Brad Pitt Död

Sprid kärleken
Brad Pitt Död
Brad Pitt Död

Brad Pitt Död – Medier har upprepade gånger spekulerat i att Angelina Jolie och Brad Pitt har äktenskapsproblem och borde separera, men i julinumret av den amerikanska tidningen Parade förklaras superstjärnan Jolie död. På frågan om barnen är anledningen till att de förblir tillsammans svarar hon muntligt.

Människor behöver verkligen njuta av varandras sällskap och hitta något intressant och vackert i sin interaktion med varandra. Och det har vi också. Brad och jag älskar att vara tillsammans och är aldrig från varandra längre än tri dagar I streck.

Vi är en väldigt sammanhållen grupp. Maddox, Pax och Zahara är parets adoptivbarn och Shiloh, Knox och Vivienne är deras biologiska barn. Under dagarna fram till ett framträdande av Angelina Jolie i en film kommer Brad ofta att lämna barnen i skolan innan han besöker skådespelerskan på hennes arbetsplats.

När Svensk Damtidning träffar Soraya Lavasani och Martin Järborg, programledare för Nyhetsmorgon, är de i en tv-studio i Stockholms stadsdel Frihamnen och sommaren är snart över. En sommar flyttade Soraya in i sitt nya hem med sin man, Ralph, och deras barn, Bianca och Winston.

Jag har verkligen bara njutit. Jag har inte gjort något i sommar förutom att åka på semester med min familj; annars har vi ägnat vår tid åt att slappa runt huset och ha det bra. Det är ännu bättre än vi hade hoppats – vi känner nu att vi har hittat vårt hem på jorden, säger hon.

Parhästen Martin Järborg har gjort en poäng med att umgås med sin familj på deras Västkusten gård. Och det var så det slutade med att jag köpte en hund, så det är okej där. Det är en cavapoo; vi kallar henne Majken. Vi är inte de första svenskar som går och shoppar cavapoo, men det har legat länge och nu när jag äntligen har gjort det, säger han med ett leende, kan vi lika gärna fira eftersom det är klart att det är dags.

Samtidigt som hon bekräftar Martins val av Majken som “jättegullig” tillägger Soraya:Även om det glittrar i mina ögon när jag pratar om mitt hem, gnistrar det i Martins ögon när han pratar om sin hund.Soraya Lavasani och Martin Järborg tillbringar mycket tid tillsammans på jobbet (Nyhetsmorgon) och är uppenbarligen nära varandra. Under den kommande semesterperioden kommer det att finnas ännu fler möjligheter att göra det, eftersom Nyhetsmorgon kommer att förlängas med två timmar för att fylla sovrummet när Malou kommer tillbaka från sin två timmar långa frånvaro.

Nyhetsmorgons programledare kommer dock inte att hänga så mycket efter jobbet eller på fester. För lite, det borde vi kunna ha mer av. Men vi är båda väldigt hemtrevliga och vi njuter av inget annat än att laga mat till våra familjer och tillbringa tid i deras sällskap.

“Ja, det är mycket nu med hundapokalypsen”, säger Martin Järborg. Zlatan Ibrahimovic, en berömd fotbollsspelare, bestämde sig för att stanna i Milan en säsong till. Hans söner har blivit antagna till universitet i Milano, därför måste hela familjen snart lämna säkerheten på stermalm.

Zlatan är en entreprenör inom fotbollsbranschen när hans speldagar är över. Förra året svepte digitala konstverk som kallas “kryptoart” över internet som en tornado. Icke-fungibla tokens, eller NFT för kort, är en typ av digitalt tillgångsbevis där ägandet är låst i en blockchain-reskontra för att förhindra obehörig duplicering av ett digitalt konstverk.

Brad Pitt Död

Den första delen av Zlatan Ibrahimovics NFT-serie, som spelaren har titulerat “The Laws of Adrenaline: An NFT Collection”, släpptes i slutet av mars.Allt verkade fräscht och öppet.Efter det släppte Zlatan en serie verk av italienska konstnärer som skapade digitala verk baserat på hans senaste självbiografi, “Adrenalina: My Well-Known Tales”.

Men det verkar som om marknaden har mätts nu.På måndagen rapporterade Wall Street Journal att antalet sålda fastigheter hade sjunkit från rekordnivån i september förra året, då över 225 000 fastigheter såldes under en enda vecka, till bara 19 000 veckan innan.

Den fjärde och sista delen av “The Laws of Adrenaline: An NFT Collection” kommer att släppas i juni.I år ska jag och Jenny Strömstedt göra valvaken och det lovar att bli en fruktig stund. Det låter lite formellt, men enligt mig är det ett jobb för de högre upp.

Och jag får göra det med Jenny, som leder kanalens mest populära och lukrativa betygsprogram. Även om de senaste åren har visat att det ännu inte är klart när svenska folket har sagt sitt så ska det ändå bli kul att delta i omröstningen på egen hand. Tilde har informerat mig om uppdraget, och jag kunde inte vara gladare eller mer lättad.

Brad Pitt, vars riktiga namn är William Bradley Pitt, föddes den 18 december 1963 i Shawnee, Oklahoma. Brad Pitt har vunnit två Oscarspriser, blivit nominerad till äran fem gånger till och vunnit två Golden Globes. Han har utropats som “en av världens vackraste killar” av pressen.

Under de tidiga stadierna av sin skådespelarkarriär gjorde Brad Pitt ett antal gästspel på tv, inklusive en del i CBS dagsdrama Dallas 1987. Senare i livet blev han känd för sin roll som liftande cowboy i filmen Thelma & Louise, där han förförde Geena Davis karaktär (1991). Where the River Flows (1992) och A Vampire’s Confession (1993) var hans första filmframträdanden (1994).

Han spelade tillsammans med Anthony Hopkins samma år i dramat Höstlegender, för vilket han fick en Golden Globe-nominering. Filmerna Seven och 12 Monkeys från 1995 hade båda Pitt i ledande roller, som båda fick positiva recensioner.

Som ett resultat av sitt arbete i den senare belönades han med en Golden Globe för bästa manliga biroll och en Oscarsnominering. 2014 delade Brad Pitt en Oscar för bästa film med teamet bakom filmen 12 Years a Slave. För sin roll som Cliff Booth i Once Upon a Time in Hollywood, regisserad av Quentin Tarantino, belönades Pitt med skådespelarens första Oscar 2020.

Brad Pitt Död
Brad Pitt Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!