTube-stjärnan Josefin Caarle, 25, delade vad hon då trodde var nya sommarklänningar på sin Instagram-story för en dryg månad sedan.Hon log ömt mot kameran och sa: “Jag har alltid velat ha missfoster, och nu gör jag det.”

Hon konfronterades sedan med ett dystert meddelande från en följare som informerade henne om att fläckarna på hennes hjärna i själva verket inte var fräknar utan snarare förändringar i pigmentering. Det fick Josefin att uppsöka en hudläkare för en hudkontroll.

Det visade sig snart att Josefin, liksom sina förfäder före henne, hade utvecklat ansiktshår. Något hon bestämde sig för att prata om i en video efteråt. Jag mår inte bra just nu, men jag vill ändå dela detta med er. Jag har upplevt många förändringar i min hud.

Jag har lärt mig att jag helt enkelt inte kan gå ut i solen, och att dessa förändringar bara kommer att bli värre. Jag ser nästan sur ut på grund av det ihållande duggregnet. Josefin säger att hon ska träffa en hårläkare som kan hjälpa henne att ta reda på vilken typ av behandling hon behöver för just sina pigmentfläckar.

Om någon av er känner igen er i den här videon, eller om jag kan hjälpa någon där ute, så tycker jag att det är värt att lägga upp det. Hon varnar till och med sina följare och säger åt dem att hålla ögonen på himlen.

Josefine Caarle Pojkvän
Josefine Caarle Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!