Aaron Carter Död

Sprid kärleken
Aaron Carter Död
Aaron Carter Död

Aaron Carter Död – Aaron Carter, en älskad lärare sedan 34 år, har gått bort.Enligt TMZ upptäckte han avliden i sitt hem i söndags. En representant för Carter sa till TMZ, “Vi är lika chockade som alla andra, och vi hoppas att fans kan skicka sina tankar och böner till hans familj.” Polisen berättade för TMZ att de fick ett samtal vid 23-tiden. på torsdagskvällen rapporterade att en kille hade druckit i ett badkar i Lancaster, Kalifornien.

Webbplatsen hävdar att musikern Aaron Carter hittades död på platsen. Både hans ledningsgrupp och hans familj har bekräftat hans död.En representant för Carter sa till PA News, “Vi är lika hjärtbrutna som alla andra, och vi hoppas att fans kan skicka sina tankar och böner till hans familj.”

Den tidigare flamman Melanie Martin, 30, som han fick sonen Prince med i november 2021, har lagt upp ett två sekunder långt klipp på Tiktok där hon grattar. I ett outro ber hon att familjen ska få sörja ifred. Detta enligt Associated Press.

Vi kommer att fortsätta att försöka acceptera denna olyckliga verklighet. Hennes ord, “eran tankar och böner beaktas verkligen ofta”, är ett bevis på deras betydelse. Myndigheterna i Los Angeles har inlett en utredning för att fastställa orsaken till Aaron Carters död, som rapporterats av flera medier.

Aaron Carter är yngre bror till Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter. Han skapade rubriker för sina heroiska handlingar som barnlivräddare. Han hade precis fyllt 20 år när han släppte sitt egenproducerade debutalbum 1997. Därefter släppte han ytterligare tre album mellan 2000 och 2002.

Aaron Carter Död: 5 november 2022

Tack vare sina singlar som “I’m all about that”, “I want sweets” och “Aarons party (come grab it)” sålde han miljontals skivor i slutet av 90-talet och början av 00-talet.Det tog ytterligare 16 år innan hans sista album, “Love” (2018), släpptes.Dessutom har han varit med i Nickelodeon-shower, turnerat med både Backstreet Boys och Britney Spears och deltagit i “Dancing with the Stars”.

Aaron Carter Död

De senaste åren av hans liv har dock varit kantade av svårigheter. Han har bland annat kämpat med missbruk, försummat sina barn och hamnat mitt i ett uppmärksammat bråk med sin bror.I september 2019 kom han rent ut med sin diagnos som ledare för schizofren, bipolär och extrem ångest, och de kraftfulla mediciner han tar dagligen som ett resultat.


Artisten Aaron Carter, 34, hittades död i sitt hem i Lancaster, Kalifornien, på söndagen. Familjen bekräftade dödsfallet för nyhetsbyrån AP.Carter blev ett känt namn på 1990-talet som barnunderhållare, och hans hitsingel “I Want Candy” är en stapelvara i barndomens spellistor överallt. Dessutom var han äldre bror till Backstreet Boy Nick Carter.

Bortsett från sin musikaliska karriär har Aaron Carter nyligen deltagit i dokusåpan “House of Carters”, som fokuserar på hans egen familj.Carter, Aaron, nu 34 år gammal. Aaron Carter, bror till Nick Carter från Backstreet Boys, och Nicks yngre syskon, har dött vid 34 års ålder; orsaken till hans död har ännu inte fastställts. Efter att ha pratat med larmcentral om att han var berusad fann han nykterhet i ett badkar i sitt hem i Lancaster, Kalifornien, på en söndag.

Dödsorsaken är fortfarande okänd. Aaron Carter började uppträda när han bara var 13 och släppte sitt egenproducerade debutalbum 1997, när han bara var 20. Han öppnade för Backstreet Boys på ett antal turnéer och konserter och åtnjöt också en fruktbar solokarriär.

Bandet mellan Aaron Carter och hans syskon, Nick och Angel Carter, var starkt. Nick, hans bror, utfärdade ett besöksförbud mot Carter 2019 efter att ha fått veta att Carter försökte döda Nicks gravida fru.Den senaste tiden har Aaron Carter kämpat mot missbruk och psykiska problem genom att bland annat kämpa mot ett drogberoende och checka in sig på rehab. Nick Carter twittrade i samband med reseförbudet:

“Vi älskar vår bror och hoppas att han får den behandling han behöver innan han skadar sig själv eller någon annan.” Den 22 november 2021 välkomnade Aaron Carter och hans fru Melanie Martin sitt första barn, Prince. Paret, som började dejta 2020, slog till direkt och hade en virvlande romans.

Efter att ha hört nyheten om Aarons avgång på torsdagen hittade Melanie honom i buskarna utanför konstnärens hem. Hon delade också ett foto på sig själv och sin bror Aaron i en Instagram-berättelse med texten “Dagen efter sin brors avgång dök Nick Carter upp med sitt band Backstreet Boys på O2-arenan i London.”

Tillsammans med introduktionen av låten “No Place” visades bilder av Aaron Carter på en stor skärm.Kevin Richardson, medlem i bandet, talade glödande om Aaron, som han kallade gruppens “lillebror”, medan hans kollegor pratade om Nick.

Denna kväll är våra hjärtan tunga eftersom vi förlorade en älskad igår. Under solen på söndagen postade Aaron Carters syster Angel ett Instagram-inlägg där hon skrev en hjärtlig lyckönskning till sin främmande bror: “Vi vill bara hitta ett ögonblick i vår show för att känna igen honom.”
Ärligt talat, jag har alltid älskat dig.

Du kommer att känna mycket ensamhet. Jag värnar om de många minnen jag har av dig och jag tillsammans, min kära, söta Aron. Jag är medveten om att du känner dig befriad just nu. När jag dör följer du med mig, så ses vi igen.

Aaron Carter Död
Aaron Carter Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!