Adam Thulin Familj

Sprid kärleken
Adam Thulin Familj
Adam Thulin Familj

Adam Thulin Familj – Efter att ha vunnit “Sveriges Mästerkock” 2022 är Adam Thulins namn på allas läppar. Nu har den unge kocken sagt till om sin singelstatus och säger till Expressen: “För tillfället har jag ingen kärlek.” Nu när sista avsnittet av “Sveriges Mästerkock” 2022 har sänts är det uppenbart att 21-årige Adam Thulin är mästare. Stora förändringar har skett i Thulins liv sedan inspelningen. Han började som kaféassistent, men nu har han fått ut en kokbok och jobberbjudanden från platser som drömrestaurangen.

Att flytta till Stockholm är första steget i hans nya liv; han planerar att testa restaurangbranschen där. Det är en fantastisk sensation. Det är en underbar metropol, och jag har fått några underbara vänner där. – Det är lite oroande, men på ett bra sätt, säger Thulin till Expressen.

Det är förståeligt att dejting är utmanande för Thulin, med släppet av hans nya kokbok “Ett board, numerous flavours” och andra åtaganden. Vinnaren av “Sveriges Mästerkock” avslöjade nyligen för Express att han inte är i ett förhållande: “Jag är för närvarande oälskad.

Thulin tillägger, “Jag avgudar kärlek, men nu är det inte i fokus, utan om jag skulle stöta på en underbar tjej, jag kan inte säga nej.” Han fortsätter med att förklara: “Just nu har jag så mycket med karriären som jag förhoppningsvis har framför mig.” När känslor är inblandade fungerar det inte. Adam Thulin förtjänar våra uppriktiga gratulationer för att han vann Master Chef 2022 i Sverige. Kolla in vårt fördjupade samtal med författaren och prova några av rätterna i kokboken. Adam Thulin, 21, från Katrineholm, besegrade enkelt Jimmy Gou, 30, från Stockholm, i en intensiv final om att ta titeln Mästerkock 2022 i Sverige.

De två finalisterna kommer att förbereda en skräddarsydd trerättersmeny med K-tema till finalen som sändes i TV4 den 6 april. Kaviar skulle vara förrätt, renar huvudrätten och körsbär till efterrätt. I priset ingick en intervju med vinnaren och en chans att provsmaka tre rätter från hans kommande kokbok. Matlagning hjälpte honom att ta sig igenom en tuff tonårstid som drabbades av drogmissbruk. Adam Thulin, fräsch efter segern som Sveriges Mästerkock 2022, planerar att göra matlagningen till sin karriär på heltid.

Han hävdar nu att lära sig laga mat har gett honom ett nytt liv. Adam Thulin, då 21 år gammal, såg en annons för Sveriges Mästerkock och tänkte “Varför inte?” och omedelbart kasserade en ansökan. Att han vann hela tävlingen och ska få släppa sin egen kokbok var bortom hans vildaste drömmar. Att nå mästerskapsspelet var en anmärkningsvärd upplevelse.

Jag och min konkurrent kände oss båda som segrare oavsett utgång, men att höra mitt namn ropas ut var ett enormt uppsving. Han säger att han behöver mer tid för att behandla informationen.

Hans entusiasm för mat är något han tog med sig hemifrån. Att laga mat tillsammans var grundläggande för vår familj och hade en speciell plats i våra hjärtan. Men under de senaste tre åren har jag insett att matlagning verkligen är min kallelse i livet. Adam diskuterar öppenhjärtigt de strider han mötte som tonåring i sin egen kokbok, Ett bord, olika smaker. Han började missbruka droger efter att ha fått diagnosen ADHD.

Adam Thulin Familj

Till slut blev det så illa att han mot sin vilja blev inskriven på ett behandlingscenter. Under sin rehabilitering fann han tröst i köket. Det har gett mig ett nytt fokus och ett nytt syfte i livet. Min förmåga att kanalisera mina obehagliga känslor till något produktivt tack vare matlagning. Att lära mig laga mat har gett mig ett nytt liv. Adams liv har tagit en dramatisk vändning till det bättre när han den hösten 2021 tog steget för att provspela för Sveriges Mästerkock.

Det var en spännande och utmanande tid. Att vara en del av det lär dig mycket om vem du är, men jag tror att de tolv bästa tävlande alla kan hålla med om att det är stressande att ha fem kameror riktade åt dig samtidigt som du måste gå igenom ett beslut du är inte säker på att du är nöjd med. Adam lär sig mycket om sig själv och tar bort självförtroendet att tro på sig själv som ett resultat av programmet.

Till en början tvivlade jag mycket på mig själv, men allteftersom tiden gick började jag få självförtroende, och det visade på vem jag var. Det får honom att känna sig “helt sjuk” att veta att han, som alla andra programvinnare före honom, kommer att få skriva sin egen kokbok. Hur stressigt det än var att skapa, sammanställa och producera samma innehåll som normalt skulle ta kanske ett år på bara några månader, är Adam nöjd med det färdiga resultatet.

Det fungerade vackert; Jag är nöjd med resultatet. För mig har minimalism varit en av flera ledstjärnor. Det är inte nödvändigt att använda 25 olika ingredienser för att göra en rätt som jag tycker om. Frånvaron av prestige krävs också. Ett av recepten kräver att en ricottakräm serveras på bröd; vill du göra eget bröd så finns det ett recept på det, men du kan också bara köpa en limpa.

Adam planerar nu att fortsätta sin kulinariska utbildning. Min idéallt jobb skulle vara i ett restaurangkök tillsammans med en berömd kock. Det verkar som att det alltid finns mer att lära när det kommer till mat, och jag vill fortsätta att utöka mina kunskaper. Det ultimata målet är att öppna en egen restaurang där du och dina vänner kan koppla av och njuta av utsökt mat.

Det ska inte vara någon styvhet alls, så lägg undan linneservetterna och skina silverbesticken. Detta är ett alternativ till förrätten jag använde tidigare i tävlingen. Eftersom att tillaga den måltiden innebär en hög nivå av skicklighet och precision, valde jag istället att göra en mindre arbetsintensiv maträtt med liknande smaker. Dessutom tyckte jag att den här var ännu mer imponerande.

Adam Thulin Familj
Adam Thulin Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!