Camilla Läckberg Förmögenhet

Sprid kärleken
Camilla Läckberg Förmögenhet
Camilla Läckberg Förmögenhet

Camilla Läckberg Förmögenhet – Camilla Läckberg omsätter över 60 miljoner kronor årligen. Den regerande detektivdrottningen uttrycker nu sin tillfredsställelse med sina prestationer. När hon födde och fostrade fyra barn, säger hon på Instagram, “Stolt över att jag har gjort det här som kvinna, från en bakgrund utan pengar och kopplingar i bagaget.”

Camilla Läckberg, 46, har haft gott om anledning att fira den senaste tiden, då hennes byrå Camlac AB satte nya milstolpar med en omsättning på drygt 60 miljoner kronor 2017.Den bästsäljande romanförfattaren avslöjade nyligen sina känslor av prestation i ett Instagram-inlägg.

Bry dig inte om att läsa längre om du inte är redo att känna”, säger hon för att öppna inlägget. Efter detta säger Camilla Läckberg att hon känner sig stolt, inte för pengarna i sig utan för vad de representerar.

De är kulmen på otaliga timmar av ansträngning, engagemang och fantasi. Det är en källa till stor tillfredsställelse för mig att företaget jag grundade och nu leder har genererat 60 000 000 USD i intäkter i år. Det är ett företag som jag grundade och det är en framgång jag skapat.

Ett företag som jag startade efter att ha bestämt mig för att avstå från en lovande ekonomikarriär till förmån för det okända. Dessutom är jag villig att gå utan mat och vatten om det betyder att jag kan ägna mer tid åt mitt arbete, eftersom jag aldrig har låtit ekonomiska problem stå i vägen för min strävan efter min passion.

Det gick dock inte så. Jag var dock inte medveten om detta då.” Hon fortsätter med att säga att företaget, och i förlängningen, hennes försäljning och resultat, alla bygger på hennes egen fantasi.Fantasier jag kom på det i mitt huvud och sedan gav det till dig. Jag är så jäkla (förlåt språket) stolt över att jag gjorde det som kvinna, kom från ingenstans, utan pengar eller kopplingar, allt medan jag födde barn till och uppfostra fyra barn.

Enligt en färsk Expressen-berättelse som analyserade hennes ekonomiska situation står Camilla Läckberg i en egen liga bland Sveriges mest sålda författare, med endast framlidna Stieg Larsson och Henning Mankell som kan konkurrera.

Camilla Läckberg Förmögenhet

“Jag är mycket stolt över det. Och jag kommer inte ens försöka dölja mitt förakt för ursäkter. Om så är fallet får jag bara försöka vara lite “osvensk.” Men. Istället Jag håller tummarna för att det här visar fler kvinnor att de framgångsrikt kan jonglera med både sina yrkesliv och privatliv “Camilla Läckberg har nått slutet på sitt blogginlägg.

Inte långt efter att Camilla Läckberg la upp den vägde flera kända personer in.Herregud vad grymt! Ta en bra, lång hållning. Konstnären Charlotte Perrelli utbrister, “BAM!” och tillägger, “Så sluta vara den LEGEND du är!!! säger författaren Denise Rudberg.

Konstnären Tess Merkel skrev: “Yesss!!! Så bra, säger Camilla Läckbergs man Simon Sköld, samtidigt som han tillägger, “Så grym.” Sådana som Laila Bagge, Keyyo och Roy Fares har också slagit in för att lovsjunga honom. Hårt arbete lönar sig – så småningom har förskottspengarna Camilla Läckberg fått för sin boktrilogi “Box” nu avslöjats.

I podcasten “Deckarförfattarna – frn debut till succé” utbrister deckardrottningen “Det är klart att jag är stolt.”Den svindlande summan på 4 458 900 kronor droppade in på Camillas bankkonto 2019, men hur häpnadsväckande det än kan låta så hade hon året innan tjänat hela 6 448 100 kronor.

Men även med inkomsten minskad med över två miljoner kronor är nog Camilla onödig och tjänar nu drygt 372 000 kronor varje månad.Även Camillas egen verksamhet, som går under namnet “Camlac AB”, framstår som en rak framgång.

Bolaget hade nämligen en anmärkningsvärd omsättning på 32 298 000 kronor 2019, medan vinsten landade på 6 752 000 kronor. Camilla Läckberg är deckarförfattare. Under de senaste fem åren har Camilla Läckbergs författarskap tjänat henne drygt 170 miljoner kronor. Eftersom Stieg Larsson och Henning Mankell båda har gått bort gör detta henne till Sveriges mest framgångsrika nu levande romanförfattare.

Leif GW Persson och Fredrik Backman, som båda bara ligger efter henne resultatmässigt, är i nuläget de enda som kan mäta sig med henne. Camlacs intäkter höll sig stabila på 31,5 miljoner kronor jämfört med 51,3 miljoner kronor för verksamhetsåret 2018, en skillnad på 20 miljoner kronor. Detta är dock mer än de flesta författare någonsin kan hoppas på att tjäna.

Nyligen släpptes också uppföljaren till förra årets “En bur av guld”, med titeln “Vingar av silver”, som hon just nu är uppdaterad om. Ljudboksbranschen har också sett en ökad försäljning tack vare coronakrisen, vilket kommer att återspeglas i de kommande rapporterna från detektivdrottningen.

Kriminalförfattare. Fjällbacka, Sverige den 30 augusti 1974. Uppskattningsvis 150 miljoner kronor är Camilla Läckbergs förmögenhet. På grund av sin tidiga exponering för kriminallitteratur från sin fars samling, anser Läckberg sig nu vara en expert på området. Ända sedan dess har hon varit väldigt intresserad av ämnet.

Den “djupgående karaktäriseringen” och uppmärksamheten på detaljer i Läckbergs böcker har fått särskilt uppskattning. Hon, även känd som Agatha Christie, började skriva efter att ha fått en julklapp av sin man och sina föräldrar för att gå en kurs i kreativt skrivande.

Camilla Läckberg Förmögenhet
Camilla Läckberg Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!