Arja Saijonmaa Barn

Sprid kärleken
Arja Saijonmaa Barn
Arja Saijonmaa Barn

Arja Saijonmaa Barn – Under kvällens avsnitt av TV4:s “Berg flyttar in” gör Carina Berg ett besök hos Arja Saijonmaa hemma i Finland. Samlingen fokuserar bland annat på Arja Saijonmaas familjetragedi.Även om jag var ung på den tiden trodde jag naivt att jag lätt skulle klara av två barn.

Då blir det inte alltid som man hoppas, säger hon i programmet. Baserat på kvällens avsnitt av “Berg flyttar in” har Carina Berg rest till Finland för att passa sångerskan Arja Saijonmaa hemma hos henne. Gruppens konsensus, efter en tid, sätter sig på universella ämnen som Arja Saijonmaas barndomsmysterium. På frågan från Carina Berg om hon ville ha barn svarade hon jakande.

Absolut, det borde jag ha sagt tidigare. – Ja, det hade jag väl tidigare. Jag antog, naivt som ung, att jag skulle klara två barn med viss lätthet. Sedan är det inte alltid det en person vill ha. Men för tillfället kan jag inte tänka på eller oroa mig för det. Det är okej som det är. Okej, säger hon i programmet.

Carina Berg tror att det är en stor belastning för kvinnor att få barn före en viss ålder. Utan tvekan har den biologiska klockan slagit. Som ett möjligt alternativ, men inte nödvändigtvis det bästa alternativet.

Det borde vara allas rätt att göra sina liv bättre genom att ge till andra, och ingen ska känna sig misslyckad som människa för att man inte vill ha barn. Du är ett exempel på en annan man som jag behöver hålla ett öga på, säger Saijonmaa till Berg. Herman Jalizada, 25 år, är ny chef för stberganätverkets falangen.

I torsdags dömdes han till tjugo års fängelse för sin roll i morden på en “havskapten” och ytterligare en fånge i stbergsnätverket. Båda mördades utan att hans planer genomfördes; den ena på ett hotell på Fridhemsplan och den andra i Haninge.

De som är lojala mot Österbergsnätverkets etablerade ordning står på ena sidan av konflikten. På andra sidan står de som slutit allianser med sina Bredängsnätverkets rivaler. Konflikten bröt ut 2019 när pengar från en kokainförsäljning skulle delas och interna stridigheter har fortsatt sedan dess.

Arja Saijonmaa Barn

Sedan 2019 är 25-årige Herman Jalizada chef för den nya divisionen på stberganätverket.I torsdags dömdes han till tolv års fängelse för att ha planerat morden på två höga medlemmar i stberganätverkets ledningsgrupp: företagets “capten” och en konkurrentgängledare. Det har redan skett ett mord när Herman Jalizada dör.

För att uttrycka det enkelt, jag är nöjd med resultatet. Daniel Jonsson, hovrättsadvokat, säger att Tingsrätten har bekräftat hans tjänst som gängledare i det nya stberganätverket.En av personerna Herman Jalizada har planerat att döda är en 34-årig kille som hittades död på sitt hotellrum på Kungsholmen i Stockholm i december. Han är en av fem syskon som vuxit upp i stberganätverkets vård.

34-åringen försågs med säker information och tillbringade flera dagar på hotellet. Expressens rapport hävdar att mannen i hotellets reception väntade på att himlen skulle falla. Han hade förmodligen en mantel och tofflor, åt en munchie och slappade i lobbyn med sin laptop öppen och en pipa i handen.

När hans mltavla, stberganätverkets ökända gängledaren, dök upp ur väsande, blåste han på sig cigaretten, gick fram till erbjudandet och slog det levande dagsljuset ur honom. Hittills har ingen tagit på sig ansvaret för mordet. Herman Jalizada avrättades för att ha planerat mordet på en annan högt uppsatt medlem av det gamla East Bergana Network, en 27-årig man känd som nätverkets “kapten”. 27-åringen knivhöggs till döds på allmän gata i Haninge den 25 augusti.

I rättegången mot Herman Jalizada, där han senare avrättades, tar anklagaren upp en pratstund där det framkommer att gängledaren redan sommaren 2020 hade allierat sig med rivaler i Bredängsnätverket, med avsikt att eliminera 34- och 27:an. -ringar.

– Vi anser att namnet är problematiskt och kommer att utmanas i domstol. Herman Jalizades försvarsadvokat, Ersin Aziman, hävdar att skadeståndsrätten har kommit till en felaktig slutsats. 2016 försökte Herman Jalizada mord på egen hand. Enligt Kriminalinspektionens utredning hävdar han att två personer attackerat honom. Han lyckades hålla sin identitet hemlig ett tag efteråt.

År 2020 mördades Jalizadas egen bror. Brodern, som då var i 30-årsåldern, flyttade till kvarteret Liseberg i sydöstra Stockholm efter en skjutning där. Enligt uppgifterna i polisanmälan ska han ha lockats i en fälla för ett möte innan han mördades med flera slag.

Men bara en halv månad efter att annonsen lagts upp hittades den 18-årige killen död i Skärholmen, söder om Stockholm. Enligt Expressen var mannen känd av polisen och medlem i den exklusiva innersta kretsen av det ålderslösa stberganätverket. Ingen vet vem som begick mordet.

Innan detta anklagade miljö- och klimatminister Per Bolund offentligt den nya administrationen för att “hjälpa Putin”, vilket utlöste en het debatt som varade i flera minuter. Per Bolund, som skrev i “Agenda”, sa att den nuvarande administrationens politik hade gjort Mellanöstern beroende av fossilindustrin.

Detta är möjligt, sade han, utan att hjälpa klimatet eller hjälpa Putin, båda saker som människor gör. Woah, Romina Pourmokhtari är riktigt snabb med tjusningen. Det var Militantpartiets politik, hävdade Romina Pourmokhtari, som till slut hjälpte Pu.

Arja Saijonmaa Barn
Arja Saijonmaa Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!