Anna Holmlund Ex

Sprid kärleken
Anna Holmlund Ex
Anna Holmlund Ex

Anna Holmlund Ex – Said Anna Holmlund (född 3 oktober 1987) Fram till 2016 hade Holmlund vunnit 19 individuella världscuptävlingar och två världscuper totalt. Hon fick en sjätteplats vid vinter-OS 2010 och en bronsmedalj vid vinterspelen 2014. 2011 tävlade hon i FIS Freestyle World Ski Championships, där hon tog brons.

Holmlund drabbades av en hjärnblödning, ansiktsfrakturer och en diffus axonal skada efter att ha kraschat under en övningskörning den 19 december 2016 i Innichen.Efter att ha förts till ett sjukhus i Bolzano och förlagts i konstgjord koma av läkare återfördes hon till Sverige en vecka senare.

Svenska Skidförbundet meddelade i maj 2017 att Holmlund återfått medvetandet och kunde samtala med och känna igen medlemmar av sin närmaste familj och andra nära bekanta.Hon vårdades på Danderyds sjukhus, men hon åkte tillbaka till sin hemstad Sundsvall i juli 2017.

Holmlund gick för första gången sedan händelsen i december 2017. I februari 2018 återvände hon till backen för första gången i en sit-ski. Hon återvände till racing i april 2018 när hon och hennes bror Kalle vann damklassen i ett störtlopp i re medan hon använde en biski.

Stockholms bud på vinter-OS 2026 avslöjade Holmlund som officiell ambassadör i början av november 2018.1ÅRE. Victor hling Norberg vann VM-guldet några månader efter flickvännen Anna Holmlunds makalösa krasch.

Den olympiska medaljören avslöjar nu de svåra tiderna efter OS, hans OS-satsningar och hans nuvarande förhållande till Anna. Jag fortsätter att älska henne lika mycket som jag gjorde tidigare. Det finns inget du bara kan ignorera. Solen skiner på havet. Till kameran blinkar Victor hling Norberg med en kisar.

Sexton veckor har gått sedan skicross VM-guldet delades ut.Två månader har gått sedan den svenska konståkaren Anna Holmlund drabbades av en karriärskada när hon tränade i italienska Innichen.Just nu befinner jag mig i en helt annan situation. Det är inte längre bara jag och mina skidor, säger Victor hling Norberg. Vi träffas för att diskutera det senaste året och planera för den kommande OS-säsongen.

Victor hling Norberg vann ett världscup medan Anna Holmlund låg i koma och deras framtid var fortfarande tveksam. Det var en stor, givande och glädjande händelse. Skicrossern som bara är känd som “VN” hävdar att det var det mest artiga någon kan säga i en enda mening.

Anna Holmlund hörde så småningom nyheten. Efter ett tag kom hon ur koman och började prata med sina nära och kära igen.Genom att skaka hand först, sedan genom att prata. Anna Holmlunds pappa Lars berättade i våras: “Vi pratar generellt om hur Victor gjorde fantastiskt bra på VM, hon är verkligen glad över det.” I efterhand känner sig Victor hling Norberg dum för att utmåla sig själv som en medaljfavorit vid turneringen i Sierra Nevada.

Ja, jag skröt bara om att jag skulle vinna en medalj relativt lätt. Å andra sidan hade jag mina tvivel. Det var fantastiskt att vinna. Att ta sig till den platsen på scenen var inte lätt. Victor hling Norberg klev ifrån skicross efter Anna Holmlunds olycka. Hans flickvän behövde honom, men han kände sig hjälplös att finnas där för henne.

Anna Holmlund Ex

Därför ansträngde jag mig för att besöka Anna och hennes nära och kära. Även om det inte tjänar någon nytta att sitta på en pinnestol, i det här fallet. Enligt “VN” är självförsörjning en förutsättning för att försörja andra.

Hling Norberg var inledningsvis ovillig att gå med i landslaget igen trots önskemål från organisationens administration. Ledsen över sina omständigheter tappade han intresset för att åka skidor. SM var dock där han bestämde sig för att återvända.

Att ha något att se fram emot först på morgonen hjälpte mig verkligen. Jag sover sällan mer än nio timmar på vardagar. Jag var dock så omtumlad och trött efter olyckan att jag inte gick upp förrän efter lunchtid varje dag.

Det kändes fantastiskt att återvända till jobbet och komma tillbaka i svängningen. Efter en lyckad visning på SM började intresset för sporten stiga igen. Det inledande skedet var också utmanande. Victor hling Norberg uppmärksammades på allvaret i sin flickväns belägenhet av åskådares nyfikna blickar.

Extrema svårigheter uppstod. Det liknade hur du skulle känna om en kollega på ditt kontor nyligen hade förlorat sin man och du var orolig för hennes välbefinnande. Jag kunde säga att många människor var nyfikna på mitt välmående och min relation till Anna, och de såg förväntansfullt på mig.

Ändå gav det en känsla av trygghet att återvända till gruppen. Skidåkningen fortsatte att gå framåt efter SM-guldet, men hamnade så småningom i problem. Victor hling Norberg gjorde ont i ryggen en månad innan VM. Sedan insåg jag att det här var det sämsta året som möjligt. Medan världscupen verkade vara utom räckhåll, tillbaka i re, gjordes seriösa förberedelser.

Skidåkningen fortsatte att gå framåt efter SM-guldet, men hamnade så småningom i problem. Victor hling Norberg gjorde ont i ryggen en månad innan VM. Sedan insåg jag att det här var det sämsta året som möjligt. Medan världscupen verkade vara utom räckhåll, tillbaka i re, gjordes seriösa förberedelser.

Victor Hling Norberg kände sig äntligen redo att tävla efter att ha lagt ner många timmar i gymmet. Även om många antar att jag vilade upp mig inför VM, så var det inte fallet. Det visade sig vara en extremt utmanande uppgift.

Anna Holmlund Ex
Anna Holmlund Ex

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!