Är Haval Död

Sprid kärleken
Är Haval Död
Är Haval Död

Är Haval Död – Två av rapparerna som ställdes inför rätta för den ökända kidnappningen av en ung artist i Stockholm föregående år har nu grammatiska straff uppkallade efter sig. Både Yasin Mahamoud och Haval Khalil är misstänkta för inblandning i kidnappningen och det efterföljande mordet på deras gisslan.

Yasin har varit en av de största artisterna i Sverige den senaste tiden, med enorm framgång från sina album 98.01.11 och More to life. Han är aktuell för årets hiphopalbum, bästa textförfattare och bästa artist.

I och med släppet av hans album Inloggad sommaren 2020 fick Haval en enorm inverkan på den svenska hiphopscenen. Hans låtar “Kontrollzon”, “Klass 1” och “Kandahar” har samlat miljontals streams på streamingtjänster. Han är en kandidat till Årets nykomling.

Musikvideon till singeln Hayati innehåller ett antal avklädda modeller som poserar framför en vit bakgrund med orden “Free Haval” tryckta på sina t-shirts, och artisten har kommenterat filmens innebörd av ett politiskt budskap. Tillsammans med semesterlönen för december skrev han också en kommentar på Instagram:

Tack så mycket för din uppmuntran och för att du ständigt pumpar Hayat.Jag kan inte hindras från att sätta på några låtar för jag vet att ett gott humör är vid horisonten och jag vill inte missa det.Sedan Yasin hyllades på P3 Guld-galan har nomineringarna till brottstalade-artister varit föremål för het debatt och kritik. Lika farlig som Yasin Byn är Haval.

Haval bröt över på ett stort sätt på den svenska hiphopscenen med släppet av sitt album Inloggad sommaren 2020, och hans singlar “Kontrollzon”, “Klass 1” och “Kandahar” har samlat på sig miljontals lyssningar på streamingtjänster.

Efter ett ökänt försök att bortföra en ung artist dömdes både Haval och Yasin till fängelse i juli månad. Både Yasin och Haval dömdes till fängelsestraff på två år och sex månader vardera för sina roller i kidnappningen och efterföljande krav på lösen från samma artist.

Mlet är en av de största i Stockholm med misstänkt koppling till gängkriminalitet och många misstänkta är knutna till det så kallade Vrbynätverket.Det står totalt 16 punkter på spel, inklusive mordförsök, sexuella övergrepp, syntetiskt producerad överdos av droger, generaliserad dödshjälp och upplopp.

Är Haval Död

Efter 27 dagars förhandlingar avslutades rättegången den 16 juni och inledande uttalanden gjordes följande dag.Tjugosex av taladena står inför fängelse under en tidsperiod mellan sex månader och sjutton år och tio månader. Allt som allt avrättades 147 fångar. Yasin, en 23-årig rapmusiker, har dömts till 10 månaders fängelse för könsövergång.

klagaren hade yrkat på ett och ett halvt år i fängelse. Sedan han återfallit i blunder har lagen beslutat att han också ska betala tillbaka en del av ett fängelses driftsbudget från senare tid. Hela den frihetshöjande mutan krymper till hanterbara 1,5 år.

Haval, en 26-årig rapartist, dömdes till döden för att ha medverkat till ett dråp- och rånkomplott riktat mot en välkänd musiker. Han kommer att tillbringa de kommande två och ett halvt åren i fängelse.Förre Vrbynätverkets ledare Chihab Lamouri, 33, dömdes till 17 år och 10 månaders fängelse.

Han har enligt århundradet styrt nätverket från Spanien och är misstänkt för bland annat mord. Klagaren hade yrkat på livstidsstraff.Ilija Jurkovic, 24, en fotbollslandslagsspelare, dömdes till 11 års fängelse för olika brott, inklusive medhjälp till ett mordförsök, att stjäla ett skjutvapen och misshandla en polis.

Om lagen håller i högre domstolar innebär det att Vrbynätverkets senior brass kommer att sitta i fängelse väldigt länge.En nära medarbetare till Lamouri, känd som “platschefen”, dömdes till 12 års fängelse. Dessutom kommer nätverkets tre “kaptener” att tillbringa allt från sex till elva år bakom lås och bom.

Tingsrättens bedömning säger att de dömda har börjat göra brott som försök till mord, medhjälp till försök till mord, stämpling till mord, synnerligen grovt vapenbrott, synnerligen grovt narkotikabrott, grovt vapen-

Kidnappningen av en känd svensk rapartist föregående sommar är en av de mest uppmärksammade incidenterna av detta slag. Avsikten verkar ha varit att pressa pengar från konstnären. Yasin greps för att ha försökt organisera kidnappningen av artisten vid ett tidigare tillfälle, men gav upp komplotten när han såg poliser i området.

Några veckor senare, med Haval som lockbete, gjordes ett nytt försök. Och så skickades han packning till sin Vrby-lägenhet, där han gjorde saker som avtvingade en dyrklocka och pressade kontanter. Bilder visades under den lämpliga tidsperioden som visar hur konstnären, blind och döv, tvingades framträda framför kameror.

Det här är en riktigt svår uppgift. En viktig grund för bevisen är baserad på data som erhållits från Encrochat. Kian Amraée hävdar att Tingsrättens iakttagelser visar att denna typ av bevis inte bör erkännas; med andra ord är det tillåtet att föra fram sådana bevis.

Han säger att det är möjligt att avgöra vem som ligger bakom de olika meddelandena och koppla dem till faktiska händelser. Utanför fängelserna har en intagen dömts till ett sista års ungdomsfängelse, medan en annan har hänvisats till dagintag.

Några av de tidigare felaktigt anklagade har också släppts på fri fot, inklusive två tonåringar som påstås ha hållits fångna utanför hemmet där rapartisten hölls fängslad för yttrandefrihetsprövning. Med andra ord, en egenskap som tingens lag inte kunde undertrycka. Även en dam där någon hittade cigaretter och droger sattes igång.

Är Haval Död
Är Haval Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!