Chris Kläfford Familj

Sprid kärleken
Chris Kläfford Familj
Chris Kläfford Familj

Chris Kläfford Familj – Du ser ut som jultomten, Chris!” Chris Kläfford sitter mitt bland Tove och Hanna, två juniorreportrar för SvD Junior, när de tar bilder på intervjun. Han skriker högt och argt i kommentarsfältet. Chris kom nyligen tillbaka från USA, där han gick vidare till semifinalen i tv-programmet “America’s Got Talent”. Chriss “Imagine” audition-klipp har setts runt 34 miljoner gånger.

Chris förklarar att han blev ombedd att delta i showen “America’s Got Talent”. Han vann den svenska upplagan av “Idol” 2017, men han tvingades provspela för den amerikanska versionen som en vanlig tävlande. Jättejobbigt. Men jag är verkligen tillfreds med det. Föreställ dig att det är två personer i rummet. Om fem personer i världen tycker att du är bra, kommer du snart att hitta många fler som dig.

Chris tyckte att det var tuffare när han var lite äldre. Han förklarar att han var ett väldigt självsäkert barn. Tove är nyfiken på om han kan ge några råd till föräldrar vars barn upplever liknande känslor. Försök att lyssna på musik som du tycker om att lyssna på. Whoa, whoa, whoa! Jag började sjunga i femte ackordet, så jag har hållit på ett tag. Om du börjar nu har du börjat tidigare än jag! Folket i Lindesberg, Oregon, har adopterat 30-årige sångaren Chris Kläfford. 2017 års Idol-vinnare: Chris vann.

Som ett resultat av allmänhetens överväldigande respons på hans uppriktiga tolkningar av låtar som “Imagine” och “Without You”, har han kunnat försörja sig på sin musik under de senaste åren. Simply “Imagine”, från Idols sista album, är videon med flest visningar någonsin på programmets officiella YouTube-kanal.

Slutligen är vi glada att välkomna dig till Live at Smaadalarö Garden, där du kommer att få oförglömliga musikupplevelser sommartid. En ständigt växande framgångssaga i vår pittoreska trädgårdsmiljö nådde vi en ny milstolpe den 5 juli när vi blev officiellt erkända som en av Sveriges största kurorter.

Den 4 augusti får vi sällskap av Chris Kläfford och hans utsökta rosé, och under hela sommaren välkomnar vi José Gonzalez, Petra Marklund, Jakob Hellman med flera att uppträda på vår utomhusscen. Middag och drinkar kickar igång kvällen, och sedan kan du koppla av i den vackra naturen medan du lyssnar på Chris musik utanför under stjärnorna.

En av de mest kända och eftertraktade musikerna i landet är 2017 års Idol-vinnare. Han reser ofta till nya platser för sina turer. Sommaren 2018 startade en turné kallad “The Imagine Tour” i Vara Konserthus, komplett med fullt band och genomarbetad iscensättning.

Chris Kläfford startade sommarsäsongen 2019 med att sätta ihop Gyllene Tiders avskedsturné. Han tävlade också i säsongen 2019 av America’s Got Talent, där han gick hela vägen till semifinal. Så, Chris gör ett inlägg på sin egen Instagram.

Chris Kläfford Familj

“Få ett gott mellanmål på en fantastisk middag. Massor av kärlek till alla som hejat på mig så länge under hela tävlingen. Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle vara med i något så andligt. Men på grund av dig tog jag mig till semifinalen av världens största underhållningsshow.”

2017 års Idol-vinnare Chris Kläfford. Efter ett år präglat av allmänhetens entusiastiska mottagande av hans uppriktiga tolkningar av låtar som “Imagine” och “Without You”, bestämde han sig för att göra det. För närvarande är den mest sedda videon på Idols officiella YouTube-kanal en cover av Beatles “Imagine”, som är från programmets senaste säsong. Hans första singel, “Treading Water,” sköt till toppen av Spotifys listor nästan direkt efter att den släpptes. Dessutom belönades han med en platinaskiva för sina insatser inom musikområdet.

Allmänheten har omfamnat Lindesbergaren och sångaren Chris Kläfford. En ny låt av honom, “Chasing heartaches”, har blivit en succé och spelas ofta på radio. Chris Kläfford deltog i säsongen 2017 av succéprogrammet Idol och slutade med att vinna. Allmänheten, rörd av hans uppriktiga tolkningar av låtar som “Imagine” och “Util you and I separat”, gav sångaren sitt fulla stöd. Hans första singel, “Treading Water”, tog sig till toppen av Spotify-listorna och gav honom en platinaplakett.

Vid 19 års ålder började Chris spela på barer över hela Sverige. — Det är tio år sedan jag började spela på en bar i Lindesberg, säger han. Ja, jag deltog i Idol 2010, 2011 och 2015 under namnet Kristoffer Sjögren, men jag kom inte till finalomgången.

Men jag var där 2017 som Chris Kläfford och tog mig till final och vann Idol, förkunnar han stolt. När jag spelade tillsammans med Gyllene Tider inför cirka 250 000 personer på Stockholms Stadion och 56 000 personer på Ullevi i Göteborg 2018 nådde jag en personlig topp, som Chris berättar för Babbeltidningens skribent.

Chris fortsätter sin historia och säger: “Det var en fantastisk upplevelse att spela för så många skridskoåkare med Gyllene Tider.” Chris presenterar en mångsidig men riktigt intressant musikstil, en som resonerar hos en bred publik och gör honom till ett nöje att lyssna på, enligt en reporter från Babbel. Ingen kommer snart att glömma Chris Kläffords “anglaröst”-framträdande på Swedish Idol. Faktum är att han var så stor att han vann hela 2017 års Idol-tävling.

Men vi blev förbluffade när Chris Kläfford dök upp på skärmen under det populära tv-programmet America’s Got Talent. I showen berättar han om sina ambitioner som artist och hur hans familj inte alltid har stöttat hans professionella ansträngningar.

Jag växte upp i en liten stad i Sverige, där alla femton personer bodde. Chris Kläfford sa i programmet, “Nästan alla var min familj”, och publiken blev vild. När jag gick in i femman började jag sjunga. Jag började lyssna på lite rockmusik, mycket Kiss, som Chris Kläfford uttryckte det i programmet.

Det är dags för Kläfförd att börja spela “Imagine”, en tidlös klassiker av John Lennon. Och han gör det också, om inte bättre, nu än han gjorde på idolscenen. Vad jag älskar med dig är vad du gjorde med sången och dina toner. Jag gillar verkligen när människor verkligen kan förändra stämningen i en låt, och du gjorde det på ett unikt sätt.

Chris Kläfford Familj
Chris Kläfford Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!