Agneta Sjödin Dotter

Sprid kärleken
Agneta Sjödin Dotter
Agneta Sjödin Dotter

Agneta Sjödin Dotter – Maja, 23-åriga dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömsted, uttalar sig nu om sina hälsoproblem. Dessutom avslöjar Sjödins mamma att hon är stolt över sin dotter, som nu lider av psykisk ohälsa, och att hon är glad för sin dotters skull.

Maja Strömstedt föddes av Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts medan de var tillsammans. Hon är bara 23 nu, men hon gör sig redan ett namn som sångerska och låtskrivare. Årets Melodifestivalen-låt New Religion av Anton Ewald skrevs av Maja, och hon har ett skivkontrakt i USA.

Även om Maja Strömstedt har en lovande karriär och stödjande föräldrar Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt, är hennes liv inte alltid som det borde vara. Hennes sociala medier har förändrats som ett resultat av denna nyfunna uppriktighet. Enligt min åsikt är sociala medier inte en plats där vi får se den verkliga sidan av livet. Det är vad jag vill att det ska vara.

För jag vet att jag inte är den enda som upplever sorg, ångest och förvirring, och som kämpar för att komma upp ur sängen på morgonen och att sova på natten. Det är jobbigt vissa dagar och jag hanterar det bättre än andra”, skriver Maja nu på sina sociala medier.

Det betyder inte att Maja vill att folk ska tycka synd om henne; snarare betyder det att hon vill nå ut till andra som är i samma situation.På samma sätt fluktuerar min mentala hälsa precis som alla andra aspekter av mitt liv.

Även om jag mår jättebra just nu så kände jag mig inte så tidigare i veckan. Anledningen till att jag lägger upp det här är inte för att tycka synd om mig själv, utan för att jag hoppas att det kommer att hjälpa en enda person att känna sig mindre ensam i världen.

Min önskan är det. Och jag förstår vad du säger, och jag är med dig. Det här kanske inte är det bästa sättet att uttrycka hur jag känner, men jag ser dig”, avslutar den berömda dottern sitt hjärtliga inlägg.Agneta Sjödin, Majas mamma, är en av de första som reagerar på Majas öppna inlägg och gör klart att hon är stolt över sin dotter.

Du är en inspiration!” Agneta Sjödin ringer in, “Jag älskar dig!”.Och hon är bara en av ett antal personer som har kommit fram för att erbjuda sitt stöd, inklusive Nikla Dahlgrens andra ex, Eva Dahlgren.

Agneta och Niklas Strömstedts dotter Maja gjorde för några år sedan klart att hon skulle gå i deras konstnärliga fotspår och hon lägger nu sina pengar där munnen är.Hon lever nu sina drömmar i staden som aldrig sover.Idag är hon här!

Agneta Sjödin Dotter: Maja Strömstedt

Niklas Strömstedt, 63, och Agneta Sjödin, 54, fick dottern Maja Strömstedt medan de var gifta. Nu 24 gör hon sig ett namn som artist och låtskrivare. Hon hade ett skivkontrakt i USA före pandemin, och hon är nu i Los Angeles, där hon jobbar hårt med musiken.

Trots att mitt skivbolag är baserat i New York så finns majoriteten av mina låtskrivare i Los Angeles. Av den anledningen förklarade Maja Strömstedt för Malou efter tio minuter, i samma veva som kontraktet skrevs på 2019.

Idiots musikvideo filmades i North Hollywood, Los Angeles, 2019 av Maja Strömstedt.Malou von Sivers frågade Maja Strömstedt om det gick att jobba utomlands och inte vara förknippad med sina kändisföräldrar och hon svarade: Ja, det är klart att det är det.

Agneta Sjödin Dotter

Det är därför det är min övertygelse att alla artister, oavsett var de kommer ifrån eller vilka deras föräldrar är, har en djup önskan att bryta sig in på en ny marknad, särskilt USA. Det är den främsta anledningen.

Det är dock uppenbart att det är en trevlig upplevelse att hitta en plats där ingen har några förväntningar eller förutfattade meningar om vem jag ska vara. Sociala medier-konton som tillhör svenska musikern Maja Strömstedt visar en livsstil som inkluderar att vandra i skogen och laga gourmetmåltider.

Maja Strömstedt la upp en video från sin dag och skrev “Detta är ett tecken på att du borde ta dig ut på en dejt idag.”Agneta Sjödin är stolt över sin dotter, Maja Strömstedt, som nu bor och arbetar i USA. Med anledning av Majas födelsedag delade Agneta några vänliga ord med Maja.

Idag fyller Maja 24 år, och jag kan inte tro det! Jag föddes i det kinesiska stjärntecknet Oxen, under Tigerns år. “Här är hon dock en liten lejonunge”, skrev mamma Agneta Sjödin på sociala medier i samband med att dottern fyllde år häromveckan. Hon fortsatte med att säga:

Den mest troliga tolkningen är att den representerar Simba. Det var mamma, världens bästa mormor, som satte igång denna utveckling. Det är en fantastisk bild, eftersom hon är så in i karaktären. För att markera sin speciella dag är hon för närvarande i Los Angeles, där hon kommer att tillbringa den med vänner och kollegor.

Kolla in nästa bild för att se ett grattis på födelsedagen som precis avslutat en morgonvandring! Maja Snälla vet att jag hejar på dig Kristina, både personligen och via FaceTime. Kärlek, glädje och stora kramar!”

Agneta Sjödin Dotter
Agneta Sjödin Dotter

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!