Armand Duplantis Flickvän

Sprid kärleken
Armand Duplantis Flickvän
Armand Duplantis Flickvän

Armand Duplantis Flickvän – Armand Duplantis om Desiré Inglanders död i händerna på VMEUGENE. Armand Duplantis har flyttat till Eugene för att slutföra den sista delen av sin resa. Han har tre personer med sig. Mamma Helena, Pappa Greg och Desiré Inglander.

Duplantis anser att det är viktigt att ha henne på marken.Inglander hävdar att han hade föredragit att jag kom direkt. Armand Duplantis är 22 år, men han har redan åstadkommit mycket som stavhoppare.

Efter världsrekord, OS-guld, EM-guld inomhus och utomhus, och ett VM-guld inomhus, har “Mondo” bara ett objekt att lägga till listan: en VM-guld utomhus.Den 24 juli kan insamlingen vara klar. Stavfinalen avgörs I Eugene. Jag har blivit taggad. VM är en viktig del av kunskap för mig.

Många i Sverige anser att man “bara” ska göra det och leva i fred. Har du någon press? Jag tänker alltid på press när jag tänker på Sverige och mitt födelseland. Jag skulle vilja ta honom till Sverige. Armand Duplantis har lämnat ett säkert spår framför VM: hans familjehem i Layfayette, Louisiana. När den 22:a ringen anlände till Eugene tog han med sig tre personer:

Föräldrarna, tillika tränarna, Helena och Greg Duplantis, samt Desiré Inglander, är föräldrarna.

Duplantis hänvisar till dem som sin “power trio”.Det är kallt. Vi är inte många i vår grupp, men de är de viktigaste personerna för mig.Under Duplantis karriär var föräldrarna med p I princip samtliga tävlingar. Desiré Inglander blir den andra kungen på tronen.


Hon var också på plats på inomhus-VM i Belgrad. Det skulle vara väldigt bekvämt att ha henne här. Det är alltid roligt, för det är mycket fokus på idrott i skolan. Desiré Inglander landade vid dagens svensk tid i Eugene och träffade d Armand Duplantis för första gången på två veckor.

Det ser dock ut att bli mycket längre nu, enligt Inglander.Det känns bra att vara här och ha lite kontroll över vad som händer och hur han rör sig.Jag hoppas att det betyder mycket för honom. Han ville verkligen att jag skulle komma hit, så nu är jag här och stöttar honom. Desiré Inglander skrattars: “Det är nog bra att jag är lite trött, för jag vill inte göra för mycket.”

Hon delar rum med “Mondo” på ett hotell nära VM Arena. Vi ska äta lite och umgås tillsammans. Jag ska gå på min strandpromenad och räkna tävlingarna.Hur är läget med nerver.Han är en stor kille, och han hatar dig. Jag kan inte sitta där och vara nervös; Jag vill tillbringa natten med honom. Just nu är jag mer nervös än han.

Vad händer när han försöker tävla? Oj… mannen kommer att misslyckas varje gång han hoppar. Men det kommer att bli bättre och jag kommer att sluta. Armand Duplantis kvalar till VM-finalen på tisdag svensk tid.S MER: Stor guide till friidrotts-VM – program, trupp och tider

Armand Duplantis nobbar svenska VM-boendet – tar in p hotellSE ÄVEN: Attack mot rival: “Jag vill inte se henne I ögonen”.Armand Duplantis hade 50 missade försök till $6,19. När han hoppade sitt 51:a försök, satt han sin flickvän på läktaren – och var inte beredd att f jubla.Desiré Inglander säger, “Jag hoppades bara att bandet skulle falla av.”

Armand Duplantis Flickvän

Armand Duplantis har vunnit 18:19. deadline.Svenska stavhoppstjärnan anlände till Belgrad Indoor Meeting för tredje och sista gången.Fick kram rakt av.Han tittade över ribban och satte sitt eget världsrekord.

Duplantis sprang fram och kramade direkt efter hoppet p läktaren satt flickvännen Desiré Inglander.Jag trodde inte alls på det. Jag väntade bara på att ribban skulle ramla ner, säger hon med en skratt och fortsätter:

Men så blev det inte! Det var väldigt coolt! Vad fick dig att tänka så. Det är obestridligt att jag alltid har haft förtroende för honom, men det är ännu mer uppenbart att han är exceptionellt begåvad. Jag vill vara med dig och se något speciellt. Det har ofta kommit upp för mig att det kommer att hända när jag inte är närvarande. Det var definitivt till hjälp!

Du som känner henne bättre än resten, vad tror du det betyder för henne att slippa tänka p 6,19? Om jag förstår honom rätt handlas han för närvarande för $6,20. Jag ska vara på hotellet med hans chef mitt på dagen. Kanske lite skumpa, men det hjälper honom. Åh, drick inte. Det är dock svårt att fortsätta. Många har börjat spekulera om ett nytt världsrekord. Och om Desiré Inglander har rätt dröjer det inte länge innan de sätter nytt världsrekord.

Armand Duplantis Flickvän
Armand Duplantis Flickvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!