Andreas Carlsson Förmögenhet

Sprid kärleken
Andreas Carlsson Förmögenhet
Andreas Carlsson Förmögenhet

Andreas Carlsson Förmögenhet – Den svenske musikern och kompositören Andreas Carlsson är föremål för Vårt Nya Hem. Aktuell med utgivningen av sin debutroman Dandy i höst, tjänstgör han även som domare på Swedish Idol. Förutom att spendera tid i både Stockholm och Los Angeles, har Andreas även ett residens i Los Angeles, ett historiskt hem i spansk stil som har varit hem för en rad kända skådespelare genom åren.

Herrgården byggdes på 1920-talet, och den kan hittas på den berömda Kings Road, en brant och slingrande väg som reser sig över Sunset Boulevard. Det berömda tillhållet för tidigare och nuvarande Hollywoodstjärnor, Chateau Marmont, byggdes ungefär samtidigt. Charlie Chaplin var den ursprungliga ägaren av fastigheten. Sedan, många år senare, kallade Robert Downey Jr. och Sarah Jessica Parker denna plats för hem.

De delade Andreas sovrum och hade ofta vilda fester i hans källarteater. 1992 flyttade Robert hit, skenbart för att kanalisera Chaplins anda när han arbetade på en biopic av komiken. Många kända personer, inklusive Kenau Reeves, David Schwimmer och andra, har kallat denna plats hem.

Även om jag inte har spenderat mycket tid i huset så än, uppskattar jag stämningen det ger ifrån sig. Majoriteten av min tid i Los Angeles går åt till att arbeta; vissa dagar lägger jag ner så mycket som 17 timmar. Jag har bara slutfört en del av den ofärdiga inredningen i matsalen och musikrummet, men båda ser bra ut nu. Min hemmastudio är ett exempel på den typ av atmosfär som främjar innovation och är uppfyllelsen av min livslång ambition.

Efter att ha arbetat från villan i ett antal år, ser Andreas nu även den som sitt primära boende. Villan är i huvudsak en lyxig studiolägenhet med separata sovrum. Hans general manager, Deborah, har också ett kontor där. Det är bekvämt beläget, vilket är viktigt i en stad där körning krävs för de flesta ärenden. Inspelningsutrustningen för en studiosession är lättillgänglig genom dörrar bakom pianot.

Det är inte ovanligt att välkända musiker spenderar längre tid hemma och skapar ny musik. De gillar att de inte är begränsade till den trista studion de var tvungna att använda tidigare. Beviset finns i flygelns udda besöksbok: signaturer etsade i Sharpie på instrumentets insida.

Det är också avgörande att kunna ordna middagar när det är möjligt och ge ett riktigt hem åt William, nio år, när han kommer från Sverige. Matsalens konstverk av Pasadena Bridge kompletterar hemmets allmänna atmosfär från antiken. R. Kenton Nelson är en lokal konstnär som målar en bro varje år, och Andreas äger sju av hans verk. Hans konstverk har blivit praktiskt taget oigenkännliga på grund av deras skyhöga värde. Allt du behöver veta är att Porsche-familjen köpte rubbet vid den senaste visningen.

Andreas Carlsson Förmögenhet

Jag önskar att jag hade mer tid att ägna åt att inreda mitt hem eftersom jag är så entusiastisk över det. I grund och botten är det samma sak att säga att du ofta besöker ett gym, bara för att avslöja att din kropp fortfarande liknar en orm. Istället vill du likna Arnold Schwartzenegger.

Medan jag i Sverige föredrog ljusare träslag och ljusare färger, har min smak sedan dess utvecklats till att gynna antikviteter och rustika möbler, och även föremål med en gotisk estetik. Jag känner att mitt konstnärliga temperament trivs i en miljö med större gravitas och grovhet. Jag önskar att jag hade mer tid att ägna åt målning, design och inredning, men det är lätt att ryckas med. Sådana resor med fokus på inredning har jag redan gjort i mitt eget Sverige.

Precis som alla andra materiella ägodelar är ett hus helt enkelt ytterligare ett tillskott till ens hem.Det skulle fortfarande kännas som samma nation om man bytte Skåne mot Los Angeles och Lappland mot Stockholm.

Jag ser inte så stor skillnad mellan de två platserna, och jag känner mig faktiskt mer hemma i USA. På det här stället kan du sluta försöka passa in och börja drömma stort. Istället bör du gå med magen och göra det som gör dig lyckligast, som att dyka ner i efterrätt först om det är din grej. USA är ett otroligt land som har försett mig med allt jag någonsin velat ha.

Att upprätthålla en hälsosam livsstil är avgörande. På grund av mina dagars längd ser jag till att ge mig själv tillräckligt med TLC. Jag begränsar mitt intag av socker och fet mat, dricker bara socialt, tar tid för regelbunden träning och håller mig borta från narkotika. Livets utmaningar är ständigt närvarande och du måste anpassa dig till dem. Som man säger i USA: “Omfamna smärtan.” Bara för att allt jag gör är mitt eget fel så är jag den jag är.”

Fortsätt vinna! “är mer än att bara upprepa en positiv fras för dig själv; det handlar om att ta varje dag för allt den är värd. När du gör det som gör dig lycklig varje dag kan du betrakta dig själv som rik.Andreas ingår i Svenska Idol-juryn tillsammans med Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge.

Många musiker försöker skapa sig sin egen “Idol-ö” när musikbranschen drar ihop sig. Begåvade nykomlingar får en chans, och de har inget att förlora på att ta det. Du kommer att falla fritt i tre minuter innan du ser hur det går.

Andreas Carlsson Förmögenhet
Andreas Carlsson Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!