Är Drottning Silvia Sjuk

Sprid kärleken
Är Drottning Silvia Sjuk
Är Drottning Silvia Sjuk

Är Drottning Silvia Sjuk – Oron är nu på sin topphöjd. Återigen är Drottning Silvia sjuk. Den vackra drottningen måste schemalägga sin viktiga resa till Dubai just nu. Trots allt närmar sig Drottning Silvia, 77, sina skymningsår, ett faktum som är lätt att glömma när man betraktar hennes obestridliga skönhet. Emellant är still going strong trots tidens gång, och den resulterande förlusten av kraft är en källa till stor bestörtning.

Därmed måste drottningen schemalägga den avgörande resan till Dubai. Enligt Svensk Damtidning låter hovet förmedla att drottningen är förkyld, men man vill inte kommentera symptomen mer.Hertiginnan deltog nyligen i Nobelprisceremonin, medan drottning Silvia var närvarande vid Childhood Prize-ceremonin dagen innan. Nu måste Sveriges kung Carl XVI Gustaf resa till Dubai utan sin älskade fru för att representera Sverige på World Expo 2020 i Dubai.

Sverige kommer att ha en egen paviljong vid den globala showcasen. Det är inte helt ur det blå, eftersom Dubai i många avseenden är en unikt upplyst nation. Landet styrs av 72-årige Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Ett av hans sex barn flydde från sitt hem under misstänkta omständigheter.

Det var prinsessan Haya, 47, från Jordanien som sökte asyl i Storbritannien med sina två barn. Hon har också sökt barnskydd mot saker som övergivande och övergrepp.Om tre dagar kommer kung Carl Gustaf till Dubai. Anna Hallberg, den 58-åriga näringsministern för Sverige, reser med kung Carl XVI Gustaf.

Drottning Silvia av Sverige besökte Karolinska Institutet den 21 april för att delta i en konferens med fokus på forskning om Alzheimers sjukdom, demens och åldrande. H.M. Drottning Silvia anlände utanför byggnaden och möttes av rektor Ole Petter Ottersen när solen snett mot Aula Medica och lämnade färgglada reflektioner i foajén. De är båda planerade att ge inledningsanföranden vid dagens konferens, som kommer att fokusera på de senaste rönen inom forskningen om Alzheimers sjukdom.

Ytterligare talare var Daniel Ferreira, chef för Alzheimers forskningscentrum vid Karolinska Institutet; Maria Eriksdotter och Miia Kivipelto, som båda arbetar vid institutets avdelningar för neurobiologi, medicin och samhälle; och andra.Centrum för Alzheimersforskning arrangerade Alzheimers dag.

Är Drottning Silvia Sjuk

Både drottning Silvias mamma, Alice Sommerlath, och hennes bror, Walter Sommerlath, led av demens till följd av en skada, och Walter dog 2020 av komplikationer relaterade till Alzheimers sjukdom.

Som ett resultat har Hennes Majestät tagit en aktiv roll i kampen mot sjukdomen. Hon är skaparen av välgörenhetsorganisationen Silviahemmet, som förespråkar bättre utbildning och praktik inom vård och omsorg av personer med kognitiva hjärnsjukdomar, och hedersambassadör för Alzheimers Disease International (ADI).

Idag, vid ett symposium på Karolinska Institutet, höll Silvia en vältalig föreläsning om sjukdomarna.Det är troligt att drottning Silvias mamma, Alice, hade demens när hon behandlades med elektriska stötar för depression hon hade under andra världskriget.

Hon medicinerades och fick elektricitet. Det var skrämmande, men hon klarade sig ganska bra. Men många tror nu att de elektriska stötarna de gav på båda sidor av hennes hjärna är det som i slutändan orsakade hennes demens. Silvia förklarade för SVT:s Claes Elfsberg att nuvarande praxis begränsar elchocker till en enda hjärnhalva på grund av ökad kunskap. Demens kan orsakas av en mängd olika faktorer, inklusive fysiska trauman och höga blodfettsnivåer. Det var en skada i hennes fall.

Drottning Silvia har öppnat upp om sin mammas tillstånd i en intervju med Svensk Damtidning.Ibland kände hon sig riktigt orolig över att gå på toaletten ensam. För att hon trodde att hon kände igen killen hon såg. Den här nya, äldre versionen av sig själv fick henne att känna sig som en helt annan person.

Vid ett tillfälle under middagen satt hon bredvid mig och glodde över bordet på kungen. Sedan sa han eller hon: “Du har inte hälsat på mig.” Som ett resultat försummade hon att ta upp det. Efter det reste han sig upp och upprepade handlingen. Minst fem gånger ställde han sig upp. 1997, 90 år gammal, gick Alice Sommerlath bort på Drottningholms slott. Walther, Silvias fars bror, gick bort i mogen ålder av 86 år på slottet.

“Jag har själv sett hur det påverkar offren och deras nära och kära. Däremot kan jag försäkra er att jag aldrig någonsin har tappat hoppet om att vi ska hitta ett sätt att vinna över Alzheimers sjukdom”, säger drottningen i sitt inspirerande tal.

Domstolen har slagit fast att både kungen och drottningen hade “extremt blygsamma effekter” efter att ha fått tre doser av vaccinet.Strax efter att sjukdomen rapporterades meddelade domstolen omedelbart att inga barn eller deras familjer var i fara.


Helgen därpå stod det dock klart att kronprinsessan Victoria varit sjuk, liksom prins Daniel dagen innan. Rättens informationschef Margareta Thorgren kunde dock lugna alla andra i familjen genom att ge uppdateringar om status för smittnotiserna. Vi har kunnat se och utesluta att barn och barnbarn kommer att drabbas av den här smittspårningen, påpekade Margareta Thorgren då.

Är Drottning Silvia Sjuk
Är Drottning Silvia Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!