Calle Falk Död

Sprid kärleken
Calle Falk Död
Calle Falk Död

Calle Falk Död – Stockholmsborna Carl-Petter “Calle” Falk har avlidit vid 50 års ålder. Människor han älskade och stod nära i livet kommer att sakna honom. Christer Falk, vår älskade bortgångne far och en mästerstylist som 1967 var med och grundade den lokala dagstidningen stermalmsnytt och är känd för sin humoristiska och bitska prosa, sa en gång sardoniskt att om alla firas i runor är så fantastiska, varför berättade vi inte det dem när de fortfarande levde?

Du har helt rätt i att säga det. Älska medan du kan och älska alltid. Ofta. Alltid. Det är dags att uttala orden. Precis innan personen går bort. Daniel, en av Calles miljoner vänner och en av hans äldsta, sa det bäst: “Alla älskade Calle.” Det var faktiskt så. Calle var Stureplansbor som växte upp på stermalm och gick på stra real. Men inte på ett arrogant, nouveau-riche sätt; snarare med en diskret elegans och enkel charm.

Han klättrade genom fönster i både herrgårdar och fäbodar och blandade sig med eliten och de hemlösa lika lätt. Calle var karismatisk, rolig, påläst, sällskaplig och aldrig långt ifrån ett smittande skratt; ingen kunde skratta som Calle, som kastade fram huvudet och lät sitt långa hår falla graciöst över knäna. Med en av mina vänners ord: “Han var noggrann och, om man får säga det om en man, snygg.

” Den bortgångne Calle var mer än bara en bror för mig. Och jag kunde räkna med honom som min närmaste följeslagare. I sina sista dagar av “detta jordiska liv”, som han uttryckte det, kämpade han. Calle var förkrossad över förlusten av sin flickvän. Vårt medicinska system är utmärkt. Det finns dock anledning att tro att behandlingen av mental hälsa så småningom kommer att gå framåt.

Många är ledsna över Calles bortgång. Helene och Madeleines familj, tillsammans med deras barn, barnbarn, övriga familjemedlemmar och bekanta. Ni båda, inklusive Nangijala. Den svenska låtskrivaren, skivproducenten och musikern Carl Anthony Falk-Gramer (född Falk den 17 augusti 1980) har samarbetat med artister som Demi Lovato, One Direction, 5 Seconds of Summer, Nicki Minaj, Ellie Goulding, Madonna, Avicii, Ariana Grande, Charlie Puth, Jason Derulo, Westlife, Hilary Duff, Iggy Azalea och Liam Payne.

Falk var elev vid Adolf Fredriks Musikskola i Stockholm. 2002 gick han med i “The Location”, ett nytt produktions- och förlagsbolag skapat av tidigare Cheiron-medlemmar Kristian Lundin, Andreas Carlsson och Jake Schulz, som hyrde de tidigare Cheiron Studios. När Falk flyttade till Los Angeles i april 2010 för att arbeta med Rami Yacoub och Steve Angello hade han varit borta från “The Location” sedan 2007.

Calle Falk Död

(Swedish House Mafia). Carl och Rami återvände till Sverige och etablerade sin egen produktionsstudio och företag som heter Kinglet Studios. (Citat krävs) One Directions “What Makes You Beautiful”, “One Thing”, “Live While We’re Young” och “Kiss You”, samt Nicki Minajs “Starships” och “Pound the Alarm”, är bara några av de singlar som han har skrivit och co-producerat sedan 2010.

(Citat krävs) Baserat på Storbritanniens 100 mest sålda singlar 2012 rankades Carl som nummer 4 på Music Weeks topp 100 låtskrivares lista 2012. [Citat behövs] Samma år som “Starships” debuterade i Topp tio, det slog rekordet som innehas av The Black Eyed Peas med “I Gotta Feeling” genom att vara 21 veckor i rad på topplistan.

Det har sålts 7,2 miljoner digitala nedladdningar i februari 2013. Hans låtar “Starships” och “What Makes You Beautiful” vann ASCAPs årliga utmärkelser för årets mest framförda musik. Falk samarbetade med Demi Lovato på albumet “Demi” (2013), och skrev låtarna “Shouldn’t Come Back” och “Really Don’t Care”. Både Jason Derulos “Rest of Our Life” och Tiestos “Red Lights” använder hans produktionsarbete.

2015 års lista över artister för vilka Falk skrivit låtar inkluderar Avicii (“Broken Arrows” och “Sunset Jesus”), The Vamps (“Rest Your Love”), Carly Rae Jepsen (“Your Type”), Ellie Goulding (“Lost & Found”), och Madonna (“Devil Pray”). Han “har alltid gitarr på mina låtar, nästan som en signatur”, säger han om sin förkärlek för instrumentet.

Carl började lära sig spela bas, piano, fiol och trummor när han var mycket ung och blev snabbt skicklig på dem alla. Stim Platinum Guitar Award tilldelades Falk 2013. Malin Gramer, 40, programledaren planerar att ge sig själv gåvan av Carl Falks kärlek. I ett Instagram-inlägg med titeln “Min blivande kille” diskuterar TV3-personligheten hennes förhållande.

I augusti 2015 erkände TV3-personligheten och “Paradise Hotel” programledaren Malin Gramer offentligt sitt förhållande till musikern Carl Falk. Lämna ett hjärtligt meddelande på Instagram. “Idag börjar året som har fyllts av denna fantastiska man, min största källa till tillgivenhet i livet! Det finns inget jag inte älskar med dig, bäjb”, skrev Gramer då.

Efter det pratade hon om pojkvännen flera gånger på Instagram och sin blogg. Han berättade bland annat för henne om hur han fick henne att känna sig lycklig på bröllopsdagen för två år sedan. Nu tar de nästa steg i sin kärlekshistoria och gifter sig. Texten lyder “Min blivande man” och åtföljs av emojis som representerar ett hjärta och en ring. Ja, jag sa det på Twitter (hashtag: ocks).

Många tusen “gilla” har markerats på bilden, och hundratals kommentarer har lämnats, bland annat namnen på många kända personer. Tack så mycket, Tobbe Trollkarl. Assa heja heja Calle! Helt förälskad i honom. ja! Det var där hon lade det. “Så där ja! Tack så mycket! Friery öppnar bara några dagar efter att Malin Gramer firar sin fyrtioårsdag.

Calle Falk Död
Calle Falk Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!