Åke Strömmer Barn

Sprid kärleken
Åke Strömmer Barn
Åke Strömmer Barn

Åke Strömmer Barn – Ke Strömmer, 68, avled tisdagsmorgonen med sin fru Lena Ingels och fem av sina barn vid sin sida. Det var över i ett nafs. Kort sagt, miljön var lugn och trevlig, och allt han behövde göra var att sova. Marie Ingels, 44, dotter till Lena, berättade för Expressen att hela familjen kunde resa dit. När ke Strömmer var 48 år fick han veta att han hade prostatacancer.

Det var inte särskilt roligt alls. Jag är på ett fruktansvärt humör och har ingen aning om vad framtiden har att erbjuda. För några veckor sedan sa min läkare, ke Strömmer, att han inte kunde ge några garantier. Tyvärr, trots bestrålning och kemoterapi, hade sjukdomen spridit sig till hans ben, så han behövde kraftfull smärtstillande medicin för att hantera sina symtom. För en månad sedan ringde han sin gamle vän från Radiosport, Lars-Gunnar Björklund, och förklarade, “det är klart!”

Hälsningar, Lars-Gunnar Björklund! Du vet att cancer har tärt på mig. För det ändamålet föreslog ke ett möte på Centralen i Stockholm för att minnas sin tid på Orientexpressen med honom själv och Tommy Engstrand. – Mötet avbröts dock plötsligt efter att han ringt.. Hur jag än försöker kan jag bara inte sitta kvar. Istället bestämde vi oss för att kolla in ke i Borlänge.

Jag, tillsammans med Fredrik Belfrage och Tommy Engstrand, gjorde en matbeställning inför tågets onsdagsavgång. Avslagsbrevet kom på tisdagskvällen och det stod helt enkelt “ke var för hemskt.” Allvarligt talat, det är en hemsk konsistens. Även om två stora slackers som Strömmer och Björklund borde ha skött allt så var det faktiskt väldigt lite att diskutera.

1972 blev Jo Strömmer och den 69-årige skidikonen Assar Rönnlund ett radarpar och bjöd på skidkommentarer på radio de kommande 26 åren. – Vi återförenades och njöt av tiden som grupp. Enligt Assar Rönnlund var han en snäll kille som gick ut för att hjälpa andra. Innan det är för sent… De skulle besöka Assar och Toini i deras Hemavan fjällhus igår.

Vi brukade sitta och titta på skidshower. Ke sa: “Då kan vi bedöma kommentatorernas expertis. MUNICH. World Championships in Athletics 2023: Harder than Ever!Reaktioner har gjorts på avslöjandet att kvalificeringsstandarderna för 2019 års världsmästerskap, som hålls nästa sommar, är högre än någonsin tidigare.

Kajsa Bergqvist, kapten för det svenska landslaget, har sagt att systemet ibland kan bete sig på mystiska sätt. Tillkännagivandet kom när friidrotts-EM pågick i München, och det blev snabbt ett stort diskussionsämne bland idrottare över hela världen.

Kvalificeringsgränserna för 2019 års världsmästerskap i Budapest publicerades av International Association of Athletics Federations (WA), och det klargjordes att de tävlande som vill komma dit står inför ett utmanande uppdrag.

Längdhopp för herrar är 8,25 meter, vilket är inom två millimeter från Thobias Montlers personbästa utomhus. De 8,06 sekunder han sprang för att vinna silver i EM är med andra ord inte alls tillräckligt bra. Italienaren Gianmarco Tamberi vann höjdhoppstävlingen med en höjd på 2,30 meter, vilket är två centimeter under VM-kvalstandarden.Speciellt mer långvariga händelser har ökat förväntningarna. Vad sägs om tiden 13,07 på herrarnas 5000 meter, vilket är tio sekunder snabbare än det svenska rekordet.

Åke Strömmer Barn

The Independents Jack Rathborn twittrar, “Detta är stränga kvalificeringskriterier.” Att ta sig till VM kommer dock att vara lite mindre svårt än vad kvalifikationsgränserna visar. Enligt WA:s plan skulle endast ett fåtal utvalda utövare behövas för att uppfylla kraven, och listan över kvalificerade aktiva kommer att utökas med hjälp av rankingpoäng.

Den svenska förbundskaptenen Kajsa Bergqvist har sagt, “Ranking behöver inte vara felaktig, men det låter extremt konstigt ibland.” Det finns tillfällen då en person som inte riktigt är där kan överträffa de som är vältränade. Det är inte helt rätt, men jag tror att det har potential så länge det görs små justeringar för att förhindra att det blir orättvist.

Om Daniel Sthl kastar tillräckligt långt på antingen Sollentunas GP eller Diamond League i Monaco är han kvalificerad till VM. Men i rankningssystemet, ju mer prestigefylld tävlingen är, desto fler poäng får du, och din totala prestation och placering beräknas tillsammans för att bestämma din totala poäng.

Hittills har jag kunnat uppfylla alla krav och snabbt ta reda på om jag blivit vald. Omständigheterna kan ha förändrats, resonerar 800-meterslöparen Andreas Kramer. Omständigheten är svår. Det är inte alltid lätt, men nu mer än någonsin, människor.

Åke Strömmer Barn
Åke Strömmer Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!