Annika Jankell Föräldrar

Sprid kärleken
Annika Jankell Föräldrar
Annika Jankell Föräldrar

Annika Jankell Föräldrar – Annika Jankell, 55, förlorade sin pappa i cancer när hon bara var 33 år gammal. Annika Jankell i Cancerpodden avslöjar att han härjades av Waldenströms sjukdom. Så fort han började började han utföra direkta celldonationsbehandlingar och blodtransfusioner.

Det tog ungefär nio minuter från det att han fick beskedet till det att han inte hittade honom. Trots att han hade jobbat hårt dagen innan kunde jag inte acceptera det, säger hon till Anna Benson i korridoren. Jag hade gett upp hoppet och jag var nere på mitt sista halmstrå.

Jag hoppades att han skulle uppfylla Annikas önskan att ge henne livets vägledning. Något hade varit särskilt viktigt för henne att komma ihåg i just detta ögonblick. Förutom praktiska saker talade han om sin hustrus barn, Felice och Happy, som han adopterade med Thorsten Flinck.

Mina björnar var så små att han kastade dem över kanten på klippan. Podcastaren säger att han var “en scenskrämmande pappa” när han var yngre. Så han pratade mycket om dem och framtiden, och vad jag borde tänka på. När vi satte oss sa han några riktigt fina saker, men jag kunde inte säga något för jag kunde inte träffa honom när vi var där, sa han. Annika Jankell säger att hon fortfarande tänker på honom varje dag och känner ett tomrum. Men idag kan hon prata om honom.

– Han varade bara en dag, men han kan återuppliva mycket mer. Det är förstås en hake i sig. Ingen kan ta våra sinnen och upplevelser ifrån oss. Det är dock lite svårt för mig att greppa vid det här laget, som hon förklarar i Cancerpodden.

Annika Jankell berättar hur hon hittade något som såg ut som en kniv för flera år sedan. Jag var så förvirrad att jag inte kom ihåg någonting. Hon berättade inte för någon om sitt förflutna.

Så jag bestämde mig för att ta reda på vad det var, och det verkade för mig att det inte alls var magiskt. Det var dock utmattande att leva med den här känslan i några månader innan jag gick till läkaren, säger henne i Cancerpodden.

Under torsdag på Cancerpodden.com kommer avsnittet att dyka upp i sin helhet.Jag tog med henne till min dementa mamma”, sa Annika Jankell.Det har varit en stor del av Annika Jankells liv de senaste åren. En nybliven mamma, ett nytt jobb, ansvar, kärlek i fjärran och mormorslycke är allt hon diskuterar här.

Annika Jankell har intervjuat de världskända musikerna Sting och Rod Stewart tack vare sin långa karriär som journalist. Men före allt annat har hon använt sitt yrkesval för att tvinga två livsavgörande möten att äga rum, vilket format och förstörde hennes privatliv.

Ingenting kunde ha förberett Annika för hennes första steg in i journalistikens värld som 17-åring. Ingenting kunde ha förberett henne på det. Hon kunde höra ett tal om Sverige på den lokala rotaryklubben medan hon studerade utomlands i den amerikanska delstaten Wisconsin som grundutbildning.

En person i allmänheten var så påverkad av den högljudda svensken som tjatade om sitt hemland att han ville att hon skulle dela med sig av sin kunskap på den lokala radiostationen. Vips hade Annikas eget radioprogram med titeln Ur min synvinkel.

Annika Jankell Föräldrar

Varje fredag ​​efter skolan höll jag ett direktmöte med eleverna där de kunde uttrycka sin oro och ställa frågor. Annika, beväpnad med en ledning, tyckte det var lustigt. Den lyriskt laddade radiodebuten utlöste en lång mediekarriär.

Annika hade ett nytt jobb några år innan dess. Tillsammans med tv-producenten Ulrica rn började hon bygga Wakai, en digital plattform riktad mot människor i 45-plus demografin. Robert Wells, med hjälp av Malin Berghagen, Carola och Annikas ungdomskärlek, vill ta in den 45-plussare åldersgruppen i sociala medievärlden.

– Wakai betecknar ett barn i en kjol i japansk stil. Som Annika förklarar, i Japan uppskattas människor som är unga i sinnet och orädda för att leva livet fullt ut.Eftersom Annika är en tvättäkta wakai kräver hon ingen betvivla. Hennes 59-åriga jag ser ut att vara mycket yngre än vad hon egentligen är i soffan där hon sitter mitt i skräddarställningen. Hon har fått en ny upplevelse till följd av Karriärskiftet.

Jag är fullkomligt äcklad av alla de högfärdiga kvinnor vi har kommit i kontakt med i det här landet som delar med oss ​​av allt från recept till berättelser om skilsmässor, klimat och cancer.

Historien om hur man blir förälder till sina egna barn berättas också i en och annan historia. Annika har personlig erfarenhet av detta ämne. När Annika såg sin mamma Kerstin, då 87 år gammal, springa längs den 80-åriga sträckan, började Annika märka att något inte stod rätt till.

Även om hon alltid hade varit familjens kock, blev mamma häpen när hon insåg hur mycket mat som hade gått in i måltiden. Vid ett mellanmål mitt på eftermiddagen var det förvånansvärt gott. Vi var fyra personer, men min mamma hade bara två krukor. Det föreföll Annika att hennes mammas fröken i köket kunde ha tyda på en frammarsch de.

Annika Jankell Föräldrar
Annika Jankell Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!