Cristina Stenbeck Förmögenhet

Sprid kärleken
Cristina Stenbeck Förmögenhet
Cristina Stenbeck Förmögenhet

Cristina Stenbeck Förmögenhet – Cristina Stenbeck sa officiellt upp sin tjänst på värdepappersföretaget Kinnevik för två år sedan. Sedan dess har hon tagit en ny roll som en rutinerad investerare och rådgivare med fokus på nya och innovativa affärer i Sveriges begynnande startupscen. Nu är hon i sällskap med Di:s vackraste kvinnliga tjänare. Cristina Stenbeck var bara 25 år när hon blev en av de främsta agarrollerna i den svenska narkotikaindustrin.

Det var då hon bestämde sig för att för första gången satsa på Inviks årsredovisning för första gången, med familjen i släptåg. Invik har fusionerats med Kinnevik KINV B +3,77 procent från och med denna tidpunkt. Skog och telekom i Kinneviks portfölj har ersatts av e-handel, som nu är på väg att ersättas av nya tjänster, bland annat mat och medicin online. Cristina Stenbeck har å sin sida ansett det nödvändigt att fälla bojorna av “familjeföretagets” hierarki och stå upp för det hon tror på.

Under en lång intervju med Dagens industri 2019 diskuterade hon ett nytt kapitel i sitt liv.Kinnevik är mitt primära investeringsverktyg, men jag har också friheten att arbeta med de bästa och smartaste investerarna och skapa nytt värde med dem. “Det här kommer att bli en frostig, icke-exklusiv relation med Kinnevik. Det var mitt första möte med arrangörerna och vd.

Efter att hon lämnade Kinneviks ledning i maj i år har Cristina Stenbeck inte stått vid sidan av. Under ett antal omständigheter har hon sålt Kinnevik-aktier. Utöver de böcker som hon redan har köpt, finns det även bokhandeln Werlabs, Voi och Caliroots. Dessutom har hon varit med på Zalando och Spotify, där hon har en stor direktanslutning via Verderes Luxemburg-registrerade kontor.

Stenbeck har en väl definierad strategi för vilka bolag hon tänker investera i, enligt hennes egna uppskattningar.Som Dagens Industri citerar Cristina Stenbeck i en intervju, “Jag kommer att investera i konsumentorienterade företag som har kunnat bygga en gemenskap kring sin produkt och sitt varumärke, genom processen att tänka nytt och hålla kunderna i framkant. rummet.”

I en intervju, 2020 uppgav Stenbeck att han hade investerat cirka 200 miljoner dollar direkt i ett startup-företag. Trots det berättade hon för mig att hon i en fartfylld situation som hennes, med sin långa erfarenhet av att skala upp ett hem, kan uppnå de bästa resultaten som hyresgäst.

Svenska mäktiga ägare, landets mäktigaste kvinnor, har också fått en värdefull inblick i det “nya, gröna näringslivet” i processen. Som investerare i Northvolt, men även i H2 Green Steel, ett nystartat stlbolaget med målet att bli Sveriges ledande fossilfria stålföretag.

Efter att Kinnevik bestämde sig för att sälja sina aktier i e-handelsplattformen Zalando (där Cristina Stenbeck för närvarande är vd) steg hans aktiekurs ytterligare. Med Zalando-konton i stället för Kinnevik-konton kan han fortsätta bygga sin del av Stenbecks Gård, en verksamhet som är mycket mer avvikande från Kinneviks historia och traditioner än han hade räknat med under de senaste decennierna.Cristina Stenbeck är föremål för ett specialproducerat avsnitt på DiTV.

Cristina Stenbeck Förmögenhet

Årets lista över de mest kända kvinnorna i näringslivet kommer att publiceras i radiellt format. I Di:s region fokuserar listan på enskilda företags ekonomiska och politiska makt, men också på informationsflödet över samhällsdebatten och svensk ekonomi i stort.Listan, som bygger på omfattande forskning, bygger på agarlistor, mediearkiv och kommunikation från företag och myndigheter.

Den här veckan på DiTV börjar vi vår nedräkning till direktsändningen av Näringslivs sexigaste kvinna. Varje dag fram till evenemanget den 8 mars kommer vi att tillkännage en ny vinnare i varje kategori. Tjäna poäng genom att göra personliga intervjuer på DiTV.

Varje kväll dyker en ny vinnarintervju upp på DiTV klockan 21.00. På en gymnasieskola är åldern inte den enda faktorn som lockar elever. Tekniska högskolan i Jönköping har satt upp en kod för ett långsiktigt samarbete med det lokala samhället, som omfattar utbildning, forskning och praktisk tillämpning.

Till 2021 kommer vi att ha samarbetat med 700 organisationer, säger forskningschef Salem Seifeddine och samverkanschef Linda Bergqvist.Tanken på att man kan få hjälp på kort sikt av en flerlärjunge.

Cristina Stenbeck Förmögenhet
Cristina Stenbeck Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!