Anis Don Demina Föräldrar

Sprid kärleken
Anis Don Demina Föräldrar
Anis Don Demina Föräldrar

Anis Don Demina Föräldrar – I sitt sommarprogram P1 diskuterar komikern/konstnären Anis Don Demina sin pappas död i cancer för några år sedan. Han uttrycker ånger över att han inte tillbringade mer tid med sin döende far och säger: “Det gör ont att jag aldrig kommer att få uppleva hans reaktion på min prestation och framsteg.” i sitt sommartal.

För drygt fem år sedan blev 29-åriga Anis Don Demina känd tack vare sin YouTube-kanal. Han började med komedi och har sedan dess rest landet runt och framfört både stand-up och musik. Hans bidrag till “Melodifestivalen” 2020 inkluderar “S länge du ler” och “Vem är som oss.

” Han har även fungerat som festivalens ledare och slutade tvåa i förra årets tv-tävling “Let’s dance”. 29-åringen har åstadkommit mycket på kort tid, men han kunde inte dela något av det med sin pappa innan han dog i cancer 2014. När han deltog i P1:s sommarprogram uttryckte han sin ånger och ångest över att han inte kunde bevittna sin fars reaktion på hans agerande.

Att jag aldrig ska se det själv är en personlig tragedi. Han önskar aldrig någon lycka till innan han tar sig an en svår uppgift. Det går inte en dag där jag inte tänker på det, även om jag vet att han alltid är med mig, säger han i programmet. Anis tillbringade inte mycket tid med sin döende far på sjukhuset. Han mår hemskt av det nu. Han tillskriver detta det faktum att han ständigt förnekade sanningen.

Det är inte verkligt om jag inte hela tiden påminner mig själv om att han ligger där med cancer. Om du fortfarande har dina föräldrar i närheten, hävdar han, bör du utnyttja den här tiden med dem innan det är för sent, eftersom du inte får en ny chans. Dessutom avslöjar Anis Don Demina de sista orden från sin far, som gick bort några dagar efter att dessa kommentarer uttalades.

Orden som förändrade Anis liv för alltid: “Sluta tycka synd om dig själv och uträtta något jag kan vara stolt över.” Några dagar innan pappa dog sa han till mig de orden, och de förändrade mitt liv för alltid. Jag har tagit dem med mig på alla äventyr. Enligt Anis Don Demina, som citerar de kulminerande ögonblicken i “Let’s Dance” och “Melodifestivalen”, “har jag hört hans röst i mitt huvud när jag har känt att jag inte orkar mer, när jag har velat att ge upp och när jag krånglar till det här nu.”

Anis Don Demina sörjer förlusten av sin far, som dog i cancer för flera år sedan, under sin P1 sommarshow. I sitt sommartal uttrycker han sorg över att han inte kunde tillbringa mer tid med sin sjuka far och uttrycker sorg över att han aldrig skulle få veta sin fars reaktion på hans framgångar och framsteg.

Anis Don Demina Föräldrar

Kändisar bjuds in att prata på P1 om sina liv och karriärer varje sommar. Sedan avslöjar några svenskar föga kända anekdoter eller bitar av personlig information. För att röra sin publik, gräver de djupt och sviker sin vakt. Även om hans artistnamn var Anis Don Demina, kände allmänheten honom som Anis Dhahir. Den svenska 25 april 1993 var dagen för hans födelse.

Ani är i samma båt. I sitt tal till svenska folket diskuterar han öppenhjärtigt sin komplicerade familjedynamik, inklusive den tragiska förlusten av sin far. Med Farstas 16-åriga flickvän på bilden antar Anis att han dolt sin relation med Filippa Toremo för sina föräldrar (paret tillkännagav sin split i oktober förra året).

Anise Don Demina och Filippa Toremo hade dejtat i ungefär ett och ett halvt år när de tillkännagav sitt uppbrott på onsdagskvällen. 28-åriga herr Demina, du är det. Faktum är att det här var första gången jag såg den på flera år. Kanske är det på grund av all stress jag har varit under den senaste tiden.

Att ha någon att chatta med och mysa med i slutet av en lång dag med inspelning eller dans är mycket uppskattat. Att ha båda personerna närvarande samtidigt är idealiskt. Anis ologiska resonemang och oberäkneliga handlingar är förbryllande. 1993 ändrades namnet Anis Don Dhahir till Anis Don Demina i den svenska staden Sundsvall. Han har många hattar på YouTube:

DJ, producent, musiker, videobloggare och programmerare. Hittills har allt varit ganska underhållande. Det är möjligt att mina känslor för henne har fördjupats under åren. Hon är en pålitlig vän och resepartner. Många nya början, förödande slut och den hopplösa jakten på nystarter befolkar denna berättelse. På sina respektive sätt bidrar alla dessa komponenter till narrativet.

När jag kom till denna förståelse började jag fysiskt skaka i min plats. Det var bara några dagar innan hans far gick bort, men Anis Don Demina minns fortfarande livfullt deras sista samtal. Orden som följde, “Låt mig se att du mår bra istället för att tycka synd om dig själv”, hade en djupgående inverkan på Anis syn på livet.

Dessa ord, som talades till mig bara några dagar innan pappa gick bort, förändrade mitt liv för alltid. När jag står inför svårigheter har jag alltid haft dem till hands. Anis Don Demina hävdar att han har tröstat henne genom låga punkter, som de kulminerande ögonblicken i “Let’s Dance” och”Melodifestivalen”, när hon tänkte, “jag orkar inte det här längre, jag vill ge upp, och jag slänger det här nu.”

2014 gav han Anis Don Deminas pappa ett hjärtligt farväl. När han deltog i Melodifestivalen till tonerna av “Let’s dance” och “Oro” på ogudaktiga timmar. Tidigt är hon medveten om både de goda tiderna och de hemska problem som andra går igenom. Hon har ett snällt hjärta och är alltid villig att hjälpa till. Flera gånger behövde jag offra sömnen och vara uppe till långt in på natten för att klara det.

Anis Don Demina Föräldrar
Anis Don Demina Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!