Daniela Rathana Pojkvän

Sprid kärleken
Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Daniela Rathana Pojkvän – Vad heter Daniela Rathana egentligen? Sanningen är att det är hennes riktiga namn.Daniela Rathana är bara ett artistnamn för artisten. Vanligtvis går konstnären av Sörensen. Maria Therese är en av Danielas två mellannamn. Daniela Maria Therese Sörensen är konstnärens fullständiga juridiska namn.

Det var den 11 februari 1996 när Daniela föddes och hon är nu 25 år gammal. Hon är född i Akalla men bor nu i Järfälla. Daniela Rathana har en pojkvän, eller ska vi säga ett antal fästman, eftersom de strömmade till sig själva en kort tid tidigare. Mathias Sandahl, kocken på Taverna Brillos 2021, är den lyckliga.Alex Schulmans koppling av Daniela Rathana.

En 45-årig man vid namn Alex Schulman hade blivit introducerad till gruppen av Daniela och Mats, de två andra spelarna. Tidigare har gruppen ätit på Taverna Brillo i Stureplan, ett favoritställe för Alex Schulman. Trots det drog Alex Schulman ett trolleritrick på gruppen som en stötesten.

När blivandekakan satt på Danielas knä och funderade på om hon ville ge honom en present eller inte, blev hon rädd.Daniela blev välkänd efter att hon framgångsrikt tappade latten Kyss!Hon spelade inte bara en stor del av spelet på radio, hon fick också en inbjudan till Allsng på Skansen 2021, där hon kunde avsluta dangan.

Förutom sina samarbeten med Molly Sandén, en Grammy-nominerad låt om kvinnlig sexualitet som heter “Ansikte”, och en Grammy-vinnande låt som heter “Kyss”, sjunger Daniela Rathana nu om sitt långvariga förhållande med sin ex-flickvän.

En ny tv-serie och ett nytt album är på gång för SVT:s “Allsng p Skansen”-serien, som har premiär till hösten. Daniela Rathana, en 25-årig modell, kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig själv. v Jag skulle vilja använda termen “queer” eller “bisexuell Däremot är jag sugen på etiketter.

Människor diskuterar öppet sin bisexualitet i samhället. Hur mycket jag än skulle vilja säga att det är precis vad jag är, det finns så många skräckhistorier om bisexualitet att jag inte tror att det är en riktig sexualitet. Det går dock att säga att jag är ett exempel på en transperson (skrattar).

Även om vi är på ämnet hur löjligt det är att fråga folk vad de har för att gå vidare i dag, vill vi inte att det ska vara en smutskastning, som det är för närvarande. På samma sätt som det är lätt att kalla det ett svenskt stadskvarter, så är det. Det kommer att ta lång tid. Men mina föräldrar tycker ändå att det är ett skräll att komma ut ur garderoben.

Daniela Rathana Pojkvän

Under tiden som min generation föddes var det många som kunde dela med sig av sina berättelser och få en glimt av framtiden. Det viktigaste är att vi säger vad vi tycker och inte bara ger ursäkter. Vi kommer att gå in i albumuppslag 6 till 9, vilket uppmuntrar folk att lämna.

Tiden efter EP:s släpp var när många kvinnor DM:ade och sa till mig att jag var deras frikort, men de visste inte min kille. På vägen hem därifrån insåg jag att jag antingen var en bisexuell man eller en transkvinna. Om du vill ha en sexuell relation med mig, berätta för mig.

Det är en indikation på att du kommer att behöva komma ut ur ditt skal. Att vilja ha sex med en tjej är inget experiment eller bluff. Det är helt okej att önska detta. När de skrev till mig hade de ett väldigt optimistiskt temperament, och jag tror att det beror på det (skrattar).

Daniela arbetade som körsngerska på sin solo-EP “Halva vägen fri” och backades upp av Zara Larsson, Sabina Ddumba, och Seinabo Sey. Molly Sandéns platta i E du där? och Veronica Maggios klassiska Satan på gatan har hörts av henne nyligen.

Eftersom jag har suttit i skuggan av många kvinnliga artister har jag alltid tänkt på det som en sylvklarhet. Det är fantastiskt att kunna slåss mot en annan kvinna, och jag tror inte på rivalitet utan på samarbete.

Daniela hoppas att könsskillnaden kan överbryggas även genom musik. Med hjälp av en populär hashtag, #Ifhedieshedies, kom Lten Ansi att betyda att kvinnor skulle lägga sig i händerna på män under sex.

Jag vill att kvinnor ska lägga sig på ludd och bli arga över det. Det finns många sätt att påskynda utvecklingen och göra oss smartare. Men jag är inte orolig för hur lång tid det kommer att ta. En debattartikel i Expressen om den sexuella revolutionen publicerades så fort jag öppnade munnen, ett uttalande bara för kvinnors sexualitet.

Det är allmänt känt att män blir chockade när en kvinna intar scenen, så det är bara naturligt att detta framställs som aggressivt avsett för upplyftning. Det kommer att hända, men inte så snabbt som du tror.

Daniela dyker just nu upp i Discovery+-serien Dumpad som en återkommande gäststjärna med ett högprofilerat pris på huvudet. Therese Lindgren, influenser på sociala medier, skapade serien om kampen mot psykiatrisk ohälsa i en samhällelig dominans.

Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!