Carl Falk Föräldrar

Sprid kärleken
Carl Falk Föräldrar
Carl Falk Föräldrar

Carl Falk Föräldrar – Programledaren Malin Gramer, 38, och hennes pojkvän Carl, 36, är nyblivna föräldrar. Programmeraren sa: “Jag har väntat på att barnen ska läsa min blogg sedan oktober förra året.”På grund av att jag känt mig “skit”, “suttit” och “kräkt” under de senaste nio och en halv veckorna har jag varit frånvarande från den här bloggen och alla andra former av sociala medier de senaste tre månaderna.

En period på nio och en halv vecka av… har varit något jag har kämpat mot. Enkelt uttryckt så är hon gravid”, skriver Malin Gramer. Seriens exekutivproducent är mest känd för sin roll i “Paradise Hotel”, och hon har tidigare nämnt att hennes graviditet var svår.

Naturligtvis är vi glada, men att ta sig hit har varit en stor utmaning. Sedan sommaren har jag varit sängliggande och inte kunnat ta hand om mig själv eller min familj. Väntan har blivit så fruktlöst lång att hon var tvungen att checka in sig på sjukhuset på grund av ett ovanligt fall av uttork.

Det har gått en vecka sedan hon meddelade födelsen av sitt barn i ett Instagram-inlägg. Meddelandet innehöll ett foto på den nyfödda.Allt har fungerat underbart, skrev hon efteråt.Och det finns allmän glädje i hushållet just nu.

Nyligen lade hon upp en bild på sin Instagram på sig själv, sina barn och sin pojkvän Carl Falk. Här kan du läsa om Gramers triumferande återgång till lycka under hela graviditeten, trots att hon upplevde några utmanande ögonblick på vägen.

Jag kan inte sluta stirra på honom eller sluta tänka på honom. “. Jag kom vagt ihåg hur det gick, men minnet strömmade tillbaka: “Instagram är där hon lägger upp sina skrifter.”Falk föddes i Sveriges huvudstad och växte upp med att lyssna på sådana som U2, Bon Jovi, Europe, Guns N’ Roses och Alice Cooper. Falk började spela fiol när han var fem år och har inte slutat sedan dess. Senare utbildade han sig för att spela en mängd olika instrument, från trumpet till gitarr till piano till bas.

Efter avslutad gymnasieskola gick han in på musikprogrammet på Stockholms Adolf Fredriks Musikhögskola. Efter det, 2002, gick han med i The Location, ett nytt produktions- och skitföretag grundat av tidigare Cheiron Studio-anställda Max Martin, Kristian Lundin, Andreas Carlsson och Jake Schulz.

Som producent gjorde han sitt första framträdande på 2004 års album The Location. Hans första projekt var albumet Speak, som frontades av den amerikanska skådespelerskan/sångerskan Lindsay Lohan. Både den och låten han skrev med titeln “Disconnected” släpptes samma år, 2004.

Nästa år samarbetade han med den australiensiska sångsensationen Dannii Minogue på hennes största hitalbum med titeln The Hits & Beyond. Hon omarbetade många av sina äldre låtar och gav dem nya arrangemang för detta album.

Medan han var där, arbetade han på den australiensiska skaterflickan Stephanie McIntoshs debutalbum och var involverad i produktionen av låten “Whatever Will Be” för Vanessa Hudgens debutalbum, V. De släppte båda sina album samtidigt.

2007 lämnade han The Location och öppnade sin egen inspelningsstudio under namnet Falk Studio. Sedan dess har den franska kanadensiska popsångerskan Marilou använt utrymmet för inspelningssessionerna av hennes egenproducerade andra studioalbum.

Rami Yacoub, en medlem i bandet The Location, lämnade gruppen 2008 och strax efter etablerade han och hans tidigare bandkamrater “Kinglet Studios”, där de fortsätter att arbeta tillsammans.

Tillsammans skrev de låten “Lose My Mind” för det brittisk-irländska pojkbandet The Wanted. Spåret dök ursprungligen upp på bandets självbetitlade debutstudioalbum och släpptes senare som en fristående singel. De krävde karttjänster i flera länder, inklusive Storbritannien.

Carl Falk Föräldrar

De flyttade ihop i april 2010 med den svenska DJ:n och producenten Steve Angello, som fortfarande var medlem i Swedish House Mafia vid den tiden. Under denna tid reste de till Los Angeles, där Yakoub hade ett hem, för en kort vistelse. Efter att ha kört “Kinglet Studios” där ett tag återvände de till sitt eget Sverige några månader senare. Up All Night, One Directions första studioalbum, släpptes 2011. Dessa möten ägde rum 2011.

Låtarna What Makes You Beautiful, One Thing och I nska skapades tillsammans av Falk och Yacoub, om än i olika skeden. De samarbetade på låten “Don’t Hold Your Breath”, som dök upp på Nicole Scherzingers debutstudioalbum, Killer Love.

Som trio hjälpte de även till att producera låten “Troublemaker”, som finns på Taio Cruz studioalbum TY.O och bidrar till bandets fortsatta framgångar på global skala. Dessutom inkluderad på albumet och skriven av Falk och Yacoub, “World in Our Hands” valdes ut som den officiella OS-låten av det tyska tv-nätverket ZDF 2012. Som ett resultat såldes cirka 500 000 exemplar exklusivt i Tyskland.

Carl Falk Föräldrar
Carl Falk Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!