Alvaro Estrella Föräldrar

Sprid kärleken
Alvaro Estrella Föräldrar
Alvaro Estrella Föräldrar

Alvaro Estrella Föräldrar – Den 20 februari kommer Alvaro Estrella att tävla i Melodifestivalen med låten “Bailá Bailá”. En “glädjefylld latinsk feelgood låt” är hur han själv definierar låten. Det är säkert att säga att Alvaro är en välkänd figur i melodifestivalernas värld. Danny Saucedo, Eric Saade och Mns Zelmerlöw har.

Alla använt honom som bakgrundsdansare. På egen hand släppte han “Bedroom” 2014; han samarbetade med Mendez på “Vamos Amigos” 2020, vilket tog sig hela vägen till finalen. Vicky Perez, Estrellas följeslagare, uppträdde i “Vamos Amigos” förra året. Då var hon gravid i nio månaden med.

Parets första barn. Efter att ha blivit föräldrar i maj är Vicky återigen dansare för Alvaros tävlingar i år. LOPPI kunde säkra en intervju med hela familjen, där paret diskuterar hur de balanserar sitt arbete och familjeliv. När du blir förälder är det en av de viktigaste händelserna i ditt liv. Allt om det är fantastiskt.

Det är svårt att sätta ord på. Brist på sömn har varit den mest märkbara förändringen i våra dagliga rutiner”. Den största förändringen är att du inte längre sätter dina behov främst. Det känns fantastiskt att vara nummer ett, och det vet Daniel. Eftersom han bara är åtta månader gammal har vi beslutat att.

Inte ta med honom i år. Om han och hans morföräldrar kan se oss genom tv:n är det vettigt med tanke på vad som händer i världen just nu. Hemma drunknar han i musik och sång. Marvin Gaye och Michael Jackson, liksom R&B och latinamerikansk musik från 1990-talet samt vissa svenska klassiker som Ted.

Gärdestad eller Monica Zetterlund, kommer att finnas med i blandningen. Vi kommer att stödja honom i alla ansträngningar han väljer. Om han bestämmer sig för att bli artist har vi mycket erfarenhet som vi kan dela med honom. Vi ser redan mönster här, hehe. Alvaro imiterar honom när han sjunger.

Alvaro Estrella Föräldrar

Och han dansar hela tiden.” Berätta för oss om dina framtidsplaner med din familj. Men just nu har vi det fantastiskt med honom och kan inte vänta med att se vad framtiden har att erbjuda. Även om Daniel är vår prioritet, anstränger vi oss för att visa vår tillgivenhet för varandra när vi kan. Alvaro och Vicky tror.

Att det är avgörande att visa tacksamhet för varandra i alla relationer, men det är särskilt viktigt när man har barn. Enligt folktron kan barn höra och identifiera ljud och röster redan innan de föds. Så fort han hör “Vamos Amigos” börjar han dansa. Han reagerar på “Mistel” och den nya låten “Baila Baila” som.

Om han känner igen sin fars röst. Han får njuta av de här låtarna också. Min kusin råkade se mig uppträda i Kungsträdgrden och vi slog av en konversation. Han frågade om jag skulle vara intresserad av att dansa i en världsklassshow som hon ansvarade för efter föreställningen.

Alvaro skulle då vara min danspartner. När vi träffades hade jag ingen aning om vem han var, men vi startade ett samtal och två månader senare var vi förlovade. För ett kvarts sekel sedan. Definitivt är jag född och uppvuxen på Kuba, där musik och dans var inarbetat i mitt dagliga liv. Thriller var ett av de första.

Albumen som mina föräldrar köpte åt mig. Det och salsamusiken från Los Van Van, en av mina favoritgrupper på den tiden, spelades regelbundet i vårt hus. Jag växte upp i ett hushåll där musik och dans var en ständig närvaro. Att ha min storebror som lokal DJ gjorde att jag ständigt var uppdaterad på.

Den senaste musiken. “Rock With You” på vinyl var den första låten jag någonsin hörde och jag var fast. “Nästa dag bad jag min mamma att ta mig till nästa skivaffär så att jag kunde spendera alla mina besparingar på hans “Off the wall” LP. “Det är förmodligen fortfarande den bästa affären någonsin”, säger han.

En höjdpunkt i min barndom, jag brukade fantisera om att uppträda på den scenen en dag. När Carola vann med “Caught by a storm” var jag ett stort fan av låten. För att vara rättvis kommer jag att erkänna det då och då. Carolas “Caught by a storm” vann tävlingen för min del. När hon tävlade i Eurovision.

Satt vi på bänkar och hejade för varje poäng hon fick. Det påminde om VM 1994. Men dansarna var lika respektingivande för mig; de var så duktiga. Melodifestivalen blir utan tvekan en del av Daniels barndom om jag. Fick gissa skulle jag tro att det bara hände.

Alvaro Estrella Föräldrar
Alvaro Estrella Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!