Asta August Pojkvän

Sprid kärleken
Asta August Pojkvän
Asta August Pojkvän

Asta August Pojkvän – Asta Kamma August är en svensk-dansk skådespelare som föddes den 5 november 1991 i Danderyd. Halvsyster till scenografen Agnes stergren och manusförfattaren Anders Frithiof August är Pernilla August, dotter till Pernilla August och Bille August.

Pernilla Augusts kortfilm Blindgngare (2000) markerade Asta Augusts regidebut, och hon medverkade i en mindre roll i filmen Anna (2000). (2005).Tre pjäser på Turteatern mellan 2011 och 2012, bland annat Juliette och Politiska Snuskbarn och Mens-The Musical på Dramaten under andra halvåret, var hennes första på scenen.

Efter att ha studerat vid Den Danske Scenekunstskole i rhus från 2013 till 2017 har hon sedan dess främst varit verksam i födelselandet. Hon vann Reumert Talent Award of the Year 2017 och Lauritzen Award “Believe in You” 2018 för sin insats som “Ophelia” i Shakespeares Hamlet på Vendsyssel teater 2017.

My Heartache brings All the Boys to the Yard på rhus Teater (2018) och Emil i Lönneberga på Folketeatret i Köpenhamn (2017) var två av hennes andra uppmärksammade föreställningar 2018.Arvingarna (2014) och Follow the Money (2016) är två av hennes tv-framträdanden (2019). 2019 nominerades hon till ett Robert-pris i kategorin “Bästa kvinnliga biroll” för sitt arbete i serien Sjuksystrarna p Fredenslund (2018–).

Experimentera med kärlekshistoria och Jane Campions oförglömliga klassiker i världsklass. Följande är några användbara tips från Asta Kamma August om hennes favoritval från Draken Films katalog. Flera av Sveriges mest kända filmstjärnor väntas närvara vid Draken Films förvisningsevent under de kommande veckorna.

Asta Kamma August, skdespelaren vi nyligen såg i Bille Augusts storfilm Pakten, är den första som dyker upp. August nominerades till Bodil för Danmarks bästa kvinnliga biroll för Benedicte Jensens rolltolkning. Han har också blivit krediterad och hyllad för sitt arbete i ett antal danska tv-serier, inklusive Arvingarna, Sjuksystrarna p Fredenslund, Sex och Follow the Money.

Karin Stolpe spelar just nu rollen som Karin Stolpe i Lars von Triers nya låt, Riket och Björn Runges film, Bränn alla mina brev, där hon spelar rollen som Karin Stolpe.Jag planerar att packa ihop och flyga till Göteborg om fem dagar för att se nästa film jag är mest peppad på att se.Det kommer att bli lite utöver det vanliga, det är jag säker på!

Asta August Pojkvän

Smart och innerlig film om en relation mellan en mor och dotter.Filmen kommer inte att ta slut, men varje scen är en studie i det absurda i det mänskliga tillståndet. Som skdespeler har jag en dröm om att se. Socialism i världsklass. Ken Loach är bäst på att beskriva hur det ekonomiska systemet påverkar den lilla killen.

Det engelska a-kassa-systemet är här, med en ny ring. Men allt är inte dåligt; det finns en känsla för humor och lätthet genom hela filmen som gör att jag vill vara en del av den trots att jag inte är målgruppen. Ännu en film från de senaste 30 åren som fortfarande känns fräsch och aktuell. Möjligen för att filmens språk är så läckert eller för att filmens ämne är aktuellt än idag.

Ännu en film från de senaste 30 åren som fortfarande känns fräsch och aktuell. Kanske för att filmens handling är så övertygande eller för att problemet som skildras i filmen fortfarande är väldigt aktuellt idag.

Alba Augusts gestaltning av barnskötaren i “Knutby” fick mycket beröm för sitt arbete. Hon uppträder nu i Allsng på Skansen för första gången. Alba, dotter till Pernilla August, är en mångbegåvad artist, och hennes unga ålder säkerställer att hon kommer att gå långt.

Det här är några intressanta fakta om Alba August som du förmodligen inte visste. Bille August och Pernilla Augusts dotter Alba Adèle August är skådespelerska. Som det visar sig har hon tre biologiska syskon: en halvbror, en halvsyster och en helsyster. Asta, hennes yngre syster, är också skådespelerska och de delar samma mamma och pappa.

Alba kan betraktas som en naturligt född skådespelare. Hon debuterade i filmen “A Song for Martin” vid åtta års ålder. På den danska scenkonstskolan i Köpenhamn fortsatte hon skådespelarutbildning efter gymnasiet. På Malmö högskola studerade hon filmproduktion.

Den 6 juni 1993 föddes Alba i Köpenhamn, Danmark. “The Rain” på Netflix visar hennes flytande danska tack vare hennes uppväxt i både Danmark och Sverige. En Alba Guldbaggen-nominering gjordes i år för hennes insats som Unga Astrids huvuddam.

När hon nominerades till “Bästa kvinnliga huvudroll” i The Rain nominerades hon även till en dansk Robert-pris. För sin insats i Quick, 2020, nominerades hon till ett Guldbaggen-pris i kategorin Bästa kvinnliga biroll.

Asta August Pojkvän
Asta August Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!