Anne Lundberg Ung

Sprid kärleken
Anne Lundberg Ung
Anne Lundberg Ung

Anne Lundberg Ung – Lundberg började sin journalistkarriär på Tidningen Arbetaren i Göteborg, där hon arbetade som internat samtidigt som hon studerade journalistik. Bland hennes många tv-krediter finns programmen Antikrundan, Landgng, Himlen kan vänta och En andra chans.

Ett av hennes mest uppmärksammade verk, “Malmö p glid”, visades i den svenska tv-serien Uppdrag Granskning 2001. Samma år i december tjänstgjorde hon även som julvärd för SVT:s traditionella julvarieté, som hon också var värd i i 2007. Mellan säsongerna 2006 och 2008 var hon en stigande stjärna i branschen.

Som ett resultat av sina tre vinster på Kristallen-priserna 2008, 2010 och 2011 har Lundberg blivit erkänd som “Bästa kvinnliga tv-presentatör” vid tre olika tillfällen. 2011 höll hon en föreläsning i SVT med titeln “Här är din kylskup.”

Författaren till “Fördomspodden” inkluderar även i sin krönika diskussioner om pstendend rörande skönhetsoperationer, fotboll, teen sprkresor, Leonard Cohen, loppmarknader, och kändisskandaler.En stor andel av tonåringarna är involverade i sexuell aktivitet.

Planera en resa efter att ha hört Anne Lundberg berätta om några av de mest ovanliga ställena hon har haft sex. Anne Lundberg är en outsider som säger sig ha konstiga föreställningar om omvärlden.

Slutligen avslöjar SVT-showrunnern att hon är medlem i den så kallade “10 000-metersklubben”, en organisation för människor som har haft sexuella möten på över 10 000 fot (3 000 meters höjd), till exempel på ett flygplan. “Absolut, jag brukade ha en vän som brukade vara pilot på 1980-talet”, säger hon. Anne Lundberg berättar att eftersom hennes man var pilot fick han i uppdrag att utbilda ett stort antal blivande piloter så att de kan få sina pilotlicenser. Hon säger, “Jag stod honom väldigt nära och jag flög med honom, och vi var framtidsinriktade.”

Programledaren för “Fördomspodden”, Emil Persson, uttrycker sin förtjusning över att kunna göra det “när det är sexigt”. Du inser att detta bara är en analogi. Anne Lundberg hävdar att allt som krävs för att en person ska få en uppenbarelse är att den ska kunna tänka på att tänka.

Hon säger till tidningen Amelia att man kan bli kär i alla åldrar, inte bara i tonåren eller tjugoårsåldern, och att Antikrundan är en nästan aldrig tidigare skådad framgångssaga i svensk tv-historia.Showen har varit i luften oavbrutet i 33 år (!) med tv-stjärnan Anne Lundberg som programledare sedan 2001, och den fortsätter att dra in miljontals tittare varje vecka. Genom sin vänliga närvaro, sina insiktsfulla frågor och ständiga förfrågningar har hon varsamt vårdat SVT:s fornminnesprogram i över tjugo år.

Journalisten har även vunnit tre gånger i kategorin Årets kvinnliga programledare vid tv-priset Kristallen. Hon och komikern Johan Wester vann P sp ret lagmästerskapet 2007. Hon träffade och gifte sig med Stefan för några år sedan. De sa äntligen “jag gör” i somras på Paros, Grekland.

Det är fantastiskt när människor i 50-årsåldern hittar kärleken. Du kan uppleva samma känslor av kärlek i alla åldrar. Jag ser ingen skillnad mellan de två. När du är kär ser du alltid likadan ut, oavsett hur gammal du är. Vi är otroligt kompatibla, och det är väldigt roligt att umgås med oss. Anne Lundberg säger till tidningen Amelia, “Jag har inte bara hittat kärleken, utan också en bästa vän.” Hon och hennes man delade sin tid mellan Skne och Stockholm.

Anne Lundberg Ung

Att ha en viss längtan efter något är ganska normalt. På helgerna är vi oskiljaktiga, men under veckan håller vi oss på avstånd. Anne och hennes make är båda skilda, så det finns kvällar då de inte sover tillsammans. Hon låter också slippa att hon och hennes man håller på med något spännande i vår.

Du måste fortfarande hitta några ytterligare samarbetssträvanden för att gå med. Jag har inte rätt att avslöja detaljer om den vi håller på att utveckla. Tillsammans har vi också påbörjat en italiensk språkkurs. Säsongen som presenterades under våren i SVT är en av de längsta turnéerna i Antikrundans historia, som sträcker sig från Ystad i söder till Lule i norr. Programmets programledare anser att det är en bra fördel med jobbet att kunna tala italienska eftersom de har tillbringat så mycket tid i landet.

Det var tydligt att publiken kände på samma sätt som vi när vi ville åka på ännu en Antikrud-turné. Det är som början på en ny omgång, och det kan till och med bli en subtil förändring i bytet vi får. Det finns fler samtida föremål, vintageföremål, begagnade föremål, serietidningar och signerade memorabilia än vad som är typiskt.

Antikrundans producent Pernilla Mnsson Colt hävdade inför säsongen att programmet kommer att kunna berätta “många fantastiska historier” och “lyckas chocka några av våra besökare i år med höga värderingar.” Säsongsavslutningen sänds på torsdagskvällen och programmet sänds från Kungsbacka. Det kommer givetvis en andra säsong, vilket är mycket uppenbart.

SVT-produktionen besöker museer och gallerier runt om i Sverige under sensommaren: i Bors (på Textile Fashion Center 19 augusti), Strömstad (vid Kulturhuset Skagerack 21 augusti), Bstad (vid Norrvikens trädgårdar 23 augusti), Virserum ( på Virserum konsthall den 27 augusti), Eskilstuna (på Munktellmuséet den 29 september) och Skellefte på Sara.

Anne Lundberg Ung
Anne Lundberg Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!