Amanda Ilestedt Pojkvän

Sprid kärleken
Amanda Ilestedt Pojkvän
Amanda Ilestedt Pojkvän

Amanda Ilestedt Pojkvän – Av Amanda Ilestedt om hennes liv i Paris och hennes tillfrisknande från pojkvännen. PARIS. I Paris hittar du drömmarnas huvudstad. På bara tre minuter förstår man sju olika språk i samtal mellan föräldrar, barn och deras föräldrars vänner. Place du Trocadéro är känt för sin fantastiska utsikt över Eiffeltornet från andra sidan Seine.

Selfie-besatta turister har översvämmat turistattraktioner sedan pandemonium. Ilestedt är 29 år och glider graciöst genom luften på rygg i ett mintgrönt nät som faller mot vattenbrynet. På andra sidan av typsnitten hittar vi en rejäl armring. Ett prasslande ljud från myllret hörs här. Paris, drömmarnas stad.

Amanda Ilestedt har snabbt lärt sig hur man kommer nära minglet, stadens avskilda områden och restauranger. När vi ses är hon i en lysande humor och tar bra tid på sig att komma tillbaka till Paris.

Även om du går till en annan restaurang är maten alltid utmärkt, oavsett vilken du går till. Jag tror att det är en bra idé att prova något lite annorlunda, som en typisk fransk fras. Hittills har jag testat lukter, nysningar, hostar och nysningar. Det är okej. – Det gör mig galen när folk gör narr av mitt sinne för humor. Det är mycket ont blod här. Egentligen är det de knapriga som smakar. Konsistensen i arbetet är anmärkningsvärd.

– Det är mycket jobb. Det är ett helt nytt språk. Jag hade inte tidigare hört så mycket franska. Men jag ska börja lyssna på vad tränarna säger, och det är det viktigaste. Dessutom ska jag ta franskalektioner.

I närheten av damlagets träningsanläggning med sin fantastiska gräsmattor bor hon i en ytterförort till den franska huvudstaden. Mitt område är lite trögt. Jag är en naturälskare, så jag skulle vilja ha lite lugn i mitt liv.

Det finns små kaféer, parker och en myr i närheten, och jag trivdes jättebra där. Jag är dock bara några meter ifrån myllret. Amanda Ilestedts tid i Paris och franska ligan, Paris Saint German, har efter ett stopp i Bayern München varit lärorik, omtumlande och upplyftande. Segern i cupfinalen tävlar sportsligt. I ligan var Lyon nästa lag i raden bakom PSG, som även slogs ut i semifinalen i Champions League.

Amanda Ilestedt har gjort betydande framsteg defensivt medan hon spelat i en grupp med offensiva spets ledda av Marie-Antoinette Katotos skyttedrottning. För vad det är värt, och för den tid jag har vunnit, är jag överlycklig. “

Mycket fysisk sparring skedde i Tyskland, där det var gott om tajta-matcher. Här är det mer tekniskt och förfinat. Det finns många kvickare i spelet, och du måste fokusera mer på din egen individuella respons. Det var helt nytt för mig. Jag har mycket erfarenhet, och det har varit både givande och lärorikt.

En kort stund senare stod Amanda Ilestedts bil parkerad mitt i den livliga eftermiddagstrafiken. Wolfsbergers Rainer Müller är tränare i Eastern League som bor i Paris. Under Amandas tid i Tyskland träffar Paret henne. Så länge de spelar sin favoritsport har de inga problem med att hålla tankarna borta från särbolivet. Det är bra, vi saknar fortfarande några saker, säger han med en lugn ton.

Amanda Ilestedt Pojkvän

Han kommer till Paris så snart som möjligt.Han tittar på mig, och han vet precis hur det är i just den här fotbollsvärlden. Det finns många osäkerheter; ingen kan säga säkert hur de kommer att bli till slut, och han har mycket att åka på. Amanda säger att han gav henne ett stort stöd.

På morgonen, får du coachningsråd? Det kommer att hända, men jag är inte så observerbar… Amanda fortsätter och hävdar bestämt: “Han finns där om du behöver honom.” Efter dåliga matcher har han insett att han inte kan äta något direkt. I början var han inte så observant, och han gjorde narr av honom för det. Däremot kan jag överskrida antagandet!

PSG har å andra sidan inte haft några problem den här säsongen. I herrsidan är Mer vanligt en vanlig fras.Kheira Hamraoui, en lettisk mittfältare för det franska landslaget, har varit måltavla av två maskerade män de senaste dagarna, och hon har hamnat i korselden med lagkamraten Sandy Baltimore.

Dessutom, när vi träffades i Paris den sista maj, stod klubbens tränare Didier Ollé-Nicolle precis där han borde ha varit för att bättre tjäna sina spelare, enligt klubbens hemsida.Jag kan inte gå in på detaljerna, men det verkar ha varit en hendelserik säsong. Det var inte den bästa situationen. Den finns där, men jag tror att du fokuserade på varför du är här från början.Didier Ollé-Ni.

Amanda Ilestedt Pojkvän
Amanda Ilestedt Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!