Charlbi Dean Död

Sprid kärleken
Charlbi Dean Död
Charlbi Dean Död

Charlbi Dean Död – Ruben stlund ger nu sina tankar om nyheten om stjärnan Charlbi Deans död. Regissören skriver på Instagram, “Charlbis plötsliga bortgng är en chock och en tragedi.” Charlbi Dean, bara 32 år gammal, gick plötsligt bort i New York City på måndagen. Den kvinnliga huvudrollen i stlunds satiriska “Triangle of sadness”, som vann högsta pris på filmfestivalen i Cannes i maj, spelas av en sydafrikansk modell och skådespelerska.

Denna plötsliga reträtt av Charlbi är både chockerande och tragisk. Den svenska regissören skrev på Instagram hur underbart det var att lära känna och arbeta med henne. I sitt tacktal hyllade Ruben stlund skadespelerskans “omsorg och lyhördhet som lyfte hennes kollegor och hela filmteamet”.

På grund av detta orsakar tanken att hon inte kommer att finnas på vår sida i framtiden mig en hel del oro. I denna svåra tid går mina tankar till hennes vänner och familj, särskilt hennes pojkvän Luke”, skriver Ruben stlund. När Charlbi Dean fick rollen i “Triangle of sadness” var hon en relativt okänd skådespelerska. Efter att ha jobbat som modell i Sverige sedan hon var barn gjorde hon sin skådespelardebut i den sydafrikanska filmen “Spud” 2010.

Hon medverkade också i den amerikanska tv-superhjälteserien “Black lightning”, som sändes mellan 2018 och 2021.Dean ska ha väckt rättsliga åtgärder efter att ha diagnostiserats med “plötslig sjukdom”, som rapporterats av Associated Press.Svensk biopic “Triangle of Sadness” har premiär den 7 oktober.

Danska drottning Margrethe II har stått fast vid sitt beslut att frånta sina barn deras titlar som prins och prinsessa.Jag har gjort det här länge, och jag tror att det är bra för dem, ska drottningen ha sagt i ett officiellt uttalande som danska TV-bolaget B.T.Yngste sonen, prins Joachim, har fyra barn, som alla snart blir kungar och drottningar. Denna utveckling har beskrivits som “en blixt från klar himmel” av prinsens ex-fru, drottning Alexandra.

De små känner sig kalla hela tiden. De förstår inte varför deras identiteter stals från dem, sa grevinnan till BT. Beslutet att förändra kungafamiljens barn från prinsar och prinsessor till bara herrar och damer ligger hos drottning Margrethe.

(Charlbi Dean Död: 29 augusti 2022)

Kungens och drottningens barn Nikolai, Felix, Henrik och Athena är föremål för titelbiten. Efter att ha fått gåva två gånger är prins Joachim far till prins Nikolai och prins Felix med sin fru Alexandra, grevinnan av Frederiksborg. Prinsessan Athena och prins Henriks nya fru Marie.De vuxna verkar dock ha blivit förvånade över slutsatsen. I en artikel för BT förklarar drottning Alexandra: “På mitt eget och prins Joachims och prinsessan Maries land…”

Charlbi Dean Död

Vi är alla verkligen bekymrade över beslutet som togs. Vi är utmattade och panikslagna. Det är som en blixt från den blå himlen ovanför. Barn brukar känna sig kalla hela tiden. De förstår inte varför deras identiteter stals från dem, sa hon till tidningen. Under april månad 2008 gav drottningen hennes söner, deras mödrar och deras ättlingar rätt att utöva Monpezats greve och grevinna som adelstitlarna.

Dessutom tillkännagavs det i maj 2016 att prins Christian skulle vara det enda barnet till hertiginnan att acceptera ett arrangerat äktenskap när han nådde vuxen ålder.Kungahusets pressmeddelande hänvisar till dessa tidigare händelser, och det fortsätter att bestå:

Som en naturlig fortsättning på detta har “Hennes Majestät nu beslutat att från och med den 1 januari 2023 får arvingarna till den danska tronen av Hans Kungliga Höghet Prins .Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har tagit olika vägar i livet, men enligt deras tv-profiler har de nu hittat vägen som kommer att hålla ihop dem för alltid.

I en helt ny video förklarar hon vad som gick fel i deras förhållande och hur det står till mellan dem nu. Jag tror att det var det som hände den här gången, och mot slutet kan du bara säga “Nej, vet du vad?” Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen, båda 28, har haft ett passionerat och tumultartat förhållande och det har gått drygt en månad sedan parets medieprofiler och affärssatsningar avslöjade att paret har gått sina egna vägar för åttonde gången.

Som Ingrosso tidigare har antytt på YouTube upphörde förhållandet eftersom det dränerade båda parter. Men i en ny video förklarar hon i detalj varför de bestämde sig för att gå skilda vägar.TV-personlighet i videobloggen spekulerar i att uppbrottet inträffade för flera år sedan eftersom de var “riktigt nära vänner och var ganska passionerade för varandras välmående.”

Bianca Ingrosso förklarar att, enligt hennes mening, har allt som har gått fel och allt som har gått fel med någon relation smutsat ner relationen.Det är givet; Phillipe och jag är fortfarande goda vänner. Men just nu handlar det mest om praktiska saker, som att han tar med sig sina saker till min bostadsort och sånt. Och hur är det med dig, hur bra är du.

Bianca Ingrosso säger att det är härligt att vara singel och att för att komma över ett ex måste man “ta ut sig själv och göra saker man inte På så sätt, säger hon, kan du få ny insikt och nya perspektiv, vilket gör ditt liv spännande igen efter ett långt uppehåll med att längta efter det förflutna.

Hon ger också några råd till alla som befinner sig i samma situation: Det är ingen hemlighet att Ingrosso och Cohen har brutit upp och gjort upp tidigare, men den här gången är affärsmannen övertygad om att det är för gott. Bianca Ingrosso säger på videon, “Jag tror att det är ett kapitel som är över.”

Charlbi Dean Död
Charlbi Dean Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!