Bianca Ingrosso Vikt

Sprid kärleken
Bianca Ingrosso Vikt
Bianca Ingrosso Vikt

Bianca Ingrosso Vikt – “Har inte mått bra!” Bianca Ingrosso bälgar till sina hängivna fans. Affärskvinnan och kulturinfluencern berättar om kampen hon ställdes inför. Som rapporterats av Inquisitr har Bianca Ingrosso blivit utropad för att ha “photoshoppat” hennes midja mindre på Instagram. Ledaren skriker nu åt sin flock. Det är möjligt att hennes “dåliga välbefinnande” återspeglas i det faktum att hennes senaste fotografering krävde minimal redigering och visade att hon gick ner i vikt.

Den 27-åriga Bianca Ingrosso är klar med den ständiga granskningen av sin figur. Flera av influencerns fans har kommenterat hennes senaste Instagram-inlägg och anklagat Ingrosso för att ha photoshopat hennes midja. Som ett resultat av detta vrålar nu Bianca Ingrosso. Efter att ha läst alla dina grymma kommentarer. Hon insisterar på att “min midja var inte retuscherad” på bilden.

Jag har alltid haft en liten midja, men de senaste månaderna av dåligt väder har fått mig att gå ner i vikt. “Ulcerös kolit med inre blödningar” The influencer och entreprenör fortsätter med att diskutera symtomen som inte försvinner Jag har lidit av ett blödande magsår ett tag nu, vilket har samma effekt att minska din aptit och leda till viktminskning.

Så tyvärr tyder inte bristen på photoshopping och uppenbar viktminskning inte på god hälsa. Så alla älsklingar kan gå nu”. Bianca Ingrosso är uppriktig om sin sjukdom och berättade tidigare i år att hon fortfarande hanterar effekterna av utbrändhet. Till att börja med har jag ett fruktansvärt minne; Jag blev lite utbränd förra året, och sedan dess har jag glömt allt.

När hon dök upp i “Efter fem” påstod hon att det var lite flummigt. Sångsensationen och affärskvinnan Bianca Ingrossos storlek / Bland svenskar har Bianca Ingrossos blogg blivit hennes mest igenkända uttrycksform på nätet. Hon kommer snart att bli 26 år gammal; hennes födelsedag är den 30 december 1994; hon är född i Stockholm. I Sverige är Bianca Ingrosso, ett sångfenomen och entreprenör, välkänd för sin blogg.

Hon kom in i världen den 30 december 1994 i Stockholm, Sverige, vilket gjorde henne 26 år gammal. Hon trädde först in i rampljuset vid Junior Eurovision Song Contest 2006, som hölls i Sverige. Beance har medverkat i ett flertal tv-program under sin karriär, inklusive “Wahlgrens värld”. Läs vidare för att ta reda på allt om henne – hennes familj, hennes älskare, hennes Instagram, hennes företag, hennes lägenhet, hennes graviditet, hennes fästman, hennes nettoförmögenhet och mer.

Bianca Ingrosso Vikt

Visst, jag har gått ner många kilon. Följ med oss ​​i en natt av vild dans. Varje dag, fem timmar om dagen, dansar vi. Det är mycket jobb, plus att jag är gluten- och laktosintolerant så jag föredrar att äta nyttigt. Alex danspartner, Alex, har också bantats avsevärt. Att Let’s Dance har det är allmänt känt. Jag har gått till gymmet varje dag i ett försök att komma i form. Det är inte något som händer överallt!

Under Let’s Dance förväntade jag mig en stor publikrespons. Det är en av de mest sedda och omdebatterade programmen i Sverige, men jag har inte fått så mycket motreaktion som jag trodde att jag skulle få. Snarare att vara överviktig, jag vill hellre att hon är liten skrevs, och det är oacceptabelt. Nu när jag har uppnått min målvikt känner jag inte längre ett behov av att banta. Allt jag vill ha eller behöver finns inom räckhåll.

Let’s Dance har hjälpt mig att känna mig mer bekväm i min egen hud och befäst min övertygelse om att karaktär är allt. Det kunde lätt ha blivit annorlunda, därför är jag glad att det inte gjorde det. Du kan känna att du ständigt utökar din kunskap. Jag kan hantera vilken stress, press eller granskning som helst från media. Hennes karriär började 2006, när hon tävlade i Sveriges Junior Eurovision Song Contest nationella urval.

TV-program där Biance hade en hand är bland annat “Wahlgrens Värld”, “Let’s Dance”, “Gomorron”, “Lattjo Lajban” och andra. Läs vidare för att lära dig mer om hennes biografi, inklusive hennes ålder, längd, vikt, familj, pojkvän, Instagram, företag, bostad, graviditet, make, rikedom, youtube och mer. Bianca Ingrosso svarar på anklagelserna om att hon fejkade ett foto som lagts upp på Instagram: “Jag har inte mått bra på flera månader nu, vilket tyvärr har resulterat i att jag har gått ner lite i vikt.”

Bianca Ingrosso, en Instagram-användare, slår ut efter att andra anklagat henne för att ha photoshopat ett inlägg nyligen. En bild på Bianca gosa en svart häst lades ut på internet av Ingrosso för att marknadsföra sin nya smyckelinje, ANI. Många av hennes fans har kommenterat hur liten hennes midja ser ut att vara, förutsatt att detta är resultatet av fotoredigering. Den har bantats ner och ändrats för att ha en mindre midja. “Helt sjukt, med tanke på att hon redan är ganska underviktig”, kommenterar en användare.

Kroppen på Bianca dyker upp sidasted on, enligt en annan användare. slank och kantig, med skarpa hörn och rena linjer.” “Har inte känts bra på några månader”, sa Bianca Ingrosso. Bianca Ingrosso har uppdaterat sin berättelse med följande text i ljuset av den feedback hon har fått: Har läst alla dina grymma kommentarer. Fotot har inte ändrats på något sätt för att få min midja att se mindre ut. Eftersom jag inte har varit bra på ett tag (många månader), och eftersom jag alltid har haft en väldigt liten och tunn midja, har gått ner lite i vikt.

Jag lider sedan några år av ett blödande magsår, vilket liksom anorexi gör det svårt att gå upp i vikt. Detta är inte alltid ett tecken på ohälsa, trots min senaste viktnedgång och brist på fotoredigering. Nu är det dags för de små älsklingarna att gå i pension. Den senaste försäljningen gjordes i januari för drygt 12 300 kronor per aktie till en icke namngiven budgivare. Caias värdering har ökat till 1,2 miljarder kronor från 400 miljoner kronor sommaren 2020.

Bianca Ingrosso Vikt
Bianca Ingrosso Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!