Arne Hegerfors Sjukdom

Sprid kärleken
Arne Hegerfors Sjukdom
Arne Hegerfors Sjukdom

Arne Hegerfors Sjukdom – Arne Hegerfors fick både en hjärtattack och en stroke inom loppet av några korta månader. Sveriges mest kända sportkommentator tog sig i mål. Arne Hegerfors, en av Sveriges mest kända sportkommentatorer, avled plötsligt den 17 september 2011. Han fördes med luft till Karolinska.

Universitetssjukhuset i Stockholm, där ett medicinskt team använde ballongvidgning för att öppna den blockerade kanalen.Han utvecklade hjärtflimmer och hade otillräcklig pumpkraft till följd av svårigheterna. Det andra slaget inträffade sex månader efter hjärtinfarkten: Han förlorade sitt.

Vänstra ögas förmåga att titta på TV:n när han vaknade på morgonen. En andra röntgen som gjordes några dagar senare visade att en blodpropp hade fastnat i hjärnans synområde. Det vänstra ögats vidvinkelseende är borta, och det högra ögats syn blir sämre. Som sportskribent förlitar sig Arne.

Hegerfors mycket på sin förmåga att berätta ett berättande, men han förlitar sig också på sitt skarpa öga för detaljer. Stockholms trängsel har gjort det svårare för honom att åka runt i dag, så han behöver jobba mer för att läsa. Som en ytterligare personlig bedrift gick han ut till Djurgrden den dagen ensam och utan sällskap.

Han är en lycklig kille med en rastlös, underhållande och nyfiken anda. Även om det inte är de orden han väljer att beskriva sig själv, känner han sig helt klart lyckligt lottad som har fått 13 av sina livsuppgifter gjorda på rätt sätt. “Allt löser sig” har varit hans ledstjärna. Tiden efter hjärtinfarkten var dock svår.

När Arne Hegerfors självkänsla rasade blev han utmattad och förtvivlad. Rädslan för ännu en hjärtattack och insikten om att han hade rört vid döden tog ut sin rätt. En hjärtattack drabbade hans pappa i samma ålder. Han dukade av för sin andra hjärtinfarkt och dog kort därefter.

Arne Hegerfors Sjukdom

Mina läkare tror att min hjärtinfarkt orsakades av ärftliga orsaker, även om ett återfall är ganska osannolikt. Enligt min far är modern medicin och behandling ingenting jämfört med vad han fick. När Arne Hegerfors kände en återuppväckt önskan att hjälpa andra bestämde han sig för att sprida ordet om hjärtinfarkt och betona vikten av medicinsk forskning.

Ett oväntat telefonsamtal från Hjärt-Lungfonden övertygade mig att ta kontakt med dem och delta i en kampanj. Det fanns inget annat jag vill ha. Han hävdar att han inte skulle vara vid liv i dag om det inte vore för framsteg i vetenskapliga studier. Som en personlig comeback för Arne Hegerfors tackade han ja till jobbet.

Det var inga tekniska svårigheter, och budskapet han förmedlade kom direkt från hjärtat. Utan stroken hade jag kunnat bli. Förlusten av synen är en förödande förlust. Allt utom min familj är nu obetydligt, tack vare att jag kunde återupptäcka min glädje och lust. Det är en mycket anmärkningsvärd upplevelse.

Han är en av de mest kända TV-kommentatorerna i Sverige. Från och med nu berättar Arne Hegerfors om sitt nya liv utanför tv-kameran. Han säger till Sportbladet att han känner sig “ohyfsat fantastisk” med tanke på vad han varit med om. Arne Hegerfors, en framstående sportkommentator som arbetat för tv i mer än fyra decennier, tillkännagav sin pension 2012.

En av Sveriges mest kända sportuppläsare har haft en lång och framgångsrik karriär som inkluderar framträdanden vid de mest prestigefyllda sportevenemangen och de mest minnesvärda ögonblick i sportens historia. Under de efterföljande åren kämpade TV-serien med en mängd olika åkommor, inklusive cancer, diabetes och multipel skleros.

Den 78-årige mannen har plågats av ångest och problem med korttidsminnet, vilket har försvårat vardagen för honom. Trots detta verkar han vara på gott humör just nu. Jag har inte haft corona, och jag antar att jag har betat på vad jag behöver efter en stroke, hjärtinfarkt och hjärntumör.

I en intervju med Sportbladet tillägger han, “Jag känner mig skandalöst fantastisk med tanke på allt jag har varit med om.” Hegerfors och hans fru Kerstin lever nu ett lugnt liv i Stockholm. Arne och Kerstin har varit tillsammans sedan 1978, och det är Kerstin som gör det mesta i deras dagliga liv.

Jag är på ett underbart humör. Allt har skötts för mig. “Det här betyder att min fru sedan elva år är elva år yngre och elva år piggare än jag och hon tar hand om allt”, säger han i en intervju med Evening Standard. Naturligtvis fortsätter den pensionerade kommentatorns passion för sport, och han hänger med i de senaste händelserna genom att titta så mycket han kan. Naturligtvis fortsätter den pensionerade kommentatorns passion för sport till denna dag, och han fortsätter att följa handlingen.

Arne Hegerfors Sjukdom
Arne Hegerfors Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!