Anders Bagge Som Ung

Sprid kärleken
Anders Bagge Som Ung
Anders Bagge Som Ung

Anders Bagge Som Ung – Bagge var involverad i de tidiga 1990-talets hiphop-akter Legacy of Sound och Ruff ‘N’ Redy. Sådana som Madonna, Janet Jackson, Santana, J.Lo, Nick Lachey, Jessica Simpson, Céline Dion och Enrique Iglesias har alla dragit nytta av hans låtskrivande och produktionsfärdigheter. Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson var jury för Idol 2008, 2009 och 2010, och Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard var jury för showen 2011 till 2015.

Pelle Lidell var medlem i jury 2011. Mellan 2006 och 2007 komponerade Anders Bagge ledmotivet till det svenska kriminaldramat Beck. Han komponerade musiken till den svenska skräckfilmen Tomtar och troll 2008. 2007/2008 öppnade han Dreamhill Studios i Ekerö kommun, Finland, ett joint venture mellan Khabang-studion och Murlyn Music Studios.

2009 medverkade han i det svenska tv-programmet Made in Sweden tillsammans med Andreas Carlsson och Laila Bagge, med målet att upptäcka och arbeta med två nya musikaliska talanger för att skapa ett album. Kim Fransson och Janet Leon lokaliserades. Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson blev tillsammans igen som Play for Made in Sweden 2010.

När Azerbajdzjan tävlade i Eurovision Song Contest 2010 hjälpte han till med att producera bidraget, som slutade på femte plats. När danska sångerskan Medina spelade in låten “Du elsker mig” med Bagge 2011, hade de båda sina röster. Låten var ett samarbete, där han också deltog som producent. 2012 tävlade han som körledare för Ekerö i tv-programmet Körslaget och hamnade på femte plats.

Bagge öppnade Dreamhill Music Academy i rnsköldsvik, Sverige 2013 för att utbilda kommande musiker, kompositörer och skivproducenter. Med exfrun Laila Bagge var han värd för pilotavsnittet av reseprogrammet Bagge Bagge på TV3 våren 2016 och 2017 är han föremål för dokumentärserien Bagges hemlösa hundar i sjuan. Han medverkade även i TV4:s Hela kändis-Sverige bakar 2017 och Kanal 5:s Arga snickaren VIP i februari 2016.

2018 spelar Bagge och hans fru Johanna Lind i sin egen Sjuan-serie med titeln Cirkus Bagge. Bagge, som artist, gick in i Melodifestivalen 2022 med en låt med titeln “Bigger Than the Universe”, som gick direkt vidare till den sista tävlingsomgången. Bagge fick flest röster från tittarna och kom på andra plats i finalen. Och detta efter år av förlamande ångest och prestationsångest.

Familj och integritet Anders Bagge har varit gift med Laila Bagge 1994-2001 och med Sarah Johansson 2009-2012. Bagge gifte sig med Johanna Lind den 25 augusti 2018. Han är son till Sven-Olof Bagge (1933–2003) som arbetade på Metronome som musikförläggare. Bagge har deklarerat offentligt att han fick diagnosen ADHD.

Anders Bagge, mest känd för sina roller som musikproducent och medlem i Idol-juryn, hade ett väldigt annorlunda utseende när han var yngre och fortfarande hade hår på huvudet. Bagge var en del av Legacy of Sound och Ruff ‘N’ Redy redan i början av 90-talet. Det amerikanska pojkbandet 98 Degrees, för vilket Anders skapade låtar och fungerade som producent, var en viktig faktor i lanseringen av Anders produktionsbolag, Murlyn Music, 1997.

Anders Bagge Som Ung

Han har också arbetat med artister som Madonna, Janet Jackson, Santana, J.Lo, Nick Lachey, Jessica Simpson, Céline Dion och Enrique Iglesias för att komponera och producera musik. Men hur såg nittiotalets Anders Bagge ut? Men om du bläddrar igenom Anders Bagges Instagram så ser du att det en gång var en period då han var smalare, yngre och hade ett fylligare hår.

Anders Bagge: Jag vill förbättra mig. De flesta minns honom utan tvekan som Idol-versionen av en krambar nallebjörn. Det har varit en lång, mödosam och stenig resa att komma hit. Flera faktorer, enligt Anders Bagge, gör att han måste ta risken att ta reda på hur mycket bättre han kan må. Sätt igenom samma takt som Anders gjorde:

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), hypokondri, panikångest. Blir ständigt andfådd, snarkar, har lite förhöjt body mass index och har en ihållande fotbollsskada. Många föreställer sig Anders Bagge som den djurälskande, tillbakadragna musikproducenten och låtskrivaren från Idol. Både hans sinne och kropp har lidit för hans skyhöga karriär under de senaste 20 åren.

Jag har gått ner i vikt på ett antal olika dieter, men jag hittade aldrig någon som fick mig att röra på mig. Ung och fysiskt aktiv var när jag kände mig mest som mig själv. Det gav mig ett säkert utrymme för att frigöra uppdämd energi och lugna mina racingtankar. Så, nu försöker jag se om hälsosam kost och regelbunden träning har några positiva effekter på min vikt.

Att framgångsrikt uppnå din dre Anders kropp såg utmärkt ut och fungerade bra sedan han var aktiv som ung kille, spelade fotboll, bordtennis och friidrott. Han wpå ungdoms-SM 3000 meter stafett som 16-åring. Men det var inte sporten som gjorde honom känd. Hans pappa, trumpetaren och musikförläggaren Sven Olof Bagge, var hans främsta inspiration.

Också Anders, som bara är en halv meter lång, lärde sig spela piano och trumpet i sitt hem i Sollentuna på Söderängsvägen. Min mamma och mina syskon var också musiker, så redan då var det omöjligt att skilja arbete från fritid hemma. Anders kosthållning förändrades inte under tonåren, samtidigt som han flyttade fokus från sport till musik.

Han debuterade sin första originallåt på Sollentuna radio medan han bara var 17 år gammal. Det var också samtidigt som jag upplevde mitt första panikavsnitt när jag uppträdde på scen. Anders valde att satsa på att skriva och producera istället. 1998 skapade han skivbolaget Murlyn Music Group och hade under åren som följde utmärkelsen att arbeta med stora företag som Motown Records och Sony Music samt världsstjärnor som Janet.

Anders Bagge Som Ung
Anders Bagge Som Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!