Anna Holmlund Olycka

Sprid kärleken
Anna Holmlund Olycka
Anna Holmlund Olycka

Anna Holmlund Olycka – Anna Holmlund är en före detta svensk skicrossidrottare som föddes den 3 oktober 1987. Innan 2016 hade Holmlund vunnit 19 individuella världscuplopp och två världscuper totalt. Vid olympiska vinterspelen 2010 kom hon på sjätte plats och fyra år senare vann hon brons. En bronsmedaljör vid FIS Freestyle World Ski Championships 2011, hon är en skidåkare med internationellt rykte.

Den 19 december 2016, medan han praktiserade i Innichen, kraschade Holmlund och fick huvudskador, inklusive hjärnblödningar och ansiktsfrakturer, samt en diffus axonal skada. På ett sjukhus i Bolzano försattes hon i konstgjord koma av läkare och en vecka senare skickades hon till Sverige med flyg. Svenska Skidförbundet avslöjade i maj 2017 att Holmlund återfått medvetandet, börjat prata igen och kunde känna igen några av sina nära och kära.

De släppte henne från Danderyds sjukhus i juli 2017 och hon åkte tillbaka till sin hemstad Sundsvall. I februari 2018 återvände hon till backen, den här gången provade hon sit-ski för första gången. Hon återvände för att tävla i april 2018 när hon och hennes bror Kalle vann damklassen i ett störtlopp i re medan hon tävlade med en biski.

I början av november 2018 avslöjades att Holmlund skulle representera Stockholm i sitt försök att vara värd för vinter-OS 2026. Här kan du lära dig om träningskraschen som skadade skicrossstjärnan Anna Holmlund i Innichen, Italien. Du kan läsa en sammanställning av rapporter om Holmlunds olycka och efterföljande koma här. Dessutom finns visuella representationer av haveriplatsen.

Fem år har gått sedan den fruktansvärda olyckan som drabbade skicrossföraren Anna Holmlund vid ett världscupevenemang i Italien. I motsats till hennes sinnestillstånd direkt efter olyckan har hon genomgått betydande förändringar. När du tänker på det, säger hon, är allt möjligt. Strax efter ettårsdagen av den fruktansvärda olycka hon råkade ut för när hon tävlade i World Cup dressyrtävlingen i Innichen, Italien, i december 2016, ser vi Anna Holmlund i hennes lägenhet.

Allt sitter i ens huvud, erkänner hon, men det förändrar inte verkligheten. Muskulaturen är tillbaka. Efter att ha drabbats av en hjärnskada är Anna fortfarande inte helt återställd, men hon har stärkt sin fysik genom hård träning. Sedan olyckan har hon förändrats till en helt annan person. Hon är tillbaka till sin ursprungliga längd på drygt 183 centimeter och hennes muskelmassa frodas.

Hon hävdar: “Jag tränar ganska mycket.” Byggnaden har ett fitnesscenter Anna har utrustat hela sin lägenhet som ett gym. Hon tillbringar en stor del av sin dag med att göra repetitiva rörelser, som att höja ena armen om och om igen, och ibland tappar hon aptiten, men viljan att förbättra sina omständigheter är fortfarande den viktigaste faktorn i hennes liv.

Jag ger allt för att fixa saker, fortsätter hon, och det är inte lätt men det fungerar. Att vara förutseende Anna har fått veta att hon hade en OS-medalj, men hon minns inte att hon någonsin vunnit en och hon tänker inte längre på sitt liv före katastrofen. Hon fortsätter att betona en sak som verkar vara viktigast för henne: “Jag tänker framåt.”

Om du verkligen vill något tillräckligt mycket kan det hända. Trots att hon blev avskriven av läkare mår Anna Holmlund nu bra fem år efter olyckan. Skicrosssensationen Anna Holmlunds tragiska tragedi under en träningsresa i Italien inträffade för fem år sedan i söndags, som TV4 skrev i deras presentation. När Anna först kom till sjukhuset sa läkarna att hon inte skulle kunna andas på egen hand, men hon visade snabbt att de hade fel.

När hon fyllde två fick vi veta att hennes framsteg skulle upphöra, men det har det inte gjort. Hon gör fortfarande framsteg varje dag, även fem år efter katastrofen. Hon diskuterar den utmanande resan tillbaka och motivationerna som håller henne igång. Lars och Margareta, Annas föräldrar, kommer över för att se hur deras dotter mår och få reda på familjenyheter.

Anna Holmlund Olycka

TV4:s bonusinslag “Så här tränar Anna Holmlund — föräldrarnas värde” är ett måste om du ser inslaget. Så inträffade den tragiska olyckan som drabbade Anna Holmlund. Anna Holmlund, en stigande stjärna inom skicrosssporten, skadades svårt i en träningsolycka i december förra året. I sitt första offentliga framträdande idag kommer hon och kompisen Charlotte Kalla att öppna ett rullskidspår i Alnö, strax utanför Sundsvall. Fru Anna Holmlund.

Anna Holmlund-relaterade medier finns samlade här. Det finns ytterligare stycken tillgängliga i vinter-OS i Peking 2022 och 2018 års sportgala. Förutom Skicross, Bragdguldet, Gold och Sandra Näslund förekommer dessa andra ämnen flitigt i mediabevakningen av Anna Holmlund. Anna Holmlund följde med Victor hling Norberg, som nominerades till priset för sin insats i år, till Idrottsgalan.

Hling Norberg, talar efter helgens skicross-SM i Idre, hävdade att Holmlund, som hade en svår hjärnskada efter ett missöde i Innichen i december 2016, var riktigt angelägen om att följa med till galan och inte alls var orolig över sitt tillstånd. Eftersom idrottsåret har varit så framgångsrikt kommer Globen att stå värd för en gala imorgon.

Även om jag förstår att alla som vinner ett pris förtjänar en paus, är den festdeltagare jag helst vill hedra Anna Holmlund, som fortsätter att gå på varje dag trots tragedin som drabbat henne. Anna Holmlund, en svensk skicrossåkare, behandlades första gången i Italien efter en träningskrasch den 19 december 2016. Därefter fördes hon till Danderyds sjukhus, där hon möttes av Dr Charikleia Pappa.

Nu, fem år senare, säger hon till SVT Västernorrland att den första diagnosen på Holmlunds skador var att hon aldrig skulle gå igen på grund av svårighetsgraden av hennes krämpor. För det mesta hade jag fel om henne. Hon har hanterat det mycket bättre än jag förväntat mig, erkänner pappa. Hon tillägger att Holmlund uppfyller alla krav för framtida rehabilitering.

Anna Holmlund Olycka
Anna Holmlund Olycka

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!