Ariana Grande Längd

Sprid kärleken
Ariana Grande Längd
Ariana Grande Längd

Ariana Grande Längd – Hon föddes Ariana Grande-Butera den 26 juni 1993. Hon har hyllats för sitt sångområde på fyra oktaver, och hennes privatliv har granskats av pressen. Hon har fått många utmärkelser och erkännanden för sitt arbete, inklusive två Grammys, en Brit Award, en Bambi Award, två Billboard Music Awards, tre American Music Awards, nio MTV Video Music Awards och tjugosju Guinness World Records.

Vid 15 års ålder gjorde Grande sin Broadway-debut i succémusikalen 13. Hon fick först erkännande för sin roll som Cat Valentine i Nickelodeon-showerna Victorious (2010-2013) och Sam & Cat (2013-nutid) (2013– 2014).

En representant från Republic Records såg Grandes talang efter att ha lyssnat på några av hennes covers på YouTube och signerade henne 2011. Hennes första album, Yours Truly (2013), en blandning av pop och R&B influerad av 1950-talets doo-wop, debuterade på första plats på US Billboard 200, och dess huvudlåt, “The Way”, nådde en topp i topp tio av US Billboard Hot 100. Albumets framgångar ledde till snabba paralleller mellan Grandes sång och Mariah Careys, särskilt på grund av Grandes användning av en visselpipa. Registrera.

Hon släppte ytterligare två studioalbum, My Everything (2014) och Dangerous Woman (2016), där hon ytterligare utforskade pop och R&B. (2016). My Everything sysslade med elektronisk dansmusik (EDM), och singlarna “Problem”, “Break Free” och “Bang Bang” var enorma hits över hela världen; hennes album Dangerous Woman var det första av fyra raka nummer ett i Storbritannien.

Hennes trap-infunderade fjärde studioalbum Sweetener (2018) och femte studioalbum Thank U, Next (2019) var kritiska och kommersiella framgångar eftersom de var informerade om hennes egna personliga svårigheter.

Ariana Grande Längd

Förutom Sweeteners bästa Grammy-vinst för popvokalalbum, Thank U, satte Next också ett nytt rekord för flest streams på en vecka av ett popalbum och nominerades till Årets album. Med den samtidiga framgången med sina tre singlar, “Thank U, Next”, “7 Rings” och “Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored”, blev Ariana Grande den första soloartist att ockupera alla tre av de bästa platserna på Hot 100 och den första kvinnan att toppa brittiska singellistan två gånger.

2020 samarbetade hon med Justin Bieber och Lady Gaga på hitsinglarna “Stuck with U” och “Rain on Me”, av vilka den senare fortsatte med att vinna Grammy för bästa popduo/gruppframträdande. Positions (2020), Ariana Grandes sjätte studioalbum, och dess titelspår, debuterade båda som nummer ett i Storbritannien och USA. Efter att ha medverkat på remixen av The Weeknds “Save Your Tears” 2021, blev den hennes sjätte USA-hit totalt sett.

Alla Grandes studioalbum har certifierats platina eller högre, och hon har sålt över 85 miljoner exemplar världen över, vilket ger henne titeln som en av världens mest sålda musikartister.Hon innehar flera rekord på Billboard-listorna, inklusive att vara den första personen och enda kvinnan som fick sina första fem första singeldebuter på topplatsen, med tre förstadebuter under ett kalenderår, med den ledande singeln från varje av hennes studioalbum debuterade bland de tio bästa, och hade sina första fem första singeldebuter på topplatsen.

Från och med nu har Ariana Grande fler följare på Spotify än någon annan kvinnlig musiker, och hon har också fler prenumeranter på YouTube än någon annan kvinnlig artist. Hon har blivit erkänd av både Time magazines lista över de 100 viktigaste personerna i världen (2016 och 2019) och Forbes magazines Celebrity 100. (2019–2020).

Billboard har utsett Grande Woman of the Year (2018), 2019 års största popstjärna och 2010-talets mest framgångsrika debuterande kvinnliga artist. Hon var också aktiv i djurrätts-, mental hälsa och ras-, köns- och HBT-jämställdhetsrörelser utanför musikbranschen. Från och med 2022 har Grande mer över 300 miljoner följare på Instagram, vilket gör henne till den mest följda kvinnan på plattformen.

Både kosmetika- och klädindustrin har sett hennes razzior.Även om hon är född och uppvuxen i Boca Raton, kommer Arianas familj ursprungligen från Italien. I en tweet från 2011 utvecklade hon sitt arv och skrev: “Jag är italiensk amerikan, hälften siciliansk och hälften abruzzesisk.”

Den amerikanska skådespelerskan och sångerskan är känd för sin roll i tv-programmet Victorious och sin singel Problem. Första gången hon nämnde sin längd på Twitter 2009, skrev hon, “Är 5” 3′!!! Jag växte! Han sa: “Yay!” men efter det året meddelade han, “Jag är 5’2! Att vara #funsized är bäst!”. lol,” vilket indikerar en förändring i hennes ställningstagande i ämnet. Enligt SnomPats den 31 december 21:a är hon högst fem fot lång. Hon har en naturligt atletisk kroppsbyggnad, vilket kan ses av hennes kropp.

I anslutning till andra varelser, saker osv.Många av hennes dansare är faktiskt dvärgar, bara för att få henne att se större ut. Det misslyckas i praktiken ännu en gång… För att framstå som ännu längre i sin spektrala form kan hon pryda sitt hår och sina skor med stor effekt.

På grund av hennes tydliga höjdnackdel borde hon sluta med de känslomässiga och fysiska övergrepp hon utsätter sig för. Det har varit uppenbart ett tag nu. Om hon redan upplever hälsoproblem som ett resultat av felaktiga skor och kläder, kommer hennes tillstånd bara att försämras ytterligare.

Hon har några otäcka missbildningar, och dessutom är det bara mänsklig natur att bli kortare när vi åldras. Trots hennes upprepade försäkringar om att hon kan klara sig, motsäger hennes yttre utseende och uppförande hennes ord. Har uppenbarligen problem med självkänslan, av vilka några beror på hennes höga kroppsbyggnad.

Ariana Grande Längd
Ariana Grande Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!