Carolina Gynnings Pojkvän

Sprid kärleken
Carolina Gynnings Pojkvän
Carolina Gynnings Pojkvän

Carolina Gynnings Pojkvän – Skarpa ord från Carolina Gynning till sin pojkvän: “Tills du nyktrar till.” Trots att de delar ett barn har Carolina Gynning och Viktor Philipson bestämt sig för att fostra sin familj isär. Separata boendearrangemang, varnar Gynning, kan belasta ett pars anknytning. Carolina Gynning, en mediepersonlighet och artist i sitt fyrtionde år, har just nu ett förhållande med Viktor Philipson, 36.

De fick Vilda, deras dotter, tillsammans förra året, men har sedan dess bestämt sig för att bo separat. Carolina Gynnings exman, Alexander Lydecker, är 40 år och paret delar två barn, Adele och Alicia. Carolina Gynning har öppnat upp om svårigheterna med separation från sin partner, trots att de två fortfarande är tillsammans och delar en dotter.

För att åstadkomma detta låter Viktor Philipson Carolina Gynning låsa dörren till villan. Carolina Gynning, som är programledare för programmet “Gynning och Berg” tillsammans med Carina Berg, 44, diskuterar i den senaste upplagan sitt perspektiv på livet som särbo. Hon bor i en vidsträckt villa på Ekerö, medan Viktor Philipson underhåller sin stadsbostad.

Trots att hon bor på olika platser insisterar hon på att de fortfarande spenderar tillräckligt med tid tillsammans. Men vid sällsynta tillfällen kommer hon att skicka sin partner packning till hans lägenhet. Jag tror att han skulle känna sig hemma här, tillägger Gynning, om han ville “ta en promenad på den vilda sidan”, som många hanar gör.

När Carolina Gynning säger att Viktor Philipson vill “ta en resa på den vilda sidan”, vad menar hon egentligen? Men Gynning släpper inte in partnern tillbaka i villan efter en utekväll på en trist klubb. Jag är den typen av tjej som säger till sin pojkvän “Då stannar du i din lägenhet tills du nyktrar till” när han säger:

Lyxen med oberoende är ojämförlig. Under de heta debatterna saknades Carolina Gynning och Viktor Philipson i veckor. Separata bostadsrum, som Carolina Gynning förklarar, har inte alltid varit så lätta att få tag på. Mot bakgrund av den senaste tidens händelser har hon trätt fram och berättat att det också har skapat spänningar mellan henne och Viktor Philipson.

I tider av fientlighet har vi båda sagt saker som: “Då går jag nu.” För att säga det rakt ut, det är en idiotisk idé. Gynning menar att problemlösning är något man ständigt måste ägna sig åt. Trots att de delar ett barn har paret valt att ignorera varandra under långa perioder på grund av deras förmåga att göra det. Som ett resultat skapas en klyfta.

Carolina Gynnings Pojkvän

Efter ett slagsmål säger Gynning, “ni pratar inte med varandra på två veckor.” Vad hände med dynamiken mellan Carolina Gynnings och Viktor Philipson efter deras slagsmål? Om du var orolig för Carolina Gynnings och Viktor Philipsons tystnad kan du vara säker på att taket nu är säkert. Gynning nämner detta i podcasten och säger att de nu ser det meningslösa i att gå till separata hem närhelst ett bråk uppstår.

De gör det inte längre, förklarar hon. Här är 7 föga kända fakta om Viktor Philipson, pojkvän till Carolina Gynning. Förhållandet mellan Carolina Gynning och hennes älskare Viktor Philipson går tillbaka till 2019. Vem är egentligen Viktor, och vad gör han egentligen? 2019 började 42-åriga Carolina Gynning dejta Viktor Philipson, som är åtta år yngre.

De har haft sin del av svårigheter, precis som alla andra relationer. Det var så hemskt ett tag att det slutade hända helt. Lyckligtvis hittade de så småningom varandra igen och väntar nu sitt första barn tillsammans. Men vem är denne socialistens son och kungliga bekant, Viktor Philipson? Vem vet?

Vem är Viktor Philipson, hur gammal är han och var bor han? Viktor Philipsons födelsedatum var den 3 mars 1986, vilket gör honom 34 år gammal idag. Hans brev skickades till en central adress i Stockholm. Men inte med sin syster Carolina Gynning; snarare med sin mamma, 58-åriga fotomodellen Gisela Calabro. Det är dock oklart om detta är Viktors permanenta bostad eller bara ett tillfälligt. Många antar felaktigt att Viktor Philipson har kungliga anor.

Aje Philipson, Viktors 77-årige far, är dock en av kungens närmaste vänner. Från och med när? Det är sant att de har gjort det ända sedan de var unga. Viktor går under inte ett, utan två namn. Viktor är hans förnamn, medan Gunnar är hans mellannamn. Enligt Viktors pappa är Gunnar ett av de namn som går i arv från generation till generation. Namnet Gunnar är också Aje ​​Philipsons mellannamn.

Viktor är en social media-guru, särskilt Instagram. Där känner folk honom som viktorphilipson, och han har över 7 000 följare. Han gör inlägg ofta och flitigt på sajten. Carolina Gynning, hans nuvarande flickvän, gör slumpmässiga framträdanden. Viktors förkärlek för att filma fiske och andra utomhusaktiviteter på sina äventyrsresor, som Gynning också har deltagit i, är något vi alla kan uppskatta.

Viktor iär en social media-guru, särskilt på Instagram. Där går han under namnet viktorphilipson och har över 7 000 anhängare. Han gör inlägg ofta och flitigt på sajten. Det är bara naturligt att hans gf, Carolina Gynning, skulle dyka upp i hans stream då och då. Viktors förkärlek för att filma fiske och andra friluftsaktiviteter på sina äventyrsresor är något Gynning också har kommit in på.

Carolina Gynnings Pojkvän
Carolina Gynnings Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!