Annika Östberg Ung

Sprid kärleken
Annika Östberg Ung
Annika Östberg Ung

Annika Östberg Ung – Under större delen av sitt liv har Annika stberg suttit fängslad i USA efter att ha dömts för medhjälp till mordet på sin missbrukande pojkvän. En mängd erfarenheter som ligger till grund för Annikas övertygande presentation.

Ett samtal om hur till synes obetydliga beslut och handlingar kan få långtgående konsekvenser. Men hon lärde sig att hopp kan finnas även när det verkar hopplöst, och att hon kan bära sig in i en framtid där hennes rädsla borde ha dämpats med tro och en önskan att göra det.

Annika lever nu med optimism och tron ​​på att hon är en ledare. Hon tar med sig kunskapen om att livet kan förändras och att försoning är möjlig. Annikas tal handlar om att hitta hopp när allt verkar förlorat; det handlar om att komma tillbaka till friheten, det dagliga livet och livet efter att ha tillbringat 28 år i ett amerikanskt federalt fängelse.

En inspirerande och djupt gripande läsning av hennes livsberättelse och händelserna som hjälpte henne att gå framåt när allt verkade förlorat.Hans historia är mörk, men någonstans i mörkret är ljus, och det är något Annikas är bekväm med att förmedla.

Hon berättar som att det handlar om de svåra tiderna i den hierarkiska miljön på fängelset, om brottsdömakvinnorna som blev hennes vänner och som blev kvar när hon fördes över till ett svenskt fängelse 2009. Två år innan dörrarna öppnas.

Det är i dessa upplevelser, men också i sin egen bok, Se ljuset I det svarta, som Annika sätter sin gillandestämpel.Annika kommer från en till synes normal bakgrund; trots allt kan inte alla säga att de släpptes från ett tjugoårigt fängelsestraff i en mellanamerikansk statsfängelse.

Annikas barndom var fylld med lekar och lekar, inklusive tjurar och bussar. Så plötsligt en dag blir Annika ensam när hennes mamma skänker sig själv till en amerikansk man, och hon, tillsammans med Annika, 11 år, och hennes nya styvfar, reser till USA. Annika dras djupare och djupare in i kretsaren, där brott och droger är en del av det dagliga livet, ett liv som blir allt mer komplext och destruktivt.

Allt detta kulminerar i att Annika döms till livstids fängelse för sin roll i ett mord som inträffade på förra pojkvännen. Endast 27 år gammal döms Annika att tillbringa resten av sitt liv gömd i en hydda med en varg och en björn.

Vad händer med en man som i så många år lever ensam med sina tankar och känslor, utan vänner eller familj att anförtro sig till.Hur behåller man självständighet, lokaliserar tillfredsställelse och hanterar stress.

Annikas föredrag är späckat med visdom och insikt som kan appliceras på olika skeden av livet oavsett ålder, ras eller socioekonomisk status. Hör Annikas fascinerande tal om hur en enda blick kan förändra ditt liv, hur en tillbakablick kan hjälpa dig att gå framåt och hur du ser en ljus framtid trots ett mörkt förflutet. Det här är en upplysande och inspirerande läsning om en livsberättelse som inte liknar någon annan, och som vi alla kan lära oss något nytt och hämta inspiration från.

Annika Östberg Ung

Idag är Annika författare till två böcker om att komma vidare i livet även om man har gjort misstag; hennes berättelse har också fått resonans hos publiken som sommartalare. Något folk pratade om när de valde Annika som vinterpratare. Hon har medverkat i flera tv-program, som Skavlan, Malou After Tio och Go’Kväll, och blev till och med nominerad till 2013 års pris Talare – kvinna.

Hon är också mycket respekterad som lärare, och hennes rykte går före henne bland de elever hon träffat på de olika gymnastiksalar hon har besökt i hela Sverige.Annika stberg tillbringade 28 år i ett amerikanskt fängelse efter att ha dömts för mordkonspiration.

Hennes föredrag fokuserar på hennes upplevelser efter att ha lämnat hemmet och hur hon hamnade i en nedåtgående spiral av droganvändning, prostitution och umgänge med kriminella män.Annika förklarar spelet val. “

Om en livsförändrande händelse som verkar ofarlig vid första anblicken men som faktiskt inte är det. Varje beslut och åtgärd, stor som liten, har återverkningar. Som en jämförelse med en lila vinge. De val jag har gjort i mitt liv har skapat vågor som för alltid kommer att förändra mitt livs gång. Att konfrontera detta faktum ansikte mot ansikte är både upplysande och frustrerande. Men att få kunskap innebär också att ta ansvar och lära sig att tänka i termer av de effekter som även den minsta grad av hantering kan ha.

Det är inte lätt att tvinga män att möta konsekvenserna av deras handlingar, men jag har tillbringat mitt liv med en speciell grupp kvinnor som har tvingats göra just det.De har inte bara mött sig själva direkt, utan har också sprungit från sig själva, sökt svar och ansträngt sig för att åstadkomma förändring i både stor och liten skala.

I sällskap med dessa damer upptäckte jag den inre styrkan att fullfölja den resa jag var tvungen att göra. Jag hade inte kunnat lösa det på egen hand.Att bli informerad innebär att ta ansvar och lära sig att tänka på de ringeffekter som även de minsta handlingar kan ha.

Annika stberg har suttit fängslad i USA de senaste 28 åren anklagad för mord trots att hon bara befann sig i området vid tiden för mordet och inte begick dådet själv. Boken står i skarp kontrast till hennes egna ord om hennes uppväxt i Sverige, hennes flytt till USA när hon var 13 år och den nyvunna frihet hon upplevde där; hennes flytt till San Francisco under “flower power”-eran på 1970-talet, där hon hamnade i en nedåtgående spiral av droganvändning och prostitution; hennes möten med kriminella män; och hennes slutliga återhämtning.

Annika Östberg Ung
Annika Östberg Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!