Clara Hallencreutz Föräldrar

Sprid kärleken
Clara Hallencreutz Föräldrar
Clara Hallencreutz Föräldrar

Clara Hallencreutz Föräldrar – Jag har inte fått det här rådet, men om jag var tvungen att ge ett så skulle det vara att påminna sig själv om att varje möte med ett barn i själva verket bara är ett möte, och att barnet är oförutsägbart i både goda och dåliga sätt.

Tuffa tider kommer att passera, precis som bra. Det är lättare att vara närvarande och njuta av det goda när man påminner sig om att inte raka sina huvuden under de tuffare fibrerna, och det omvända är också sant. Även om det inte känns så just då, är en period fortfarande bara en period, och allt som återstår att göra efteråt är att “kavla upp rustningen” och “krama in till nästa omgång”.

Ett annat råd är att undvika att jämföra dig med andra föräldrar eller ditt barn med barn till andra föräldrar. Föräldraskap handlar om människor, och varje enskilt spädbarn, barn och tonåring är unikt.

Jag är ganska säker på att jag har uttömt alla möjliga kontantlösningar. Kanske, “Har du testat att vagga.Duhhhh jag är en vagga, och jag kan inte hålla tungan när jag inte är med en ung person.Maxar! Man går på restaurang, dricker vin, går tillbaka till jobbet, träffar en kollega, äter kladdkaksmet, tar på sig en ögonmask och äter mat som inte varit unken på ett tag. Samma båt, man!

Mitt liv, och jag, har överösts med en överväldigande mängd kärlek och omsorg. Självklart till mina dvärgschnauzer, men eftersom kärlek är osjälvisk, ger jag också kärlek till mig själv (vilket var välbehövligt), min man och faktiska människor. Mitt hjärta har expanderat i storlek, både för mig själv och för andra.

Jag kommer ofta på mig själv med att tänka tacksamma tankar om de underbara tekniska framstegen som nyligen har gjorts möjliga och som våra förfäder fick klara sig utan. Bara att minnas en tid då blöjor ens fanns får mig att le åt blöjbyten. Jag vill inte åka till Tino utan bärsjal, vippstol och tupplur. Till Ziggy, jag vill inte vara utan en säng, en resväska eller regnställ (han vill alltid vara ute).

Jag önskar att jag kunde säga bluffar, men jag är inte den mest organiserade personen, så jag brukar glömma saker här och där. På den ljusa sidan lyckas jag nästan alltid få hem ett sött litet gosedjur i något pedagogiskt syfte. Min tvååring är, rent ut sagt, ingen manlig ungdom utan snarare en riktigt söt och mild själ. Du är en “tiger-elefant-dinosaurie-ungdom” som behöver ett plastdjur i alla situationer där du vill känna dig hel.

Gör ditt bästa för att driva din fantasi till dess gränser så att du kan dyka med huvudet först in i legos värld. Då blir det så mycket roligare att umgås med din unge, och även de mest vardagliga dagliga aktiviteterna kan få en spännande ny vändning.

Det är utmattande att hela tiden säga “nej”, därför försöker jag undvika “nej”-situationer hemma så att vi får så mycket “bra, gammaldags västerländsk lugn och ro” som möjligt. Glasskivan har expanderat, och den resulterande kalla platsen är nu ett dansgolv.

Clara Hallencreutz Föräldrar

Whiskyvagnen har buteljerats och förvandlats till en sagobokvagn. Ett annat knep är att träna på att fånga greker med din treudd medan du väntar på att den ska växa ett par extra armar åt dig.

Konstnären Clara Hallencreutz Fares har börjat illustrera igen, och hon och Elodie Details har skapat en barnkollektion. Clara berättar allt för sin mamma om sitt hektiska liv som mamma till två små barn och de steg hon och hennes man, Fares Hallencreutz Fares, tar för att slippa föräldraskapets ansvar.

Ingenting har en så snabb positiv effekt som ost och vin. Vänta för länge, vilket stör min naturliga rytm. Mycket mystik och läskighet med alla hål och vrår, men mycket klibbighet och fulhet med de tunga lyften och läktarna. Fares är i Marocko och filmer, så det är lite av ett maratonlopp att installera båda greppstänger och lämna Ziggy på bänken ett tag.

Jag hittade en stekpanna i dimman i morse; Jag misstänker att den stuvas undan under min zombiearena innan jag fick en chans att väcka den till liv igen. Den är fylld med omsorg och styrka i lika mått. Och tiden flyger med ljusets hastighet; det är svårt att tro att det redan har gått ett år sedan Tino framförde sitt raketentré.

Samtidigt är det svårt att föreställa sig att livet fanns innan han kom. Omöjligt! En tvåbarnschock skulle vara mer korrekt, men jag känner inget som det. Spännet från noll till ett var mycket bredare. Innan jag fick barn njöt jag och min sambo en riktigt sorglös och spontan konstnärlig tillvaro. Vi höll oss aldrig till ett schema, istället stannade vi inne hela natten för att dricka vin, spela spel eller titta på tv.

Vi sov ut till klockan 12, åt lunch, sen satt vi och åt och pratade och skrev brev till varandra på vinden tills vi vaknade. När vi fick Ziggy var dagen fullspäckad med rutiner, så när Tino dök upp var rutinerna på plats och allt han behövde göra var att gå med oss ​​och göra några mindre justeringar.

Den är det enda. Att se dem alla på en gång skapar en nivå av kärlek som jag inte visste var möjlig. Även om Tino får en hel del kängor då och då, är Ziggy fortfarande väldigt omtänksam och söt mot honom. Det är tydligt att Ziggy för närvarande satsar på att lära Tino hur man kan njuta av sommarmånaderna med honom. Han tar alltid med sig Tino g-vagnen. Som ett litet portugisiskt språk.

Clara Hallencreutz Föräldrar
Clara Hallencreutz Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!