Carin Strömberg Pojkvän

Sprid kärleken
Carin Strömberg Pojkvän
Carin Strömberg Pojkvän

Carin Strömberg Pojkvän – Skuru attackerades av en svärm av stjärnor efter säsongens SM-final. Carin Strömberg har tagit över som kapten. En hjärtlig – Jättekul! Jag har alltid gillat att ta ansvar för resultatet av en situation. När Handbolls-EM-turneringen börjar på torsdag kommer det inte finnas några åskådare på läktaren. Handbollens huvudsponsor Svenska Spel har dock redan tagit din familj, vänner och fans i form av publikdockor.

Istället för att tro att det bara blir tommy läktare tror jag att alla håller med om att det är fantastiskt att se sina vänner och familjemedlemmar här, säger kapten Carin Strömberg.Danmarks Handboll EM kommer att vara olik alla andra. På grund av bristen på publik kommer den sedvanliga stämningen som uppstår under mästarklasser – när fansen gör sitt bästa för att föra sitt lags banderoll i förgrunden – inte att inträffa.

Dessutom lever de svenska landslagsspelarna i en mästarbubbla där de inte har sett någon utanför laget på en vecka, och där de tillbringar nästan all sin tid på hotellrum när de inte är på träning eller ett spel.

Handbollens huvudsponsor, Svenska Spel, har sett till att spelarna har sällskap med vänner och familj i form av offentliga personer för att ge dem det stöd som behövs.Carin Stromberg blev häpen när hon “träffade” sin mångårige vän och fästmö, Madeleine stlund.

Att se henne där som en pappig figur var konstigt, men samtidigt gulligt. Vi spelade tillsammans i Skuru hela vägen genom A-serien, och det fortsätter vi med nu i Viborg. Nu när vi kommer att kunna dela ett hem i Danmark utbrister Carin: “Det ska bli så kul!”

Istället för att bara vara en bra tid tror jag att alla skulle hålla med om att det är fantastiskt att se sina vänner och familj här. Men om vi bara hade vetat att de faktiskt skulle vara här, skulle vi ha gjort vad som helst för att ha dem!

Som Carin Strömberg ser det är stöd från familj och vänner avgörande. Mer så i år än kanske någonsin tidigare.Det betyder mycket, särskilt med tanke på att vi snart kommer att tillbringa hela Masters Week i vår bubbla. Möjligheten att hålla kontakten med nära och kära på moderna sätt som sms och videosamtal gör livet så mycket sötare, vilket gör att du kan känna dig mer kopplad till omvärlden samtidigt som du lämnar resten bakom dig.

Carin Strömberg Pojkvän

I Danmark behöver du inte leta långt för att se folk du känner på planen eller på läktaren. Svenska Spel har även låtit fansen göra offentliga uttalanden om sitt stöd för programmet, som snart kommer från både soffan och tv:n.

Det är en mycket ovanlig omständighet där allmänheten inte bjuds in och spelarna är inlåsta i en bubbla under en längre tid. För oss som ligans stora sponsorer var det avgörande att visa att vi har en stor fanskara som stöttar lagets insatser och ser fram emot dess framtida framgångar.

Det kändes rätt att göra det med hjälp av offentliga handlingar. Vi har också uppmuntrat supportrar att skicka lyckönskningar till spelarna att läsa inför varje match. Stina Packalén, sponsringschef på Svenska Spel, uttryckte det så här: “Vi hoppas att de verkligen känner stödet från oss här hemma.”

Det största stödet kommer från nära och kära, och vi kunde inte vara lyckligare över att ha tagit med dem till Danmark. Nu kan spelarna alltid hålla kontakten med dem som står dem närmast. Skurus handbollsdamer vann sin första SM-final sedan 2005 i maj. Många spelare bestämde sig dock för att lämna klubben när deras sista match slutade med en 20-38-förlust mot Sävehof.

Svenska landslagsspelaren Johanna Westberg kom till den danska klubben Randers, medan hennes syster Emelie Westberg kom till Lugi-landslaget. Dessutom har Vendela Hampl och Malin Norén slutat, Emma Henryson har gjort en omvälvning och Emma Jonsson har bosatt sig på Lidingö.

Varje gång en spelare dör är det ett skrämmande ögonblick. Men vi har gjort några bra justeringar, och många spelare som inte fick lika mycket speltid förra säsongen är redo att kliva upp och axla ansvar. Enligt Carin Strömberg, “Jag tycker verkligen att vi har en bra start, vi tar oss åtminstone semifinal i sista matchen.”

De som gjort resan är bland annat Nacka HK:s Hanna Hellström, GT Söders Sanna Stolperud, Lindesbergs Nathalie Fernandes Nilsson, och Tyresös Julia Parling.Jag har alltid gillat att vara ansvarig, och nu får jag utöva den auktoriteten utanför alla förutbestämda ramar. Allt från att bestämma vilka uniformer som ska bäras till spel till att diskutera spelarnas åsikter med administrationen står på spel. Patrik Svarvén, tränaren, är nöjd med resultatet.

Carin pekar ut vägen. Hon kommer till gymmet klockan åtta på morgonen, oavsett om det regnar, snöar, eller flera minusgrader, och hon tar täten när vi ska ut och springa.Mitt slutmål är att slå mig ner på landet. Även om jag har tyckt om att spela mindre fotbollsmatcher sedan jag lämnade ungdomsligan, har det varit skönt att få en paus från sporten helt och hållet.

Jag fick inte lika mycket tid att återhämta mig eftersom det var turneringar varje sommar. De senaste två somrarna har hon lärt unga handbollsspelare (i åldern 9 till 14) vad hon har lärt sig. Förra sommaren var 170 pojkar och flickor anmälda på C8 Camp hon sköter med Skuru; lägret är 230 år gammalt. Det blev en stor framgång.

Att vara tränare och arbeta med barn och tonåringar är en drömkarriär för mig. Med tanke på att det ofta inte finns någon som hjälper spelare med tekniska problem är det alltid uppskattat när de får feedback.

Carin Strömberg Pojkvän
Carin Strömberg Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!