Adam Kais

Sprid kärleken
Adam Kais
Adam Kais

Adam Kais – Den andra säsongspremiären av Netflix-serien “Snabba Cash” ägde rum under Way Out West-festivalen. Premiärdatumet för den nya säsongen av streamingtjänsten Strax har offentliggjorts: 22 september 2022. Evin Ahmad kommer att återuppta sin roll som techgurun Leya under den kommande säsongen som har premiär idag.

Han kommer att få sällskap av bland annat de återvändande skådespelarna Dada Fungula Bozela, Ayaan Ahmed, Khalil Ghazal och Olle Sarri. Ardalan Esmaili och Adam Kais, båda skickliga skridskoåkare, kommer också att bidra till den nya säsongen.

Sommaren 2021 var en fantastisk framgång för Evin Ahmad och Alexander Abdallah i deras huvudroller i den uppdaterade Netflix-serien “Snabba Cash”. Tillsammans med premiären av serien fick vi se ansiktena på Jozef “Z.E.” Wojciechowicz, Robin Nazari och Khalil “Anansi” Ghazal, och temalåten “FRSENT” av 1.

Cuz och Greekazo hade en enorm ökning i popularitet på Spotify. Många tittare fängslades av den elektriska kemin mellan Evin Ahmad och Alexander Abdallahs karaktär, vilket gav upphov till många teorier om hur Salim skulle överleva och återvända under den andra säsongen.

Abdallah själv satte käppar i hjulet för förhoppningarna och sa till Expressen 2020: “Det har varit roligt att läsa alla teorier om hur Salim övervinner. Det är min åsikt och en som jag får uttrycka att Salim tyvärr inte kommer att överleva. I en intervju med Nöjesguiden, även publicerad i Kingsize Magazine i april 2021, diskuterade Ahmad och Abdallah mer i detalj hur “Snabba Cash” hade utvecklats tillsammans med samhälleliga framsteg.

Romaner och filmer formade det nuvarande klimatet. Det var Stureplanen, överklassen och JW som orsakade friktion mellan dem och juggemafians undre värld. Det framstår nu som normalt och Stockholm har blivit en eftertraktad miljö för startups tack vare överflöd av kapital och välkända IT-figurer som Daniel Ek. Vi går just nu in i en period i historien där vem som helst kan bli vad den vill. Du kan bli en YouTuber eller en influencer och tjäna snabba pengar på en mängd olika sätt.

Evin Ahmad reflekterade över den intensiva, stressande och ångestframkallande karaktären av hanteringen under den första säsongens uppträdande och sa: “Den stressen du beskriver, det finns många som namnger det.” Jag kände den där ångesten hela tiden jag spelade.

Mitt hjärta vägrade sakta ner tills jag började ta betablockerare. På grund av detta hände ingenting. Vi klarade oss oskadda av tidens press. Det är en mörk berättelse, och karaktärerna i den är under konstant press och stress. Och med tanke på platsen vi filmade på måste vi ha gjort flera långa tagningar. Evin säger att det är svårt för kroppen att acceptera tanken att allt bara skulle lämnas ifred.

Adam Kais

Låt 2 av “Snabba Cash” kan ses på Netflix nu, och den har framträdanden av Evin Ahmad, Dada Fungula Bozela, Ayaan Ahmed, Khalil Ghazal, Adam Kais, Ardalan Esmaili, Baba Diop, Omar Abdulqadir, Tina Salih, Elbron Bella, Ali Alarik, Olle Sarri, Johan Jan Jonsson, Yasmine Garbi, och många fler.

Serien är regisserad av Jesper Ganslandt, Lisa Farzaneh och Mans Mnsson och skriven av Oskar Söderlund. Även Jens Lapidus, drivkraften bakom förlaget och bästsäljande bok-/filmtriologin, är fortfarande aktivt engagerad som en av många exekutiva producenter.

Den fruktade biografiska sketchen låstes in på Skanstorget den mörkaste dagen på årets Way Out West. Premiären av den andra säsongen av Netflix-succén “Snabba Cash” var en stor dragning, och inte bara på grund av sändningstiden. TV-anpassningen av Lost, av Jens Lapidus, ger en ny version av en gammal berättelse: vattenbaserade brats och välorganiserad brottslighet.

Förra säsongen introducerades vi för Leya (Evin Ahmad), en servitrisen med startambitioner, och Salim (Alexander Abdallah), den häftiga torpeden. Berättelsen kommer att fortsätta under efterföljande säsonger och utökas till att omfatta nya perspektiv. Zaki (Adam Kais), en iskall gangster som längtar efter lugn och ro, och Jamal, den energiska affärschefen på stadens konkurrenskraftiga grundskola, är två sådana karaktärer (Ardalan Esmaili).

Han är avslappnad, ljus och förtjusande. När han äntligen kommer ut ur grottan kommer han att ha satt ihop en väl genomtänkt strategi. Han börjar kallt och strategiskt, men en värme dyker upp i honom när serien fortskrider, som Adam Kais uttrycker det.

Det du kommer att se I de senaste avsnitten, men mycket handlar om att hitta sprickorna I honom. Han är utan uppdrag, men ingen kan vara utan uppdrag för alltid. De som bor i detta område lider ofta av dålig inre hälsa. Men så småningom kommer han att börja oroa sig för människorna i sitt liv, säger Adam Kais.

Strax efter att Adam Kais karaktär har introducerats ställs han mot en motståndare i öppen konkurrens. Fältet är rakt och plant. Adam höll på och tittade på true crime-dokumentärer om seriemördare för att fördjupa sig i rollen.

Jamal försöker skapa harmoni i denna värld, men istället blir han en profet som profeterar att den nuvarande ordningen kollapsar. Och i slutändan faller det sönder på grund av politiska beslut på högre nivå. Enligt Ardalan Esamili, “Jag känner många eldsjälar som honom ute i förorterna som verkligen gör allt de kan för att hjälpa till där staden har svikit.” Underbart som fan, just här.

Jag visste från början av säsongen att hon skulle förvandlas till Leyas hus, men det var inte förrän nu som jag faktiskt fick bevittna förvandlingen själv. För att korrekt skildra känslotillstånd är det avgörande att båda parter är inblandade.

Nej, vi är klara att gå. Eftersom vi har uppträtt i så många pjäser tillsammans verkar det hela ganska naturligt. För mig är den första säsongen som att gå på jakt efter något, medan den andra handlar om att skydda det du har innan du förlorar det, som Ardalan Esmaili sa.

Adam Kais
Adam Kais

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!