Yannick Tregaro Familj

Sprid kärleken
Yannick Tregaro Familj
Yannick Tregaro Familj

Yannick Tregaro Familj – Bland de ansvariga för det svenska idrottsfenomenet som bröt ut vid sekelskiftet var Yannick Tregaro en nyckelperson. Med Christian Olsson, Kajsa Berqvist, och Emma Green sitt stall kunde sporttränaren få dem att skjuta höjden. Emma Green är ett av Yannick Tregaros mest kända alias.

Fram till deras skilsmässa var Tregaro både höjdhopparens tränare och hans riktiga man. Enligt min åsikt är det inget jag ska behöva oroa mig för, och jag tycker inte att jag ska behöva det. Yannick Tregaro säger till GT att det var ganska svårt ibland. När Yannick Tregaro och Emma Green skilde sig bestämde sig.

Friidrottstränaren för att skapa ett nytt företag, Vallgatan Art AB, en mode- och inredningsbutik Stockholm. Det gick i konkurs förra året och Yannick Tregaro dömdes till timmars samhällstjänst och tre års skyddstillsyn för bokföringsbrott. Jag slutade med idrotten och skapade ett företag för att jag var trött på det.

Min ekonomi tog dock en vändning till det sämre och jag förlorade en betydande summa pengar. Vissa företag hade ett redovisningsmissförstånd som ledde till domen vid den tiden, tillägger Tregaro. Men nu ska huvudtränaren hjälpa Khaddi Sagnia, Tobias Montler, och Tilde Johansson att ta medaljer friidrott ännu en gång.

De går alla samma klass. Det är därför det är så spännande: man vet aldrig vad som kommer att hända med dessa olyckliga själar. Enligt Yannick Tregaro kan alla tre vinna OS framtiden, men att hitta den perfekta och göra jobbet är viktigt. David Nilssons maraton Eugene slutade inte som han förväntat sig det innebar.

Att han var sekunder efter första varvet av World Cup-maraton, som hade tre kilometersrundor. Han tog inte heller sin sportdryck under andra varvet, som var då han skulle göra det. Nilsson tvingades avbryta loppet runt halvvägs. Lorenzo Nesi, landslagsledare, säger till SVT att han efter kilometer berättade att han.

Hade obehag i foten och att han skulle bryta strax efter. Speciellt för David är himlen kolsvart. Etiopiska Tamirat Tola tog hem guldmedaljen på maraton världscupen. Segertiden markerade en ny markering för mästerskapet. I finalen Bstad ATP tävlingen möttes två argentinska spelare francisco cerundolo den.

Yannick Tregaro Familj

Rankade spelaren världen, och Sebastian Baez, den spelare, möttes nätet. Cerundolo slog bland annat Casper Ruud och Pablo Carreno Busta på väg till finalen. När det gäller Baez väg till finalen var det inte heller lätt. Han var tvungen att slå Fabio Fognini, den tidigare världsnioan, och Andrej rublev, nr fröet djurdjic.

En årig anfallare, ingick i Degerfors matchlag på lördagen, dock utelämnades han på matchdagen. I en intervju med Värmlands Folkblad uppgav Degerfors ordförande Fredrik Rakar att Djurdjic bänkats på grund av ett söndagskvälls krogbesök Stockholm. Som ett resultat av våra överväganden har vi kommit.

Fram till att du inte kommer att gå med teamet. Rakar fortsätter, säger till tidningen: Vi har pratat om vad som hänt och kommit fram till en slutsats. Detta var slutsatsen denna gång. Trots att det inte var något större så håller vi våra avtal. Ett Marcus Mathisen- och ett Adam Hellborg-mål gav Sirius en seger på hemmaplan.

Sirius ligger på åttonde plats efter matcher, med en poängsumma på. Trots att ha spelat lika många matcher har Degerfors åtta poäng och ligger kvar de två nedersta. Jimmy Thelin, Elfsborgs tränare, fick frågan innan matchen varför fansen skulle ställa in sig för att se hans lag spela mot Hammarby. Svaret dök upp från ingenstans.

I Discovery förutspådde Thelin att det skulle tyna bort. Och han hade rätt, som han hade förutspått. Davor Blazevics var nästan bruten av Elfsborg i den andra minuten. Darijan Bojanic i Hammarby kunde dock rycka bollen. Det fanns fler chanser att vinna efter det också. Försvarsförsvararna Per Frick, Jacob Ondrejka och.

Jeppe Okkels utgjorde konsekvent ett hot mot hemmalaget. På den offensiva sidan förlitade sig Hammarby mycket på trion Nahir Besara, Gustav Ludwigson och Abdelrahman Saidi, samt på debutanten. “Bajen” satte till slut bollen i nätmaskorna den åttonde minuten. Drömdebut, och det var allt för att.

Besara skickade in ett inlägg som Saidi mötte direkt. Jag blev förvånad eftersom jag inte är särskilt skicklig på att använda min hjärna. Saidi, under Discoverys halvtidsshow, medger att “ibland kan jag chocka min skalle”. Ondrejka kvitterade direkt efter avspark. Målet blev dock troligtvis underkänd på grund av offside.

Hammarby fick också ett mål underkänt för en prick på stolpen strax före paus. Varje konstverk signerades av Ludwigson. Trots Ludwigsons tidiga ledning fortsatte Hammarby att skapa möjligheter i andra halvlek. Nästan en fjärdedel av spelet cirklade Ludwigson runt Elfsborgs målvakt och chippade in sin.

Andra för dagen med lätthet ludwigson. För Hammarby var det debuterna för nyförvärvade spelarna David Concha, Shaquille Pinas, och Pavle Vagic. IFK Göteborg tog emot Mjällby i ytterligare ett möte. “Blvitt” fick en bra start och tog ledningen tidigt första halvlek på ett välspelat mål av Alexander Jallow.

