Armand Duplantis Föräldrar

Sprid kärleken
Armand Duplantis Föräldrar
Armand Duplantis Föräldrar

Armand Duplantis Föräldrar – Armando (eller “Mondo”) Duplantis växte upp i Louisiana av sin amerikanska pappa och svenska mamma. Han har dubbelt medborgarskap och tävlar för Sverige på den internationella scenen. Duplantis visade mycket tidigt och betydande potential för stavhopp, och han vann guld vid både 2015 och 2017 ungdomsvolleyboll-VM.

Idag är det världspremiär för en film om Armand Duplantis, historiens största pitcher. Filmen, med titeln Born to Fly, handlar om hur 22-årige Armand Duplantis blev den bästa stuntpiloten i världen. I filmen får vi se honom tävla i olympiska sommarspelen 2020 i Tokyo som 17-åring.

Armand Duplantis är dubbel medborgare i USA och Sverige. Han är född och uppvuxen i USA men tävlar nu för Sverige. Greg Duplantis är namnet på hans amerikanska far. Greg Duplantis har länge betraktats som en av de bästa hopparna i världen. Hans mamma är en svensk kvinna som heter Helena Hedlund.

Armand Duplantis, filmens huvudperson, avslöjar att hans föräldrar har varit oerhört inflytelserika för både hans liv och hans karriär som stuntdubbel. När han pratar om sina föräldrar och allt de har gjort för honom blir han väldigt känslosam.

Mina föräldrar är de mest stödjande människorna i världen; de skulle offra allt för att jag skulle kunna ta ett flygande språng.Utan dem hade jag inte varit här.I filmen lär vi oss också känna igen Armands ton. Han avslöjar för Kulturnytt i P1 att han en gång hade potentialen att vara en diva, samt en med väldigt hög självkänsla. Innan han var bäst i världen trodde han att han var bäst. Men i dag är han mer mogen än vad han var för fem år sedan, säger han.

Innan jag var skiten trodde jag att jag var skiten. Men människan måste utvecklas. Och jag minns att jag var en tjusig gubbe de senaste fem åren, säger han. Norges mest prestigefyllda friidrottsfamilj har fått medaljerna som pris.

Armand Duplantis har dock inte nått toppen sedan hans förhållande till sina föräldrar, som också är hans tränare, har lidit. Tyvärr kan han inte lansera sin stavhopskarriär utan sin mamma Helena och pappa Greg vid hans sida.Den 22-årige bioteknikern sa i en intervju till DN att utan dem skulle det vara svårt att känna ett syfte.

Tisdagen den 3 augusti 2021 i Tokyo. Tim återvänder till den första OS-finalen mellan Armand duplantis och Tim. Han har satt upp en kamera, satt sig på en stol framför sin säng och är synligt rörd.Min mamma skulle göra vad hon ville för mig. Och min pappa skulle ge vad som helst om det betydde att jag äntligen kunde lära mig att hoppa.

Armand Duplantis Föräldrar: Helena Duplantis, Greg Duplantis

Ett filmteam har följt Duplantis hela vägen från hans första år på Lafayette High School till hans sista år på LSU och hans efterföljande karriär som professionell hoppare hela vägen till OS-guldspelet förra sommaren.Born to Fly’ är en dokumentär om en grupp svensk-amerikaner och deras extraordinära strävan att bli den största någonsin inom frisbeegolfsporten.

Armand Duplantis Föräldrar

Men väskan går verkligen ihop när huvudpersonen bor ensam i Japans huvudstad och filmar sig själv hemma. Jag blev extremt likgiltig. Det var sista skoldagen och jag närmade mig min barndomsdröm när den slog mig: jag hade varit så självcentrerad, speciellt i början; det har alltid varit “jag, jag, jag.” Jag tog ett steg tillbaka och viskade: “De är anledningarna till att du själv är i den här positionen.”

Jag skulle inte ha gissat OS om det inte vore för vad min mamma och pappa gjorde för att få mig hit. Det började kännas överdrivet hur mycket tur jag är som har dem. Folk blev så tacksamma att de började grina. Trots Greg och Helena Duplantis önskan att ta över stavhopsvärlden vid 17 års ålder, och trots deras föräldrars önskemål om att de först ska tillbringa ett år i skolan och lära sig att vara män, verkar “Mondo” vara män. vara på deras sida.

Även om filmen fokuserar mer på pappan än mamman, var de båda avgörande för att skapa den färdiga produkten. Båda känner mig bättre än någon annan och har den insikt jag behövde för att växa som individ, lära mig att ta kontroll över mitt liv och ta ansvar för mina handlingar. Till slut blev det glasklart att de hade rätt.

Om jag hade bestämt mig så skulle jag ha gått ut på arbetsmarknaden när jag bara var 17 år gammal. Ändå höll de mig på marken och guidade mig i rätt riktning. Sverigepremiären av “Born to Fly” äger rum på Rigoletto i centrala Stockholm på fredag, men en vecka innan pratade DN med Duplantis på Filmstaden Sergel.

Mondo har vunnit VM både hemma och utomlands i år och satte tre nya världsrekord i processen. Den 6,21 meter höga backen i Eugene erövrades med bred marginal, och Greg Duplantis upptäckte senare att hans son kunde hoppa över en lucka 20 centimeter högre.

Men vi måste bara vänta på kommande säsonger för att se det. Efter ett hektiskt år njuter världen äntligen av en lugn stund och kan ge sig själv en välförtjänt hemkomst.Trots att jag haft en fantastisk sommar är jag glad att den är över. Just nu tränar jag inte för något speciellt.

Jag spelar golf, säger han retroaktivt i en av biosalongens hundratals fotnoter. När det kommer till golfbanan är han lika taktlös som de kommer. Idag har han “10 ngonting” i handikapp men skjuter långt lägre (för en en gång i livet skalle). Jag har det bra med att spela var som helst; var som helst är bra med mig. Allt beror på dagen. Men jag är inte nöjd och jag kan ge mer av mig själv. Jag vill bli en skraplottsspelare (0 I handikapp).

Armand Duplantis Föräldrar
Armand Duplantis Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!