Maradona Död

Sprid kärleken
Maradona Död
Maradona Död

Maradona Död – På torsdagskvällen presenterades världen för Diego Maradona. Enligt den preliminära rapporten dog han av svår psykisk ohälsa och lungsjukdom.Enligt tidningen Clarin krävde familjen att de närliggande läkarna inte skulle ta med sig några mobiltelefoner av rädsla för att de ska användas för att ta pinsamma bilder.

Tusentals män samlades utanför Buenos Aires presidentpalats sent på natten, lokal tid.Operationen genomfördes på sjukhuset i San Fernando, norr om Buenos Aires, mellan 7:30 och 9:30 en torsdagskväll (lokal tid).Han bekräftade de tidigare ryktena om att Maradona hade dött av en hjärtattack vid en mogen ålder av 60 år.

Enligt Clarin, Argentinas mest spridda morgontidning, nämns ett antal dödsorsaker som kan förebyggas, inklusive akut hjärtsvikt, stora hjärtan och långa livslängder, i den preliminära rapporten. Myndigheterna har också kommit fram till att det inte finns några tecken på fel i samband med Maradonas död.

Maradonas familj hade tydligen sett till att inga närliggande läkare tog med sig mobiltelefoner till tolkrummet. Enligt Clarin gjordes det med flit för att bilder av kroppen skulle få stor spridning. De långsiktiga effekterna av Diego Maradonas missbruk tog så småningom hårt på hans hälsa. Ganska nyligen fick han två hjärtattacker och hade problem med sin förlossning.

Efter en tre veckor lång sjukhusvistelse opererades han för att reparera skador på utrymmet mellan hans skalle och hjärna på grund av en hjärnblödning.Han skrevs ut från sjukhuset den 11 november. Familjemedlemmar, enligt Clarn, rapporterade att Maradona var “mycket nervös och upprörd” under sina sista dagar.

Efter att han blivit övermannad av en syfilisattack, bestämde sig hans familj för att flyga honom till Kuba, där han tidigare tillbringat flera år på en rehabiliteringsklinik för att övervinna sitt kokainberoende. Tre dagars nationell sorg har observerats i Argentina, som tillkännagavs av president Alberto Fernández. Under den tiden kommer Diego Maradona att sitta i presidentens soffa i Buenos Aires presidentpalats, Casa Rosada, för att titta på den offentliga processionen.

Maradonas kropp anlände till Casa Rosada runt ett på natten, där en privat ceremoni hölls till en början för nära familj och vänner.Några minuter tidigare hade Claudia Villafanes systrar Gianinna och Dalma Maradona anlänt. Andra medlemmar av familjegruppen som redan bor i Casa Rosada inkluderar ex-första damen Veronica Ojeda, presidentens son Dieguito Fernando och presidentens dotter Jana Maradona.

Argentinas tvåa vid VM 1990 i Italien, Sergio Goycochea, var en av de första som anlände till Casa Rosada.Världsmästarna Oscar Ruggeri, Sergio Batista, Jorge Burruchaga, Ricardo Giusti, Oscar Garré och Carlos Tapia tillbringade alla säsongen 1986 i Mexiko.

Maradona Död: 25 november 2020

Carlos Tevez och Ramon Abila, två stjärnspelare för Boca Juniors, har anlänt. Laget återvände till landet för några timmar sedan efter att deras Copa Libertadores-möte mot Inter de Porto Alegre i Brasilien avbröts.

Maradona Död

Sonen Diego Jr. befinner sig för närvarande i Italien, där han får behandling för hepatit C-virus typ 19. Efter att ha återhämtat sig från operation för att korrigera en hjärnblödning kollapsade Diego Maradona och dog. Legendens tidigare läkare tror dock att hans död var “en typ av självmord”.

Dr Alfredo Cahe sa i radioprogrammet El Gglico, “Det känns inte som en typisk hjärtattack för mig.” Invändningsrapporten säger att Maradonas hjärta var dubbelt så stort som genomsnittet för en ung man. Den 25 november 2018 firade Diego Maradona sin 60-årsdag, hans sista. Fotbollstorheten återhämtade sig i sitt hem i Tigre efter att ha genomgått en akut operation för att reparera en hjärnblödning.

Dr Alfredo Cahe, Maradonas tidigare läkare, tror dock att hans död snarare var en olycka.Efter de komplicerade operationerna sjönk argentinarna i sorg, enligt Alfredo Cahe, som tog hand om Maradona mellan 1977 och 2007. Cahe tror att Maradonas vägran att äta och ta sin medicin kan ha utlöst hans hjärtattack.

Cahe sa till argentinsk radio på söndagen, “Det här känns inte som en typisk hjärtattack för mig.”Efter att Maradona gick bort pratade Cahe med fotbollslegendarens nära vän och samtida inför Veronica Ojeda, ett av hans barn. Enligt läkaren ska Ojeda verifiera Maradonas psykiska hälsa. Cahe citerar Ojeda som sa: “Diego sa att han var trött på att leva och inte ville fortsätta längre eftersom han hade gjort allt.”

Cahe är också kritisk till den respekt Maradona fick under sina senare år.På sjukhuset märkte jag att han inte var helt ute ur det; han hade inte varit omhändertagen på ett ordnat sätt. Han borde ha stannat på sjukhuset, inte i ett hus som inte var lämpligt för en behövande person.

Clarin hävdar att neurologens tolkning av hans död visade att hans hjärta slog dubbelt så snabbt som det skulle ha gjort för en frisk ung man i samma ålder, och att hans nervändar stördes som ett resultat. Roger Federers begäran att lämna tennisscenen spårade ur av ett drama som utspelade sig bakom kulisserna på O2 Arena.

Matchen mellan Stefanos Tsitsipas och Diego Schwartzman avbröts när en åskådare hoppade in på banan och planterade ett majsöra på Tsitsipas arm.Han kom från ingenstans, säger Tsitsipas; han har aldrig varit med om något liknande. Den årliga uppvisningsmatchen Laver Cup mellan Europa och resten av världen, med Björn Borg som kapten, drog igång på fredagen.

Dagens största nyhet är att tennissuperstjärnan Roger Federer enligt uppgift planerar att gå i pension. För en och en halv vecka sedan meddelade tennislegenden Rafael Nadal att han lägger av efter att ha spelat en dubbelmatch på torsdagskvällen. På Roger Federers begäran utspelade sig en scen inne på O2 Arena, mitt framför ögonen på Federer och Björn Borg, som båda använde övningsplanerna.

Maradona Död
Maradona Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!