Babben Larsson Sjuk

Sprid kärleken
Babben Larsson Sjuk
Babben Larsson Sjuk

Babben Larsson Sjuk – Även om Larsson kanske inte är allvarligt sjuk, lider han av corona, så han uppskattar SVT:s försiktiga inställning. Hon har vilat hemma i några dagar nu, men hennes sjukdom visar inga tecken på att avta. Hon fortsätter, “Jag trodde att jag skulle vara stridsduglig”, men igår testade jag positivt och det kom ut så här.

För att efterträdas av Farah Abadi Farah Abadi, 34, hennes sidekick i programmet, kommer nu att ta hennes position. Ersättaren som SVT har valt har mötts av ett överväldigande gillande från Babben Larsson. Det är förståeligt att Farah är upptagen med att komma till rätta, så jag skickade bara ett snabbt sms till henne för att få upp humöret. Hon är den bästa hopparen i världen, och hon gör det så bra hon bara kan.


Planerar du att se “1 vs. Sweden” ikväll från ditt sjukhusrum? Uppenbar! En mot Sverige så att säga. Med hjälp av en mobilapp kan tittarna av den svenska spelserien “1 kontra Sverige” tävla i realtid mot programmets tävlande i en rad experimentella frågor och utmaningar. Kristina “Keyyo” Petrushina, en 25-årig komiker, tävlar i programmet om att vinna 50 000 kronor till Världens Barn när.

Babben Larsson ersätts av Farah Abadi. På fredagar kl 20:00 på SVT och SVT play kan du fånga “1 vs Sverige.” Efter mycket övervägande fick SVT-programledaren “1 mot Sverige” och 65-årige Babben Larsson dra sig ur programledaren. Enligt en kommentar från SVT beror det på att hon blev sjuk.

I dess ställe kommer Farah Abadi att leda den nattliga upplagan av showen. Mitt coronavirustest kom tillbaka positivt igår, därför var jag tvungen att hålla mig inne”, meddelar Expressen med ett meddelande skrivet av Babben. Hon hävdar att hennes symtom är minimala.Kvällens frågesportsdeltagare är den 25-åriga sociala mediepersonligheten Kristina “Keyyo” Petrushina.

Under kvällens gång kommer hon att ge svar på frågor som “Hur mycket äter en häst egentligen?”Finns det en gräns för hur högt erfarna byggmästare David Gustafsson och Vidar Olafsson kan gå på bara fyra timmar? Hur lång tid tar det professionella cyklisten Sara Penton att komma ikapp Sveriges näst snabbaste kille, Dennis Otieno? Showen är uppbyggd som ett live-quiz där vem som helst, även de som sitter i soffan, kan delta. Tyvärr är Babben Larsson sjuk.


Enligt Aftonbladet har hon bestämt sig för att dra sig ur SVT:s enorma familjeunderhållning. Den 65-årige programledaren Babben Larsson är ett hett ämne i senaste säsongen av “1 kontra Sverige”, där tittarna tävlar med varandra via kanalens Duo-app. Som ett resultat av programmets popularitet föregående år har SVT flyttat den från sin traditionella söndagskväll till den mer framträdande fredagskvällen.

Tillsammans med Farah Abadi och Erik Ekstrand är Babben värd för en liveshow i SVT. Ett problem har dock uppstått som kommer att avbryta den planerade showen. Under bilden finns mer av artikeln. Aftonbladet rapporterar att SVT har bekräftat att Larsson inte skulle medverka i fredagens direktsända “1 versus Sweden” Istället kommer Farah Abadi, som först denna vecka bekräftades som en av två programledare (tillsammans med Jesper Rönndahl) i Melodifestivalen 2023, att styra. av showen.

Babben Larsson Sjuk

Komikern Kristina “Keyyo” Petrushina tävlar i en livesändning på fredag ​​för att stödja Världens Barn. Vi har Hampus Hedström, Clara Henry, Ahmed Berhan och Sofia Dalén i vår panel. “Inte extremt dålig men har corona”, sa Babben Larsson. För bara tre dagar sedan meddelade Babben Larsson för sina Instagramföljare att hon hade blivit förkyld.

Tillbringade en kylig dag med att lägga ett pussel av leoparden jag sköt i Serengeti för ett decennium sedan. Inget annat problem kommer i närheten av svårigheten med detta. Babben hävdade då att ALLA bitarna går i samma färger. Programledaren har precis meddelat oss att hon har testat positivt för covid-19 och inte kommer att synas i SVT-programmet nästa fredag. – Jag är inte riktigt sjuk, men jag har corona, och SVT är vaksamma, det tycker jag är bra, säger Larsson till Aftonbladet.

Under bilden finns mer av artikeln. Babben Larsson delade med sig av sina förväntningar inför årets säsong av “1 mot Sverige”, som har sänts två fredagar hittills i höst. Eftersom alla är bekanta med formatet förväntar jag mig att saker och ting ska flyta lättare. Det inkluderar alla som tittar, inklusive oss själva, och alla som deltar.

En ny känsla av inspiration kommer att genomsyra säsong två, tror jag. Eftersom jag måste ta reda på huratt vara värd för programmet och skapa regler under den första säsongen har vi mycket på tallriken. Du kan nu gå vidare till nästa nivå av experiment och studioarbete. Babben Larsson säger till Nöjeslivet: “Jag måste erkänna att jag är ganska upptagen.”

Hon var också glad över att höra att showen hade flyttats till en ny tidslucka. Eftersom vi går över till fredagar vill jag att alla ska lägga till lite lättsinnighet till sin helg. Inte bara det, utan varje familjemedlem kan tävla med varandra i en separat mobil för att upptäcka vem som har de . Enligt Babben Larsson, som pratat med Nöjeslivet, “tror jag att det verkligen kommer att bli en smäll.”

Den 65-årige programledaren Babben Larsson är ett hett ämne i senaste säsongen av “1 kontra Sverige”, där tittarna tävlar med varandra via kanalens Duo-app. Som ett resultat av programmets popularitet föregående år har SVT flyttat den från sin traditionella söndagskväll till den mer framträdande fredagskvällen. Tillsammans med Farah Abadi och Erik Ekstrand är Babben värd för en liveshow i SVT. Ett problem har dock uppstått som kommer att avbryta den planerade showen.

Babben Larsson Sjuk
Babben Larsson Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!