Lisa Nilsson Vikt

Sprid kärleken
Lisa Nilsson Vikt
Lisa Nilsson Vikt

Lisa Nilsson Vikt – Lisa Nilsson har aldrig varit extremt smal, men hon har alltid varit nöjd med sin kropp. Hon hade tidigare investerat i sin dansutbildning, gått till platser som Balettakademin, innan hon fann framgång som sångare. Hon har i tidigare intervjuer sagt att ansträngningen för att hålla hennes kropp i det tillstånd som förväntas av en professionell dansare var för stor, och att det var därför hon så småningom bestämde sig för att fokusera på sin musik istället.

Det betyder att hennes vikt har förändrats över tid, men just nu ser den ut att vara på en rekordnivå.Jag tror inte att det är sorg eller sjukdom eftersom hon verkade lugn, frisk och säker på sig själv när jag pratade med henne. Tvärtom har hon en tendens att uppskatta livet lite för mycket…

Därmed inte sagt något om garderoben. Hon har alltid burit okonventionella kläder. Det hade inte skadat att ha en trevlig stylist. Sångerskan Lisa Nilsson, nybörjare på “Kvinnan som är som jag”, har satt sig in i varannan vecka. Hon vill ha kärlek men vill inte ha en partner.

Hon har nu friheten att experimentera med vem hon är och vad hon skapar utan rädsla för att döma.När någon säger “Dags att dricka champagne och dansa på bordet” betyder det att det är dags att göra just det.

Lisa Nilssons köksvägg har ett glas och en ram som innehåller ett tilltal som, i ljuset av den överväldigande kritiska och kommersiella framgången med “Kvinnan som är jag”, verkar väldigt logisk. Lisa var dock mitt uppe i att göra slut med Niklas Medin när hon fick affischen av en kompis, så texten var den svartaste svarta ironin.

För första gången har Lisa samlat sina många facetter till en sammanhållen helhet i “Kvinnan som är jag”, inklusive hennes humoristiskt självironiska reflektioner över sin egen mognad. Föreställningen representerar kulmen på år av befriande ansträngning.

Dessa kontrasterande aspekter av mig – deras respektive musikaliska preferenser, sinnen för humor och nivåer av allvar – kan kombineras vackert. Alla argument har lösts. ‘Heaven’ är precis runt hörnet, här har vi Barbra Streisand, och där har vi Sonja kesson och Kristina Lugn; alla dessa saker fungerar bra tillsammans. En del av mig undrade till och med: “Fan, jag kanske är glad!”

När jag äntligen släpps fri att utöva mina egna intressen verkar framtiden lovande. Jag ber bara att jag lever länge, för nu måste allt som borde ha gjorts göras. Känslan av självständighet är fenomenal! Lisa har sedan dess flyttat från ett bullrigt kvarter och ett 1920-talshus till ett hem med ett örnbo på taket i Enskededalen, där hon först såg affischen. Du kanske tror att det här är en stöld. Lisa har dock sina tvivel.

Lisa Nilsson Vikt

Medan hon smuttar på sitt nybryggda kaffe förklarar hon: “Om det är en solig dag och du inte stirrar ner på SL:s gula baracker så har jag samma sorts molnlek När jag bestämde mig för att jag inte längre ville vara barnvakt informerade jag programmets producenter på Blixten & Co.

Jag övertygade dem om att fördela medel under antagandet att jag skulle uppträda en gång varannan vecka; Ändå är jag kapabel att framföra sex på varandra följande shower. När jag har barn behöver jag inte oroa mig för att jobba sent eller gå utanför stan.

Eftersom barn nu går i skolan kan jag inte ta med dem, och jag vill inte hålla mig borta från dem fem av sju nätter när jag har dem. Det är en win-win-situation för alla inblandade, eftersom hon planerar att framföra “The Woman Who Is Me” i minst ett och ett halvt år, inklusive en nationell turné.

Samtidigt känner jag att jag har gjort ett uttalande för andra ensamstående föräldrar i arbetskraften. När barnen är med mig stannar jag hemma och övervakar deras utbildning. På så sätt kan jag begränsa mina arbetstimmar till dagen, vilket gör att jag kan vara en mer närvarande och mindre stressad förälder.

Livet är för kort, och det finns inget mer värdefullt för mig än att slå mig ner i mitt eget hem. Det slutar med att de blir arga och lämnar boet i alla fall. Hon tänker nu en extra gång innan hon läser någon svensk bloggares bekännelsebok på grund av döttrarna.

Min äldsta dotter tycker om att läsa böcker skrivna av unga kvinnliga bloggare om ämnen som mobbning, viktfrågor och sminktips, och när jag läser dem upptäcker jag att de ofta är insiktsfulla och realistiska skildringar av unga kvinnors liv. Min förutfattade mening är att det hela är ytligt eftersom tjejerna i videorna verkar så påhittade och har så dramatiska konstgjorda ögonfransar, men det är bara jag som har fördomar.

Dessa kvinnor, som alla är unga, vackra, blonda och har coola namn, sänder ofta ett starkt feministiskt budskap utöver sitt engagemang för politik och miljöfrågor. Jag tycker att det är bra att de har en så stor plattform att dela sina erfarenheter med barn och tonåringar som kan dra nytta av att ha positiva förebilder att se upp till.

Lisa Nilsson Vikt
Lisa Nilsson Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!