Cedwin Sandanam Familj

Sprid kärleken
Cedwin Sandanam Familj
Cedwin Sandanam Familj

Cedwin Sandanam Familj – Efter att ha arbetat som lärare i arton år är Cedwin nu redo att ta på sig ledaransvar.Han har varit medlem i Tensta gospelkör i 18 år. Cedwin Sandanam debuterar som sommarvärd med en diskussion om tvivel och vikten av att inte behöva välja sida.

När Cedwin Sandanam gick med i Tensta Gospel Choir blev han fascinerad av gruppens musik, skönhet och kamratskap. Det har gått 25 år sedan det första mötet, och han har fortfarande en speciell plats i sitt liv för att dricka.

Enligt min mening är detta en lika enkel uppgift som att sätta upp naglarna på morgonen. Sedan han fyllde 18 år igen har han lett sin egen kör som har uppträtt i kyrkor, på festivaler och i olika tv-program under hela året. Cedwin, å sin sida, menar att det aldrig har varit ett vettigt val att bli ledare.

Jag tillbringade en dag i London. När jag kom tillbaka förväntade de sig en viking, och det är vad jag har varit sedan dess. När de frågade sa de inget mer. När han kontaktade Bibi Rödöö, kocken för “Sommar i P1:s” hade Cedwin ingen aning om att sommarprata hade varit ett problem för honom, trots att Cedwin är en av landets mest kända förare.

När jag jobbade som chef för Sabina Ddumb började jag fundera på om det kunde vara henne som de ville ta en titt på.När han senare insåg att det var han som hade fått beskedet, kastade han försiktigt i vinden och började göra upp planer för vad hans program skulle omfatta. Den här gången var det många men en säker sak.

Tanken på att bara prata om mig själv och skriva mitt CV på samma sätt tilltalar mig inte så mycket. Om du är en av dem som inte vet vem jag är, kommer detta inte att vara av något intresse för dig.Snart kom han fram till att hans sommartjat skulle släckas av dygderna att inte vilja välja mellan andra alternativ i livet. För honom verkar det som att vi ofta väntar till sista minuten för att bestämma oss för om vi ska lita på och känna något bra eller dåligt, antingen bra eller dåligt.

Hur som helst, det är möjligt att det ligger någonstans mittemellan. Om jag fick min vilja skulle jag säga åt folk att undvika att gå åt sidan när de väntar på något, även om det är möjligt att det kommer att fungera.

I Amanda Pesikans film “Kören” från 2021 kan du följa Tensta gospelkör på en inspirerande resa till USA. Utöver ljusen och musiken blev det en handgemäng där deltagarna kritisJa, det var många faktorer som spelade in därDet här var första gången i mitt liv som jag inte var på bästa möjliga plats.

Det verkade för honom som om han upplevde en imponerande mängd frustration under loppet av de två dagarna som ledde fram till hans återkomst.Ventilation krävdes för denna situation. Det var ett handgemäng, men det är nu ett glatt hop i köket.

Ett år senare var Cedwin vid god hälsa efter återuppståndelsen. Trots att han kunde urskilja att det var rätt tidpunkt att ta en paus, fortsätter han att insistera på att det inte bara var arbetet som störde historien, och att det fanns andra aspekter av hans liv som spelade in som väl. Cedwins tre körmedlemmar stod för köket under året han tog en paus.

Efter några dagar bröt pandemonium ut när han skulle komma tillbaka till sitt hem. Eftersom kungen pratar om att mötas inte är det enda alternativet, förtydligar han, tog kungen en paus och satt med oss ​​i tysthet.

Jag spelade mitt första spel med ett barn på tre år och kunde åter engagera publiken. I Malmö i sommar blir det några matcher.Jag gillar det faktum att vi gör det bättre än alla andra, och det är mycket större, säger han.

Klockan 13:13. den 21 juli sändes Cedwin Sandanams sommarprat på P1.En ledande figur i Sveriges populäraste gospelkör, Tensta Gospel Choir, är Cedwin Sandanam. Första gången han lekte med honom var vid sexton års ålder, då han spelade en omgång med en koi-fisk och han sprang iväg.

Sedan 2005 har han varit konsekvent ledare, direktör och talesman för företagets 50 anställda. De har sjungit för både Kungen och pven i scener som Kungliga Operan och Allsng p Skansen, och har fått tillstånd att sjunga för båda. Flera av festivalens stora artister, som Sabina Ddumba och Lykke Li, har satt sin prägel på förloppet.

I dokumentären “Kören – en film om Tensta Gospel Choir”, som släpps 2021, kommer kören att finnas med. Den här morgonen berättar evangelieledaren Johannes om vad han såg när han första gången hörde talas om Jesus.

Cedwin Sandanam, dirigenten för Tensta gospelkör, diskuterar sin kristna tro och sitt tvivel i en radiointervju i Sverige. En populär gospelsångare i Sverige, han verkar inte vara en som leder ett band med bakgrundssångare. Jag har ett samtal med Cedw.

Cedwin Sandanam Familj
Cedwin Sandanam Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!