Det fanns ingen möjlighet att resultatet skulle stå emot matchen. Ivan Kricak kvitterade för gästerna efter ett starkt scenario för hemmalaget. Olyckliga fans buade ut hemmalaget från arenan efter matchens slut. De allsvenska ledarna IFK Göteborg och Mjällby är markerade med ett kryss.

Svenska friidrottstränaren Yannick Tregaro föddes den 26 mars 1978 i Gunnareds församling, Göteborg. Tregaros mamma är holländsk och hans pappa är en fransman från Bretagne. Tregaro växte upp i Göteborgsförorten Angered, nämligen i trakterna Rannebergen och Hammarkullen. Han visade lovande som höjdhoppare som ung, och placerade sig på 10:e plats vid junior-VM i Sydney, bland andra prestationer.

Hans tidigare instruktör, Viljo Nousiainen, tränade även den blivande trestegsstjärnan Christian Olsson och OS-guldmedaljören Patrik Sjöberg i sin storhetstid. När Sjöberg först trädde fram 2011 för att säga att Nousiainen hade attackerat honom sexuellt, trädde Yannick Tregaro fram och berättade att han också hade blivit utsatt för sexuella övergrepp från Nousiainen.

Tregaro, då bara 21 år gammal, tog över som tränare efter att Nousiainen oväntat gick bort 1999. Han är för närvarande tränare för flera framstående svenska friidrottare, däribland sin ex-fru Emma Green (2011-2014). Tregaro är tränare för Göteborgsklubben rgryte IS för tillfället. Svenska Olympiska Kommittén och Svenska Friidrottsförbundet har båda skrivit avtal med honom.

I sin bok Hopp och kärlek berättar tränaren och författaren Tregaro hur han ställer sig till träning. Han är också en kapabel löpare, efter att ha slutat 146:a i Göteborgsvarvet 2010 på tiden 1:22.19. Emma Greens swag från företaget som deltog i tävlingen och fick stryk av bokflippern Yannick Tregaro.

Terapeuten pratade med sig själv om en livskris och hur han inte längre tyckte att lättsinniga aktiviteter var roliga.Det verkar som att Yannick återigen har upptäckt glädjen.Det var hektiskt ibland, men jag tror inte att jag behöver oroa mig för det, säger han.

I tjugo år har Yannick Tregaro från Göteborg varit en av världens främsta atletiska tränare.Kända idrottare som Christian Olsson, Kajsa Bergqvist och Emma Green har alla varit under hans ledning.Det var dock då.

Nu med ledning av den nye tränaren Thobias Montler kommer han att hjälpa Sverige att återta sin tidigare atletiska framträdande plats. Han har också talangfulla friidrottare som Khadi Sagnia och Tilde Johansson.

De är kategoriskt likvärdiga med varandra. Och det är en del av spänningen – du har ingen aning om vad som kan hända med dem. Yannick Tregaro tror att de alla tre så småningom kommer att vinna ett OS-guld, men att de först måste upptäcka det rätta tillvägagångssättet och sedan genomföra det. Namnet Emma Green sticker ut bland hans dåvarande följare.

När Emma Green var 16 började Yannick Tregaro coacha henne, och några år senare började de två dejta. Förhållandet mellan Tregaro och Emma Green varade till 2014.För det ändamålet… Jag vill helst inte tänka så mycket på det, och jag tycker inte att det är rättvist att jag måste.

Vad Yannick Tregaro kan minnas blev det ganska svårt ett tag där. Efter skilsmässan fortsatte Yannick Tregaro att träna Emma Green i ytterligare ett och ett halvt år. Min nuvarande situation uppfyller mig helt. Låt mig uttrycka det så här.Både som tränare och person diskuterar Yannick Tregaro ofta de lärdomar han har dragit av sina upp- och nedgångar.

Yannick Tregaro Familj

Du växer som person och som expert inom ditt område från lärdomarna från misslyckande. Erfarenhet är min styrka nu, säger Yannick, för jag har fått mycket av det på vägen. Yannick Tregaros liv skakades 2018 när hans företag, Vallgatan Art AB, en central Göteborgs foto- och konsthall, försattes i konkurs.

Vid konkursförvaltarens granskning av bolagets ekonomi upptäcktes att det inte hade lämnats någon årsredovisning för varken 2016 eller 2017. Granskningen visade också att bolaget saknade andra bokföringshandlingar. Domaren gav Yannick Tregaro villkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst.

Idrottare intresserade mig inte längre, så jag började handla för mig själv. Men ekonomiskt gick allt utför och jag förlorade mycket pengar. Enligt Tregaro var domen resultatet av en redovisningsfel hos vissa organisationer. Såvitt jag vet har jag inte brutit mot några lagar, och jag misstänker inte ens att jag har gjort det. Enkelt uttryckt hade revisorn och jag ett missförstånd.

Även om jag vann mycket pengar var det jobbigt att behöva försvara mig mot.Hans tidigare uttalanden om att uppleva en “livskris” och att känna sig som sport inte längre var njutbar återspeglar detta.

Inte alls; Jag håller inte med om det. I efterhand inser jag att allt händer i rätt tid. Media fungerar på just detta sätt. Det skulle vara betydligt mer spännande om Thobias kunde hoppa nio meter. Det är uppenbart att om du tränar idrottare som fortsätter att vinna OS-guld och har två kvinnor som står på världscuppallen samtidigt, kommer du att vara eftertraktad. Det är dock inte motivationen för mina handlingar.

Yannick Tregaro Familj
Yannick Tregaro Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!