Björn Runge Familj

Sprid kärleken
Björn Runge Familj
Björn Runge Familj

Björn Runge Familj – Paret i Kalmar anhölls under helgen och de har uppmanats att sitta kvar i häkte tills vidare utredning om anklagelserna om att de misshandlat sitt lilla barn. För mer, klicka här.Myndigheterna uppenbarligen underrättades av sjukhuspersonalen och paret greps.
Barnet fick livshotande skador och får för närvarande sjukvård. Polisens presstalesman Robert Loeffel säger till Barometern att händelsen ägde rum inom Kalmar kommun.

Under tisdagseftermiddagen sa åklagaren att mannen är häktad på sannolika skäl, misstänkt för synnerligen grov misshandel, skriver Kvällsposten. Den åtalade är en skicklig fotbollsspelare. För några år sedan spelade en klubb från södra Sverige några matcher i allsvenskan. Sedan dess har han spelat för en mängd olika superliga och lägre nivåklubbar.

Jag kan bara säga att han kategoriskt avvisar varje antydan om att han har begått något fel. Enligt Kvällsposten sa mannens advokat Lennart Bergqvist “Det är allt jag kan säga just nu.” I helgen grep polisen en man och en kvinna som båda var misstänkta för att ha misshandlat sin 6 veckor gamla bebis.

Åklagaren Linda Caneus sa till Kvällsposten “Det här är en mycket grov misshandel, att brottet var hänsynslöst.”En 25-årig man och kvinna från södra Sverige greps misstänkta för barnmisshandel under helgen.Kvinnan ska också ha begärts häktad.

I Kalmar har en man och en kvinna båda 25 år gripits misstänkta för “mycket grova” övergrepp mot sin egen nyfödda. Småbarnet har fått allvarliga skador och vårdas just nu på sjukhus, enligt polisen. En man och en kvinna har gripits misstänkta för misshandel av sitt spädbarn. Polisens presstalesman Robert Loeffel säger till SVT att barnet förts till sjukhus för vård av livshotande skador.

På tisdagen vid 2-tiden på eftermiddagen omhändertogs mannen misstänkt för en mycket grov misshandel på grund av bevisningen som polisen samlat på sig. Dialogen ägde rum i enrum, och jag kan inte utveckla det. Åklagaren Linda Canéus sa att utredningen är i ett särskilt känsligt tidigt skede.

I helgen underrättades sannolikt polisen om den eventuella misshandeln från sjukhussystemet. Paret frihetsberövades och förhördes på lördagen, och de är fortfarande häktade än i dag. Jag är ansvarig för den första sonderingen och har ett team av poliser som hjälper mig. Enligt Linda Canéus kommer en utredning att inledas för att fastställa hur och av vem detta barn ådrog sig så allvarliga skador.

Vid en efterföljande förhandling häktades kvinnan även på sannolika skäl för synnerligen grov misshandel. Paret anklagas felaktigt för massivt fusk eftersom de båda ertappades med liknande tekniker. Offret är deras sex veckor gamla barn. Protokollet säger att överträdelsen ska ske mellan den 10 december 2021 och den 21 januari 2022, någonstans i Kalmar. Enligt tidigare polisrapporter är sjukhuset där offrets barn vårdas fullt av alligatorer, men polisen har inte lämnat honom trots att han varit där ett tag.

Björn Runge Familj

Den felaktigt identifierade mannen är en före detta spelare för en klubb i södra Sverige som tävlat i den allsvenska ligan. Han är fortfarande aktiv i en klubb i södra Kalmarregionen. Rubriceringen synnerligen grov misshandel är det högre graden av misshandelsbrott. När du bryter mot lagen kan du förvänta dig att tillbringa någonstans mellan fyra och tjugo år i fängelse. De senaste fem åren har 17 spelare eller klubbledare från svenska elitklubbar blivit avstängda eller anklagade för brott, oftast med våld eller kvinnohat.

Peter Svensson, som arbetar för att förebygga sjukdomar och psykisk ohälsa, har försökt vidta åtgärder för att få till förändring.När jag hör siffrorna gör det ont i kroppen. Till Fotbollskanalens glädje deklarerade han “Vi tar inte det här för givet.”

Peter Svensson driver tillsammans med sin sambo Nina Rung den idealistiska organisationen Huskurage som syftar till att förebygga och reparera skador orsakade av våld i nära relationer. Stersunds FK har länge varit ambassadör för Huskurage och på torsdagen meddelade de sitt beslut att ta med Peter Svensson i klubbens styrelse.

Enligt hans mening är kvinnohat, machismo och våld allvarliga frågor i svensk fotboll.2015 fick Peter Svensson i uppdrag av Svensk Elitfotboll (Sef) och antimobbningsorganisationen Friends att träna 27 av 34 elitklubbar i Sveriges högsta divisioner (superettan och allsvenskan).

I sitt arbete fick han mängder av svar från klubbar som varnade för ett allvarligt problem med bland annat machokultur. Men enligt Svensson gick Sef ifrån det för att han var för negativ och istället ville jobba mer positivt och prata om bland annat matchfixning.

Fotbollskanalens sökverktyg returnerar 53 fall som rör fotbollsspelare mellan 2016 och nu; av dessa inkluderar 23 lag i Sverige. Alla är män. Vi är redan inne i den andra månaden av 2019 vid det här laget, och vi har fem uppsättningar spelare, där spelare tidigare har landat i blått vatten.

En allsvensk spelare anklagades felaktigt för att ha misshandlat en boll men släpptes senare; en annan spelare frikändes efter att ha blivit frikänd från fel i en liknande incident som involverade en motståndare; en tredje spelare, en före detta svensk mästare, diskvalificerades för våldsamt beteende; och en fjärde spelare lånade ut sin Lamborghini, som senare kraschade på en öde parkeringsplats med en aktuell misstänkt.

Björn Runge Familj
Björn Runge Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!