Camilla Kvartoft Vikt

Sprid kärleken
Camilla Kvartoft Vikt
Camilla Kvartoft Vikt

Camilla Kvartoft Vikt – Faktum: många tittare ignorerade det faktum att Camilla bar en helt ny kostym under hela showen, snarare än bara för landningsbanan. Under en Expressen hävdar hon att hon undvikit godis sedan 2019 och fokuserat på sin kondition, vilket hon menar har intervjuat i en viktnedgång på 10 kilo. Det är allmänt erkänt att Camilla Kvartofts insats I tv-serien Agenda, som en viktig programledare , var enastående.

På sin SVT-profil får hon kommentarer om sitt nya utseende och information om de förändringar hon gjort i sin livsstil som fick henne att gå ner i vikt. Sedan dess, under pandemin, har det blivit betydligt mer utmanande – inte bara för att människor är mer bekymrade över sin hälsa, utan också för att de vill bli friskare överlag.

Camilla Kvartoft är en kritisk journalist som uppmärksammats för sitt arbete med tidningen Agenda, där hon avslöjade den misskrediterade svenske politikern Anders Tegnell i en hyllad intervju med kollegan Nike Nylander. med Agendas systerpublikation, Agenda.Factum, uteblev många tittare att hon bar en helt ny klänning under hela föreställningen, snarare än bara för den första presentationen.

I en intervju med Expressen berättade hon att hon slutat be till Gud sedan början av året och istället fokuserat på sin fysiska kondition, som hon tror ledde till en viktminskning på tio kilo.Förutom att vara en outtröttlig motionär har jag också alltid haft en svag punkt för onda handlingar.

För ungefär ett och ett halvt år sedan tog jag och min vän beslutet att städa ur kaféet och bli av med all överbliven kaffesump, krossat glas och kasserade chips och godis. Din arbetsbelastning har ökat dramatiskt under pandemin på grund av den ökade efterfrågan på dina tjänster och för att du har haft mer tid att träna på grund av den ökade arbetsbelastningen.

Det är en bra känsla, säger programmets producent, men Camilla Kvartoft behöver lite extra ansträngning från sin sida för att hänga med sina hysteriskt intresserade styvdöttrar.Efter det styrketränar jag lite och går en cykeltur (jag har dragit ner på socker och vitt bröd samtidigt som jag har ökat intaget av fisk och grönsaker).

Jag försöker också springa minst två gånger i veckan. Det har också fungerat som en motiverande faktor för mig att hålla i takt med mina entusiastiskt ryttare barn och mig själv. Detta har fått henne att berätta i Expressen att hon har arbetat hårt för att stärka sina kärnmuskler, sina snedställningar och sina magmuskler.

I sin snart 30-åriga äktenskap skriver Camilla och hennes man Anders en av nycklarna till sin framtid tillsammans: de ger varandra gott om utrymme och tid att koppla av, samtidigt som de finns där för att stötta varandra genom de tuffa tiderna.

Utan tvekan är familj och barn involverade i vårt gemensamma företag, men jag tror att vi har gett varandra friheten att utöva sina individuella passioner och intressen såväl som våra gemensamma.Dessutom är det imponerande hur saker flyttas och sätts ihop.

Hans hjälp har varit ovärderlig för mig under svåra tider på jobbet och när han har engagerat sig i saker för sig själv har jag hoppat in för att hjälpa honom även här hemma. Båda har hittat ett sätt att förverkliga sina mål, och hemmabasen har visat sig vara en produktiv och säker plats att göra affärer för dem båda.

Camilla Kvartoft Vikt

Det har gått lång tid sedan Camilla Kvartoft gjorde stora förändringar i sitt sätt att leva och hittills har omställningen varit mindre utmanande än jag hade räknat med. Hon förklarar för Aftonbladet att om du slutar äta socker ett tag kommer du att märka ett minskat sug efter det söta. Camilla Kvartoft har arbetat som journalist de senaste två åren vid sidan av rollen som programledare för SVT:s sociala nyhetstidning, Agenda.

Hon är både en generös givare och en kär mamma till sina två små barn. Tv-programmet “Agenda Special: Corona hearing” sändes som en del av diskussionen om Sveriges strategi och under programmets gång sattes statsepidemiolog Anders Tegnell, statsminister Stefan Löfven och socialminister Lena Hallengren alla under hård press. . som svar på en utmaning och en fråga.

Författaren säger: “Vi bestämde oss för att titta på hela Sveriges strategi och se vad som stack ut för oss mest.” Vi tittade sedan på den policy vi beslutat att anta och de vi beslutat oss emot. Det finns ett stort intresse för den här frågan i Sverige och vi fick bra respons när vi påpekade att rutinen Kvartofts vägran att erkänna nervositet gör det lättare att reta fram en okaraktäristiskt spänd prestation från honom.

När det gäller att få ett bra jobb gjort känner jag pressen just nu. Med tanke på det stora antalet människor som har dött och andra som har förlorat sina hem och är rädda för sin säkerhet till följd av pandemin, är det inte förvånande att människor känner sig rädda och oroliga.

Men att hitta ett svar på denna fråga beror på frågan som ställs. Jag håller med de som kritiserar mig och tror att jag kan ha missat en följdfråga eller två. Efter det kommer jag att kunna gå en promenad och uttrycka mitt missnöje med det aktuella scenariot. Beakta tittarnas och anställdas reaktioner; du kommer att vinna mycket på deras observationer och svar. Det är otroligt uppmuntrande att höra goda nyheter, förutom att det är underhållande.

Camilla Kvartoft Vikt
Camilla Kvartoft Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!