Carl Stanley Längd

Sprid kärleken
Carl Stanley Längd
Carl Stanley Längd

Carl Stanley Längd – Carl Stanleys tredje soloshow, efter de två föregående, “Arligt Talat” (2017) och Född 1996, heter “Akta Huet” (2019). Nu är det dags att återbesöka de många svenska teatrar och konserter som han bara har missat. Forreställningen, som utspelar sig i stand-up-format men också handlar om bland annat hundar, inspiration och depression, kommer att förändras med tiden.

Carl berättar om vad som har hänt tidigare, hur det kändes och vad det saknades. Rolig och varm humor när den är som bäst.. Det är lätt att beskriva natten som “en rolig jävla kväll” för allt flyger och kan förändras.

Det förutspås av Akta Huet att förutsägelsen kommer att gå i uppfyllelse. “Akta Huvudet”, å andra sidan, översätts till “Attack Huvudet” på svenska. Först tyckte jag att det var ett jättebra namn som passar bra med föreställningens premiss.

Det är jättekul att hjärnan stavning äntligen tas i bruk, säger Carl Stanley som har använt den i många år. Från vilket annat hands-bolag som helst, och från alla andra verksamheter där en person organiserar och säljer biljetter utöver det annonserade priset.

De tar ut ytterligare avgifter, och det finns ingen garanti för att biljetterna är återbetalningsbara.Biljettkungen.se, Onewayticket.se, och Viagogo.se är exempel på andrahandsbolag. Vi uppmuntrar alla att besöka artisten, arrangören eller spelets plats.

De officiella köpstånden finns på denna plats.Carl Stanley, född 1 december 1996, är en svensk ståuppkomiker och före detta troll från Helsingborg. Han driver också en YouTube-kanal med över 56 000 prenumeranter och 8 miljoner visningar (från 2021).

Sommaren 2016 gjorde han sina två första framträdanden i parlamentets humorprogram som representant för det republikanska partiet.Hsten 2017 fick honom på scen för första gången som komiker under artistnamnet “Righteous Trash”.

Han är också en del av Tombola Podcast, ett samarbete med komikern Marcus Berggren.Den 1 december 1996 föddes Carl Stanley i Helsingborg i Skne, Sverige. Han driver också en YouTube-kanal med 44 948 prenumeranter när detta skrivs.

Hösten 2017 var första gången han uppträdde som komiker under namnet “liknande talat.” Han gjorde sina två första framträdanden i Riksdagens humorprogram, där han representerar röttpartiet, under sommaren 2016. Webbserien Motorcykelkriget premiär, skapad av Carl Stanley och Marcus Berggren, vann priset i april 2018.

Carl Stanleys tredje soloföreställning, efter rligt Talat (2016) och Född (1996), Akta Huet” (2019). Nu är det dags att återbesöka de många svenska teatrar och konserter som han bara har missat.Detta är en stand-up-rutin som kan och kommer att förändras beroende på omständigheterna, men för tillfället handlar den om ämnen som hundar, inspiration, ilska, depression, klumpar och Carls pinsamaste ljud.

För att boka en grupp på fler än tio personer, ring Liseberg på 031–400–100.Hornen finns bara på parkettgolvet, inte på salongens långbaksbord. Kontakta Liseberg för mer information och bokning. Lisebergs Gästservice öppnar två timmar före start av Lisebergs och Rondos föreställning för att ta emot oanvända biljetter.

Lisebergsparken har öppnat Gästservice vid Huvudentrén en timme innan parken öppnar, och stänger samtidigt. Du hittar GestService öppettider här.Tips! Om nöjesparken i Liseberg är öppen per aktuellt anmälningsdatum, då gäller biljetten som inträde till staden.

Carl Stanley Längd

Carl Stanleys tredje soloshow, efter de två föregående, “Arligt Talat” (2017) och Född 1996, heter “Akta Huet” (2019). Nu är det dags att återbesöka de många svenska teatrar och konserter som han bara har missat.

Detta är en stand-up-rutin som kan och kommer att förändras beroende på omständigheterna, men för tillfället handlar den om ämnen som hundar, inspiration, ilska, depression, klumpar och Carls pinsamaste ljud. Carl berättar om vad som har hänt tidigare, hur det kändes och vad det saknades. Rolig och varm humor när den är som bäst.. Det är lätt att beskriva natten som “en rolig jävla kväll” för allt flyger och kan förändras.

Det förutspås av Akta Huet att förutsägelsen kommer att gå i uppfyllelse. Å andra sidan framgår det av boken att “Akta Huvudet” går snabbt mot slutet. Först tyckte jag att det var ett jättebra namn som passar bra med föreställningens premiss. Det är jättekul att hjärnan stavning äntligen tas i bruk, säger Carl Stanley som har använt den i många år.

John Gillberg är supporter.Hans tredje soloshow, “Akta Huet”, följer de utsålda hitsen “Arligt Talat” (2017) och “Foss” (1996). (2019).Nu är det dags att se så många svenska teatrar och konserthus som möjligt.

En stand-up show, den kanske förändras under resans gång, men vid det här laget handlar det om hundar, inspiration, bråk, depression, trasor och Carls mest förödmjukande ögonblick. När Carl reflekterar över händelserna under den mellanliggande perioden, beskriver han.

Carl Stanley Längd
Carl Stanley Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!